Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Windows optimizācija iesācējiem – 1. daļa.
Iesācēji, kuri prot lietot googli, atrastu šo
Tur ir tikai servisu optimizācija!
Tikai otrs, cik daudz useru izmanto šāda laika taupīšanas iespējas, atkal ir cits stāsts 🙂
Varbūt kādā no nākošiem rakstiem vajadzētu uzrakstīt, kas tā tāda klonēšana ir, kā arī step by step priekš parastiem lietotājiem, iesācējiem.
Defragmentēšanai izmantoju kaut ko spējīgāku par noklusēto.
Programma tiešām laba,tikai vajag komplektā vēl šito
Vispār uzskatu,ka softs ir paredzēts tam lai atvieglotu mūsu dzīvi.It sevišķi,ja tas nu nekādi netraucē kompja veiktspējai.Ja patīk rakņāties un bakstīties manuāli-tāir katra brīva izvēle.
Tas WerNeo komenta sakarā.
Programma tiešām laba,tikai vajag komplektā vēl šito
Man labāk tīk šis
Wuu: ko staipi, parādi savus dārgumus, lai mēs knapie arīi ko varam pamācīties ;)) Un Es arī zinu kaudzi ar maksas(un bieži bezjēdzīgiem) softiem, ar kuriem nejēga nobeigs Windozi vienā setā, šeit bija runa par otimizāciju iesācējiem…
Bez softiem! Softi nepalīdz it ne maz ,esmu dabūjis strādājošu xp kas rij mazāk par 70 mb rama ,bet tās jau ir izvirtības! Kādreiz tas bija aktuāli ,kad resursi bija mazi un nācās taisīt datorus ar 800mhz pročiem un 128mb rama ,pie mūsdienu resursiem es vairs ar to nenodarbojos. Uzreiz iesaku klientam vainu upgreidot vai pirkt jaunu un nečakarēt sev prātu.
Uzreiz iesaku klientam vainu upgreidot vai pirkt jaunu un nečakarēt sev prātu.
Universāls risinājums visām problēmām, tik tiešām eksperta cienīga atbilde.
P.S. Žetons autoram par mēģinājumu kautko uzrakstīt, jo šajā nepateicīgajā pasaulē, tas ir drosmes apliecinājums.
Uzreiz iesaku klientam vainu upgreidot vai pirkt jaunu un nečakarēt sev prātu.
Universāls risinājums visām problēmām, tik tiešām eksperta cienīga atbilde.
Universāls vai ne universāls ,bet viens firefox noēd ap 200mb rama + antivīrus + skype un vel vissādas telefonu funkcijas printeru draiveri utt…
Uz veca datora tā ir nāve! Ko man viņam melot? Pieaudz čalīti!
.. ap 200mb rama + antivīrus + skype un vel vissādas telefonu funkcijas printeru draiveri utt…
Kādi vēl draiveri..
Ne tik sen ar 8M RAM gan drukāja uz lokālā/tīkla printera, gan sērfoja, gan grāmatvedības sistēmas un vairākas Office programmas vienlaicīgi darbināja, gan vēl skenēja.
Lielākoties tā ir nevis vajadzība, bet izteikta līkrocība.
Pirms tam visu nepieciešamo varēja 640Kb iedabūt, tad gan šo to patiešām nācās optimizēt.
Raksta sākumā jau minēju, ka nav universālu recepšu, katrā gadījumā pašam jāapdomā – darīt vai nedarīt. Centīšos katrai receptei aprakstīt arī sagaidāmos negatīvos efektus un, esmu pārliecināts, ar to Jūs man palīdzēsiet.
Nākošreiz mēģināšu uzrakstīt vairāk.
🙂
Preses relīzes