Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Windows optimizācija iesācējiem – 1. daļa.
100% piekrītu Stat1CX.
.. ap 200mb rama + antivīrus + skype un vel vissādas telefonu funkcijas printeru draiveri utt…
Kādi vēl draiveri..
Ne tik sen ar 8M RAM gan drukāja uz lokālā/tīkla printera, gan sērfoja, gan grāmatvedības sistēmas un vairākas Office programmas vienlaicīgi darbināja, gan vēl skenēja.
Lielākoties tā ir nevis vajadzība, bet izteikta līkrocība.
Pirms tam visu nepieciešamo varēja 640Kb iedabūt, tad gan šo to patiešām nācās optimizēt.
Kāda līkrocība ,gribi lietot datoru kurš velkas lieto ,es saviem klientiem iesaku ērtākus variantus! Runa ir par visādiem softiem priekš fotoaparātiem ,mobilajiem telefoniem ,piemēram man ir printera draiveris kas norij ap 30mb rama. 😀
Gribi lieto apgraizītu datoru ,lieto! Gaidīt piecas minūtes kamēr dators ieslēdzams uz priekšu!
Par fotoaparātiem Tev ir tikai daļēja taisnība. Manai sievai ir aparāts, kas var taisīt bildes RAW formātā. Lai ar to strādātu, ir tas softs jāinstalē.
Ob1 bet pie windows startup jau viņš nav jāliek, kad vajag piedarbini, kad darbs ir beigts, slēdz ārā, kopējo sistēmas ātrdarbību neietekmēs.
Uz windows piespraužot vadu atveras proga kur piedāvā visu no fotoaparāta nokopēt, vai tikai izvēlētās bildes 😀
Bet ir cilveki kas to nemak ,kad tev bus pieredze vismaz 5 gadi tad varesi mani kritizet!
Nu labi, Tu pārdod klientam jaunu kompi (vai upgreido). Tad ko, win uzinstalē ar next, next, next, vai arī tomēr pieoptimizē?
Edit: Es varu tevi krtizēt 3x+ (BK0010, ZX Spectrum, DOS, Win 3.1, Linux…)
ob1: Piekrītu, ka ir Foči kam vajag instalēt softu(draiverus), bet galvenokārt viss notiek bez tā.
-> Wuu
Nu labi, Tu pārdod klientam jaunu kompi (vai upgreido). Tad ko, win uzinstalē ar next, next, next, vai arī tomēr pieoptimizē?
Labi rit uzinstalesu xp uz veca luzna viens majas metajas redzesim ka man sanaks ,jo savadak “gudri dirst nav malku cirst”
Stat1CX ,ir cilveki kas nemak pat datoru ieslegt!
Stat1CX ,ir cilveki kas nemak pat datoru ieslegt!
Tādi cilvēki ari nemācēs lietot tavu kruto softu kas piedrazo sistēmu.
😀
-> Wuu
Normāla optimizācija ir vajadzīga vienmēr un to izveic ar nograizītu setupu, tas, ko tu dari, drīzāk būtu saucams par “sarežģītu dročīšanu vairāku dienu garumā”
Preses relīzes