Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Windows optimizācija iesācējiem – 1. daļa.
Nav ko likt servisa paku tiko viņa parādās , tikai tādēļ ka m$ viņu piedāvā instalēt 😛
Cik Kb tu ietaupi atslēdzot tos abus servisus ? nešķiet smieklīgi ?
Tā ir tāda pati paranoja kā dažiem kuriem šķiet ka dibens nekad nav tīrs un ejot uz toleti vienā reizē patērē veselu rulli.
SP2 iznāca pirms entajiem gadiem 😀
Tie mēsli nav vienīgie, kas tiek izmesti, mest es arī metu ārā ar aprēķinu, ko vajag, ko nevajag. agrāk es no setupiem metu ārā arī windblouz picture and fax wiever [sūds, bet priekš tumbnailiem vajadzīgs – gan laikam irfanview piedāvā līdzīgu rīku, tad tomēr varēs griezt laukā], IE dzinēju [bet to vajag dažām spēlēm un progām], pašu IE, kas ir tikai ikona, windblouz mēdija pleijeri [sūds, bet maikrosofta internetā bez tā viģikus reizēm ir proglemātiski atskaņot]. Pirms kāda laika palietoju puslīdz standarta instalāciju – nu nafig, BREMZE 😀
Runājot par tiem “speciālistiem”,
..
datoram ir 160gb cietais disks, taču “meistars” bija uztaisījis vienu partīciju un noformatējis tikai 120 gb
Baidos gan, ka tur bija nevis 120, bet 127GB (nevis gb) un, ja uzdodies par labāku “speciālistu”, vajadzētu zināt arī – kāpēc.
Bet vispār linx novērojums ir tikai tāds sīkums 🙂
Un jā, piekrītu foxsk8, vajag datus glabāt uz citas partīcijas vai labāk cita hdd.
Process vienkāršs:
Windows+E
Mapju kokā atrodam Documents and Settings, atrodam savu Lietotājvārdu, atveram, paņemam My Documents un Desktop mapi un spiežam Ctrl+X un ielīmējam D diskā- tagad viss kas ir glabāts un tiks glabāts My documents un Desktop mapītē glabāsies uz D diska.
Windows+E
Mapju kokā atrodam Documents and Settings, atrodam savu Lietotājvārdu, atveram, paņemam My Documents un Desktop mapi un spiežam Ctrl+X un ielīmējam D diskā- tagad viss kas ir glabāts un tiks glabāts My documents un Desktop mapītē glabāsies uz D diska.
Ar šo var rasties problēmas – ja dokumentu folderis atrodas uz cita diska, tad pagaidu failu pārveidošanai par īsto, būs nepieciešama kopēšana nevis rename.
Labāk ir pārvietot uz cita diska visu “Documents and Settings”, bet to var normāli izdarīt tikai pie win instalācijas.
Cita lieta, ja arī pagaidu failus nozīmē uz tā paša D diska, tad ok.
piemēram man ir printera draiveris kas norij ap 30mb rama. 😀
vēl viens, kurš neatšķir sistrejā sēdošu palīgutilītu no draivera? 0_o
Preses relīzes