Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows Vista – pilnīga izgāšanās Krievijā (apskats)
Pagājuši jau 11 mēneši kopš Windows Vista laišanas oficiālajā tirdzniecībā, bet vilciens joprojām nav sakustējies.
Sanktpēterburgas firmas “Ultra Electronics” mārketinga vadītāja A. Vorotņikova
Nereti atnāk cilvēki, kuri lūdz jau veikalā pārlikt XP uz Vistas datora. Tas nav tik vienkārši, jo korporatīvajiem klientiem Microsoft oficiāli paredzējis OS downgrade, bet mazumtirdzniecībā jāpērk atsevišķa Win XP licence.
To pašu apgalvo arī citi tirgus dalībnieki. Veikalu tīkla “Cifra” direktors A. Deržavins
Datorcentra “Key” marketinga direktors A. Homjakovs
Kaut cik ievērojamus pārdošanas apjomu pieaugumus prognozē tikai uz 2008.gada martu, vēl lielākus – otrajā pusgadā, kad tikšot pārtraukts Windows XP atbalsts.
Š…emot vērā Microsoft monopolstāvokli, nav sagaidāms, ka tā atzīs savas kļūdas. Pārāk daudz ir likts uz spēles, tā kā agri vai vēlu Vista tiks uzspiesta visiem Windows cienītājiem.
Programmatūras izstrādātājfirmas “DataArt” izpilddirektors M. Zaviļeiskis
Tad nu dzīvosim – redzēsim!
Pēc
vai ir nepiecieshama vista, ja xp labi straadaa?
ir kaads apskats tjip “xp vs vista” ?
Principā man XP labāk patīk, bet man gribās licencētu OSu. Linux un BSD ir apnicis 🙂 Ar par 6 gadus vecas OS licenci ar naudu ne prātā nenāk tērēt.
Un nav tā Vista tik liels mēsls, lai es pārkāptu savus legālās OS principus un liktu XP
pareizi būtu, ja varētu izmantot vistas licenzi priekš xp, itkā tie ir 2 pavisam dažādi produkti, nu…
man paveicās, es nopirku portatīvo pirms gada, līdz ar to ar mierīgu sirdi izmantoju legālu xp. a ko man darīt pēc tam, kad tie draņ ķi pārstās atbalstu? vai tiešām būs jāpērk vista? par ko es samaksāju? lai maksātu velreiz?
linuxu nav vēlēšanās apgūt, bet šķiet, tā būs vienīgā prātīgā izeja!
btw, taga ir visādi skini, patchi, themes, nezinu kā pareizi saukt, kas xp padara līdzīgu vistai, varbūt būs tāds pats patch vistai, bet uz xp? izeja varētu būt instalēt nelicenzētu vistu, bet negribās bremzējošu datoru…
kā jūs domājat?
Īsais rezumē – M$ jūtas kā monopolisti un grib tikai vienu lietu – :money: pie tam, saprotot to, ka nupat ir dimbā sāk krāpnieciskos veidos tā iegūšanu… bēdīgi. Savā ziņā sasaucas ar rakstu par kapitālismu, uz kuru linku tepat forumā biju ielicis.
Tā arī nevaru saprast, kas tajā vistā ir tik ļoti slikts 😀 Ja nepatīk pokemonu fīčas un visādas izlecošas huiņas – to visu var atslēgt, po, ka paliek winxp ar plusa zīmi
1. Š eit runa par Krieviju – tātad pirātiskās programmas ir svarīgas, ja ne vispār nr.1 😀
2. Cilvēkus kaitina monopolista attieksme. Ne jau uz katra PC Vistu uzliksi, bet tikai uz jaunākajiem. Bet ko darīt miljoniem vecāku, mazjaudīgāku PC īpašnieku, kad tiks pārtraukts XP atbalsts? M$ jau tas neinteresē…
Gudri viņi darītu, ja vienlaicīgi attīstītu gan Vistu, gan XP, resp. katram savs!
Tā arī nevaru saprast, kas tajā vistā ir tik ļoti slikts 😀
pārāk daudz vietas rij ne kā vista bet kā cūka
P.S. bobi tu IRC šitādu nicku arī lietosi?
Preses relīzes