Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Windows Vista support: sen nebiju tā rēcis!:D
To būtu jādzird katram (gan krieviski…) es vārtījos pa grīdu bezmaz…
Labais.
U menja ļicenzionnaja versija s krakom za 80 rubļei
otrkaart – spec prieksj sejienes mudofiiliem>
juus taadu lietu kaa prank call esat dzirdeejusji?
tocj mudorasti……
Otrkārt, kas tev liek domāt, ka kaut viens cilvēks nav sapratis, ka tas ir prank call?
So what’s your point?
Mēs nedzīvojam Runetā bet Latvijā… ķirzakam par nepamatotiem uzbraucieniem 5 cm no astes nost! :die:
pirmkaart pusgadu jau atpakalj sjis runetaa klejoja – taatad bajaans
drunk_lizard
Š ī loģika man nekad nav bijusi saprotama…..
1) Ir cilvēki, kuri ir ļoti erudīti un regulāri lasa ārzemju lapas (tā teikt – pirmavots).
2) Ir cilvēki, kuri pamatā (vai tikai) lasa LV saitus.
Tad jautājums – kādēļ vajadzīgs, piemēram, boot.lv; datuve.lv utt – tur tak viss nāk no citurienes, kas kādreiz jau bijis uzrakstīts.
Sorry, tas pats arī te! Lai izsekotu līdzi jokiem internetā, tad jābūt lielam fanātam un globāli jācaurskata visu laiku jaunākais, to var darīt skolnieki vai pensionāri, kuriem nav svarīgākas lietas, jo jebkura fanātiska nodarbe prasa lielu laiku (protams, kirzaka ir izņēmums un unikāls subjekts, bet tāpēc nav jānoliek parastie mirstīgie).
Noteikti pastāv klipi, kurus es (domāju, ka daudzi citi arī) nav redzējuši kaut 10 gadus…and? tāpēc jānorok?
Pirmā tipa cilvēki ir rakstu autori (protams, var arī nebūt), kas pavēstī mums (latviešiem) to, kas rakstīts citur, jo dēļ laika vai valodu nezināšanas netiek lasīti ārzemju saiti.
Otrā tipa cilvēki ir tie, kuri lasa šo informāciju (kurs ir dzirdējis, kuri nē), jo tikai dēļ šiem cilvēkiem eksistē latviešu saiti.
Tas ir tas pats – ja visi prastu lietot gūgli, tad forumi kā tādi nebūtu vajadzīgi.
Preses relīzes