Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows Vista tirgus daļa turpina kristies
Virsotnē ar 71,5% joprojām atrodas Windows XP, bet arī tas ir nokrities par 0,3%, acīmredzot uz Windows 7 rēķina. Visam pa vidu pusprocentu ieguvis Apple Mac OS X, kura tirgus daļa nu sastāda 5%.
Attēlā: kādreiz Vista slavēšana neko neatšķīrās no tagadējās Windows 7 slavēšanas…
Cik sapratu no raksta PCWorld, tad Mac OSX ticies pie tā pusprocenta pateicoties tam, ka Net Applications sākuši savādāk rēķināt lietotāju skaitu.
Un es visu laiku domaaju kas notika ka Mac OS X visu laiku bija 10% bet tagad peekshnji 5% …
Tas jau atkarīgs no tā, kurš skaita. Cik zinu tad Net Applications nekad par 5% vairāk nav minējis. 10% gan izklausās pārspīlēti – tas varētu nākt kaut kur no Apple kambariem. Viņiem arī Safari griezās ātrāk par Opera un Chrome. Vobšem – wishful thinking, tā to sauc.
Ceru, ka neviens tagad neleks krāgā par to, ka pielaboju.
Ehh.. man būs vieglāk, ka vairs pa kājām gan mājsaimniecēm, gan birojos vairs nebūs šis produkts! 🙂 Atā putnam! 🙂
Neuztraucies, ja cilvēki lieto legālu softu, tad arī Vista tiks lietota kādu laiku. Ir klienti, kuri turās pie Windows 98, tikai tapē ka ir kompis ar licenzi. Negrib tērēt tos 70ls par XP
Vistas % līmenis tirgū tiek mākslīgi uzturēts ar jauniegādātajiem PC
Eudoxus: Vistas lietotāju skaits samazinās nepārtraukti jau kādu gadu – nevajag akli atsaukties uz vienu vienīgu avotu. Nekādas kļūdas tur arī nav. Vistas % līmenis tirgū tiek mākslīgi uzturēts ar jauniegādātajiem PC
Akli vai ne akli, bet gan tevis norādītajā rakstā, gan rakstā PCWorld (
Ievēro, ka es nesaku, ka tā nav. Man vienkārši nav infas. Cik skatījos, tad avotā uz kuru tu atsaucies arī nekā tāda nav. Bet tas, kas pastāv hipotēžu līmenī ir pavisam cita lieta.
Galu galā neredzu, par ko apvainoties, ka kāds kaut ko pielabo. Jebkurš no mums var kļūdīties. 🙂
Pēc elementāras loģikas – ja rakstīts, ka Vistai tirgus rekords ir nepilni 19% un nu samazinājies par 0,2% – padomā, kas notiktu, ja neplūstu iekšā aizvien jaunas un jaunas Vistas? 😀 Arī daudzi korporatīvie klienti izmetuši Vistas un salikuši XP, jo viņu specifiskās programmas neiet uz tā putna.
Xp iipatsvaram vaidzeja pieaugt!!! jo pedejo menesu laika vairakiem kompiem nahrenizeju W98 uz XP
Muah!
Dīzelis rullē tapēc, ka mana mašīna ar tādu ir aprīkota.
Nevaru sagaidīt, kad Vista nogrims uz 0% lietotāju.
Interesanti, un kāds tev no tā labums? Mēģināsi iekarot tirgu ar kādu savu veidojumu? 😀
Ja tā būtu rakstījis QueenZ, tad vēl varētu saprast…
Bet man ir tādas lielas aizdomas, ka veco labi XP vēl labu laiku lietos..
Preses relīzes