Windows XP "auklēšanos" pagarina vēl par gadu

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Windows XP "auklēšanos" pagarina vēl par gadu

Tiek skatīts 6 ierakstu – 21 līdz 26 (no 26 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    ruukjis
    Participant

Nekas tāds tajos noteikumos nav rakstīts arī pašā pirkuma dokumentā nekur neatspoguļojas, ka tas ir Upgrade.

usins
    Participant

Vecīt, Tev nav rakstīts, bet pēc darījuma ID viss parādās viņiem. Tas nav legāli. Ja Upgrade ņem, tad vecajai uzlīmei jābūt uz keisa un vecajam čekam/ pirkuma dokumentam jābūt uz rokas un tad vēl klāt jaunā licenze. Cik klientu jau nav šitā paņemtie pie dziesmas, ka nesaprot. Ir bijuši pat kadri, kuri sapērk licenzes, tur skapī, bet instalē un kreko un domā, ka legāls ir….

ruukjis
    Participant

Jā un nē. Tas, par ko tu runā ir spēkā turpat vai visos līdz šim zināmajos gadījumos – bez legāla vecā win legālu jaunu dabūt nevarēja. Ar Win8, konkrēti iKey minētajā akcijā, viss ir biku savādāk – tur nedeva upgrade versiju – tur deva normālu Win8 Pro. Vienīgā aizsardzība bija Upgrade Assistant, kurš kaut kādu iemeslu dēļ uzrāvās uz DAZ lauznīša un uzskatīja Win7 par legālu.

Arī licences nosacījumos, kas nāca līdzi šai versijai, nekas nav minēts, ka tā būtu Upgrade versija.

https://www.mswos.com/App_Repos/TOC/Windows8TC_en-US.pdf

Ir smalki apraskstīts Windows Upgrade Assistant, bet neviena vārda, ka pati Winda būtu upgrade versija. Tāpat arī pavadzīmē nekur neparādās, ka tā ir upgrade versija.

Mana sazvērastības teorija, ka šis bija diezgan viltīgs solis no MS – vismaz daļu pirātu pievilināt nopirkt viņu produktu, jo ir pilni forumi, kas DAZotu Win7 Upgreidoja uz legālu Win8.

iKey
    Participant

Rēķinā nav ne smakas par Upgrade

https://failiem.lv/g/jazjbgt#i1

re-mix
    Participant

Rēķina summa var izrādīt aizdomas ekonomikas policijai, bet tas jau tev būs jāskaidrojas ar viņiem, nevis mums te jāattaisnojas, ja gadījumā šie atnāk ciemos.

Katrā ziņā es savā uzņēmumā tā neriskētu, jo kā zināms pārsniedzot attiecīgo soda summu iestājas jau kriminālatbildība! nevis disciplinārā.

ruukjis
    Participant

Jā, jā, nu jau aizgāja fantāzijas – policija sāks cenai piesieties, kā tad! Tā nav viņu darīšana cik tā licence maksāja, tik pat labi MS man viņu varēj uzdāvināt.

Otrkārt, no kurienes pēkšņi sākās runas par uzņēmumiem? Neviens šeit uzņēmumus nav pieminējis… patiesībā man nemaz uzņēmumā nebūtu ko tādā veidā upgreidot, jo ir pavisam cita licencēšanas politika.

Tiek skatīts 6 ierakstu – 21 līdz 26 (no 26 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?