Lieta tāda, ka man ir dualboot – Windows 7 un Windows XP. Pārsvarā izmantoju Windows XP, jo tas ir vairāk piemērots manam kompim. Lieta tāda, ka pēdējā laikā Windows XP pie ieslēgšanās (tad, kad ir melns fons, xp logo un kustās tie trīs “punktiņi”) “iefrīzo”. Palīdz vienīgi ieslēgšanas pogas paturēšana un datora izslēgšana, pēc kā viss notiek normāli. (Respektīvi Reset metode). Ko man iesākt? Esmu instalējis arī Windows Updates, jo Windows XP, diemžēl, ir par vecu mūsdienu internetam.
Ceru, ka visu daudz maz sakarīgi paskaidroju. Chkdisk jau palaists, viss ok, vīrusu nav (skenēts ar Malwarebytes Anti-Malware). Device Manager paskatīts, tur viss ok (bija gan kkāds skaņas draiveris Apowersoft_Audiodevice, ok, noinstalēju, bet nekas nemainījās).
XP jā padla paliek nelietojams musdienu internetam ,crome nikojas un citi sūdi
Tagad lietoju WinXP jo laptops neko citu nevelk un nekad nevilks. Viss strādā perfekti ja māk. Win7 protams labs, Debian ar KDE arī, bet nabags dara kā sanāk.
Skrīns no HD Tune diagnostikas. Viss ideāli, izņemot, ka uz testēšanas beigām ātrums no 60MB/s krita uz 38MB/s. Un šeit pat nekādi zīlnieki nav vajadzīgi. Ja interesē, kas par kompi…
Ä€trums uz beigām samazinās kad galviņa tuvojas diska iekšmalai. Tā jābūt visiem.
Vīruss parasti neizraisa sistēmas darbības problēmas. Vīrusu rakstītajiem tavs kompis ir vajadzīgs strādājošs! Pie vainas ir dzelži vai sap1sts windows, to datormeistars pec diagnostikas darbnīcā tev pateiks! Pašam tev sajēgas nav un pārējiem zīlniekiem šeit arī viņas nav īpaši vairāk.
Nē, es arī neesmu zīlnieks un man nav ne jausmas, kas tur varētu būt – iemesli ir neskaitāmi. Varu tik ieteikt Safe Mode un Boot logging, pēc tam urbties cauri ntbtlog.txt un skatīties pie kā tad kompis “iestrēgst”.
Protams, Victoria nav nekāds brīnumlīdzeklis un viss atkarīgs no tā cik zinošs un pieredzējis ir meistars kas ar viņu rīkojas.
Š inī gadījumā gan iemesli var būt ļoti daudz un dažādi, un ir redzams ka lietotajs pats netiks galā. Tāpēc jau uzreiz iesaku meklēt meistaru jo 3D kaksnis un viņam līdzīgie nu nebūs tie kas palīdzēs atrisināt problēmu.
Pamēģini pēc tādas kārtīgas dīkstāves (pēc kuras parasti uzkaras Windulis) uzstartēt kaut kādu Live CD, ja simptomi tie paši, tad visticamāk platei dienvidu tilts iet pie tēviem.
Preses relīzes