Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Windows XP izskata pielāgošana
Turpinājums šeit:
Galvenais nedariet to uz lokālā administrātora profila …
@ob1 žurnālistam jazin:
Izvēlēties tēmu par ko rakstīt
Rakstīt kodoligi un saprotami
Izvērtēt vai tas būs derīgs raksts un nebūs piedrazots ar nevajadzīgu info (lol, te tāda ir vesela kaudze)
Izvērtēt ievakto informāciju
Salikt lietotajam uzskatāmi
Ilustrēt
Ieteikt vienkāršus un darbojošus risinājumus kurus pat lame var izmantot, negribi tacu nest atbildību ja kāds 13 gadīgais tevi iesūdzēs par to ka esi lame info šam iedevis un šis ar likiem pirkstiem istenojis pc die 😉
Pirms raksti apdomā vai tēma ir aktuāla un raksta vērta
Pārdomā, cik informācija bus lietderīga un saprotama
Neizplūsti n-tajos svešvardos un parastam lietotājam nesaprotamos terminos, ne visi lasitāji ir ar n-to gadu pieredzi pie pc
P.S.Man ir arii uzticamas Vista teemas ja kaadam vajag..
Morpheus: nelēkā kā krupis uz deķa, te nevienam nav jāpierāda savs pārākums utt. Salīdzinājumā ar vienu otru citu autoru ob1 patiešām neraksta slikti. Ja kaut kas vēl nav perfetto, tad gan jau piešausies.
Kurš te kko lēkā? Pametu padomus pie kā der aizdomāties, tas būtu aizliegts? 😛 bez pamatotas kritikas un hintiem neviens vel nav nekur piešāvies… Tevis paša vārdi ne?
Man te kādu gadu atpakaļ bija viens gadījums ar tām tēmām. Vienā firmā biju aizgājis demonstrēt savus programmproduktus. Uz kompja Windows ar tēmām. Visu izrādu, visiem patīk, bet vietējais admins (!) noslēgumā saka:
– Ziniet, mēs nevarēsim izmantot jūsu produktus, jo firmas politika nosaka ka mēs lietojam Windows nevis Linux. 😀
Iedomājos, varbūt tas varētu novērst uzmanību, un man nebūtu jāstartējas pāri, lai tauta varētu netu pabrauzot un muzonu klausīties, savādāk, kā ierauga, tā sāk aurot – atkal to s**u ieslēdzi?! Vo, attieksme, b*in, nevaru un nevaru pāraudzinat. 🙁
Googlē “kubuntu theme xp”
Savukārt Windows uzliec ubuntu tēmu:
Redzēs ko tauta teiks, un vai pamanīs, ka viss ir otrādi 😀
Morpheus
Jūs latvieši, lielākoties (ne Tu) esat tāda interesanta tauta – ja kāds kaut ko dara, viņam noteikti piekasīsies. Ja nevarēs piekasīties, tad vainos valdību.
😀 😀 😀
ob1
ob1manuprāt
P.S. Un taisnība par to valdību ir, lai gan piekasīties man patīk arī atkarībā no tā, kāda tai brīdī ir abstinences sindroma
Preses relīzes