Nevarēšu es Tev paskaidrot. Kamēr neredzēsi, tikmēr neticēsi. Stiep savu kompi uz Siguldu, saķīlēšu. Vari sēdēt klāt un pierakstīt, ja vēlies, tikai tas var aizņemt kādas 3 dienas. Ja skaidrošu ko un kāpec daru, tad paies pāris nedēļas vismaz. Samaksa – raksts notepadā.
Tev tiešām tik grūti uzrakstīt kādas paranormālās lietas tu veic instalācijas laikā ? atver backgroundā prince of persia un paspēj iziet visu spēli ? 😀
“Noplēsīsim žigulim virsbūvi un viņš brauks tikpat ātri kā formula 1.”
P.S. Nekur netaisos braukt, jo tas viss ir farss. man nesen mājās nobruka cietais nācās pārinstalēt, vārot pelmeņus uzliku īpaši neiespringstot uzliku un strādā nevainojami , kā arī vēlāk ejot uz veikalu uzliku lai instalējas ubuntu. Kamēr windows ir svaigs viss lido, tiko sākas soft gūzma tā neizbēgami pied****.
ka cilvēks, kas procesorus un kastes maina kā zeķes, pierod pie super duper sistēmām un nespēj lietot vecas bet relatīvi spēcīgas sistēmas
Nu tāda pērle ka bail paliek 😀 Tas ka mamma tev nepērk jaunu cpu nenozīmē ka visiem kā tev jālieto veci mēsli jo redz tie ir relatīvi spēcīgi tāpat 🙂 Nu ja pareizi, na.. man lietot i7 ja c2d relatīvi ar to pašu renderi tiek galā 5x lēnāk kas laika izteiksmē ir 1h vai 5h? 😀 Totāls auns es teikšu 🙂
PS. 10 gadīgs puišelis un pc ir vienas vienīgas spēles tā kā gf mx nu nez nez . malovato buģet.
Man prieks, ka tava mamma ir bagāta un tev pērk. Pirms pieciem gadiem, kad manējā man kaut ko pirka, naudu priekš šīs kastes gan nācās sapelnīt pašam. Labi, sotaku viņa piemeta. Tas tā. Bet tu laikam uz sava optima līnijas korķa tupēdams neesi pamanījis, ka normālam lietotājam vajag ko – pasērfot netā, paspēlēt kaut kādas spēlītes, vēl varbūt kaut ko uzrakstīt, kaut kādus multimēdiju niekus un tas apmēram arī būtu viss. Tāpēc, ja tu tur katru dienu kompresē 1080i gay pron, kur kaut kāds super duper c2d kaut ko reāli uzlabo, man prieks par tevi – tu esi izņēmums 🙂 Bet savādāk ja vidusmēra latvietis stellē kasti, kurā ir sastāvdaļas, kas maksā vairāk par sotaku gabalā, tad vai nu tas ir kaut kāds datordročītājs, slims geimeris, zem bērnu-geimeru tupeles nonācis pieaugušais vai, retais izņēmums – cilvēks, kura profesijai ko tādu vajag. Man dators kā naudas iegrūšanas prioritāte pazuda pirms divarpus gadiem ar mašīnas iegādi, līdz tam gan tika iepirkts gigs rama un 500 gigu perpendikulārā barakuda, par kuras pirkšanu toreizējie kolēģi smīkņāja, jo ceņņiks bija tīri smuks. Bet nu – ar mašīnu braukt ir patīkamāk nekā sēdēt pie kastes. Tu gan to diez vai spēj saprast.
Foršāk jau ir sagrūst visu kāpostu vecā golfā 😀
Preses relīzes