Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows XP servispaka 3
Tās oficiālais nosaukums būs “Windows XP SP3 build 5503” un tā būs pieejama divās valodu variācijās – angļu un krievu.
Lai gan BitTorrent tīmeklī jau pieejamas SP3 pakotnes, Microsoft brīdina, ka SP3 līdz šim nav bijis pieejams plašākai publikai, un līdz aprīļa vidum ar to būs iepazīstināta tikai īpaši atlasīta beta-testētāju grupa. Līdz ar to, ja Jūs jau izmantojat XP SP3 , Microsoft iesaka Jums pārinstalēt visu Windows XP, jo iespējams, ka šīs viltus SP3 nav drošas to lietotājiem, un iespējams, ka tās satur slēptas kaitnieciskas funkcijas. Piemērs – svarīgu lietotāja datu (paroļu, bankas rekvizītu, kredītkaršu numuru utml.) zagšana.
Redz, ka reizēm filmas jau var dabūt pirms tās vispār piedzīvo pirmizrādi.
Tā bija man ar “Ice Age 2” kuru dabūju uz dvd krievu valodā pirms tā filma vispār bija piedzīvojusi pasaules pirmizrādi 😀
Tā bija man ar “Ice Age 2” kuru dabūju uz dvd krievu valodā pirms tā filma vispār bija piedzīvojusi pasaules pirmizrādi 😀
😀 neuztraucies tas notiek netikai ar “Ice Age 2” 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Es Ice Age minēju tikai kā piemēru, nevis runāju par viņu kā izņēmumu :hmz:
nekam vairak nav ari jabut win xp paliek win xp
Tad arii neredzu iisti jeegu veidot veselu servisa paku.. 😀 Nekas jau netruukst tajaa XP, ka buutu jaaveidot servisa paka..
Preses relīzes