Windows XP servispaka 3

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Windows XP servispaka 3

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Anonīms
    Neaktīvs

[imgl]https://notepad.lv/bildes/atteli/20080325133213840.jpg[/imgl]Saskaņā ar Microsoft preses centra izplatīto informāciju, jaunā Windows XP Service pack 3 gaidāma aprīļa otrajā pusē.

Tās oficiālais nosaukums būs “Windows XP SP3 build 5503” un tā būs pieejama divās valodu variācijās – angļu un krievu.

Lai gan BitTorrent tīmeklī jau pieejamas SP3 pakotnes, Microsoft brīdina, ka SP3 līdz šim nav bijis pieejams plašākai publikai, un līdz aprīļa vidum ar to būs iepazīstināta tikai īpaši atlasīta beta-testētāju grupa. Līdz ar to, ja Jūs jau izmantojat XP SP3 , Microsoft iesaka Jums pārinstalēt visu Windows XP, jo iespējams, ka šīs viltus SP3 nav drošas to lietotājiem, un iespējams, ka tās satur slēptas kaitnieciskas funkcijas. Piemērs – svarīgu lietotāja datu (paroļu, bankas rekvizītu, kredītkaršu numuru utml.) zagšana.

usins
    Participant

jā gan, kā man patīk, kad trakeros izķer tās mājās gatavotās servisu pakas.. nezin smieties vai raudat tādos brīžos..

klibais_Silvers
    Participant

Par SP3 jau tika runaats pasen. It kaa nekas radikaals tanii nebuushot. Galu galaa M$ pamatiigi riskee, jo laba XP SP3 paka (piem. taada, kas palielina veiktspeeju) var paarveersties par veel vienu triecienu jau taa paplukushajai Vistai, pie tam izniicinoshu triecienu…

Jazz
    Participant

Nu nav teiks, ka mājās gatavotās tik pat labi tās iespējams ir īstās, bet lai Microsoft nobaidītu pasaka, ka tās nav īstās, lai pavairotu savu peļņu, iespējams kautkur ir bijusi noplūde un īstās pakas ir pieejamas jau plašākai publikai, bet uztaisa tā, ka itkā tie ir feiki bla, bla, bla un sabaida cilvēkus… visādi var būt.

Redz, ka reizēm filmas jau var dabūt pirms tās vispār piedzīvo pirmizrādi.

Tā bija man ar “Ice Age 2” kuru dabūju uz dvd krievu valodā pirms tā filma vispār bija piedzīvojusi pasaules pirmizrādi 😀

NickKarlis
    Participant

Jazz wrote:

Tā bija man ar “Ice Age 2” kuru dabūju uz dvd krievu valodā pirms tā filma vispār bija piedzīvojusi pasaules pirmizrādi 😀

😀 neuztraucies tas notiek netikai ar “Ice Age 2” 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

karnaiss
    Participant

es jau pirms daudziem menesiem xp servisa paku3 lietoju un lietuju tagad bet ties gan taa it beta versija, bet taa jau nekas

Jazz
    Participant

Izlasi vienu rindiņu augstāk par to kuru citēji ;.

Es Ice Age minēju tikai kā piemēru, nevis runāju par viņu kā izņēmumu :hmz:

QueenZ
    Participant

Diez kas tad jaunajaa XP servisa pakaa buus jauns? nu protams varetu buut paaris bugi salaboti, bet neko iipashi vairaak iedomaaties nevaru.. 😎

karnaiss
    Participant

nekam vairak nav ari jabut win xp paliek win xp

QueenZ
    Participant

karnaiss wrote:

nekam vairak nav ari jabut win xp paliek win xp

Tad arii neredzu iisti jeegu veidot veselu servisa paku.. 😀 Nekas jau netruukst tajaa XP, ka buutu jaaveidot servisa paka..

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā