Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows XP tiek «pastiepts» vēl uz gadu
To pašu vēlas darīt arī otrais lielākais datoru ražotājs Dell. Š ī kompānija ir gatava līdz 2010. gadam tirgot PC ar jau preinstalētu Windows XP, lai gan oficiāli dators skaitīsies pārdots ar Vista. Dell vēlas sagaidīt to mirkli, kad varēs “pārlēkt” no XP uz Windows 7, apejot Vistu.
Jāatzīmē, ka jau šomēnes, 14. aprīlī, lietotāji saņems pēdējos bezmaksas “ielāpus” Windows XP un Home sistēmām. Ja nekas nemainīsies, nākamos 5 gadus updates
Papildināts: ielāpus kritisko ievainojamību lāpīšanai vēl 5 gadus dos par velti. Visi citi uzlabojumi būs par maksu (bet tie tikšot izlaisti arī vēl 5 gadus).
full
(vēl joprojām ir pietiekoši daudz vecu dzelžu, kam nekas cits labāks nespīd)
@ QueenZ … tur jau tā lieta ka linuxam ir fanāti …. windows ir lietotāji 🙂
tikai nevajag
nu tā tas ir .. neko tur nevaru padarīt 😀
nu nav ka es tev saku
nu nav ka es tev saku
pierādi
nu nav ka es tev saku
pierādi
man nekas nav jaapieraada. windows brutaali sucks 😀
Te jau iet uz offtopiku! QnZ! Ej kompilēt!
vins pirmais saaka 😀
Piekriitu, XP pagaidam ir stabilaakais – Vista modernaakais, bet daudzam programmam ir kjibeles un taa.. Un noteikti – tie kas gribes uz uuberjaudiigajiem datoriem, vai vienkarshiem laptopiem darbinat daudz un dikti reizee programmaturu – izvelesies XP, tiem kas grib cmuku ekraanu, un pasedet draugos – pietiks ar Vista! 🙂
P.S. Toties ir patīkams izņēmums – Austrumi 🙂
P.P.S. Atbrauc krutie radi no Rīgas – “tu vēl sēdi uz Pentium4? Mūsu firma (skola, kantoris, bibliotēka) tādus vecus hlamus jau sen pa taisno uz Getliņiem…” Tāda attieksme sāpina, maigi izsakoties. 🙁
Kam jaudīgs dators ja tu ar viņu neko nedari? Darbam vienīgi! Spēlēm? Nu nē vissas labās spēles aiziet uz konsulēm! Vienīgi steam vel ko atmet ,bet steam tik labs ka uz mana 5 gadīga datora spēlējas ar 1280 x 1024 uz urā ar high iestatījumiem ,nu protams visas ēnas un filtri off