Daudz bij jāmaksā pa “studijām”?
Da bļāviens, tas topiks tak ir gadu vecs, ko te diskutēt?
Arī gadu atpakļ nevarēj XP uz ta laik verķiem uzžvorgāt!:D
Bet tēma aktuāla. Man pagājušogad nācās vienam antikvariātam pārinstalēt XP. Nebrīnos, ja kāds to dara vēl šogad. Starp citu jaunajiem datorentuziastiem ieteiktu pamēģināt. Norūda raksturu
P.S. Ja neprot uzinstalēt XP tad vajag pieteikties darbā Maximā/Rimi un tamlīdzīgos.
Bet tēma aktuāla. Man pagājušogad nācās vienam antikvariātam pārinstalēt XP. Nebrīnos, ja kāds to dara vēl šogad. Starp citu jaunajiem datorentuziastiem ieteiktu pamēģināt. Norūda raksturu
Nav jau nemaz tik traki viņu uzzinstalēt. Problēmas gan ir ar to, ka viss jaunais softs vairs negrib ar viņu draudzēties!
Diezgan nožēlojami celt augšā kaukādas vecas tēmas mēģinot “atdzīvināt” forumu.
P.S. Ja neprot uzinstalēt XP tad vajag pieteikties darbā Maximā/Rimi un tamlīdzīgos.
😀 pateikšu godīgi, ja man tagad būtu jamodificē XP instalacijas source, lai viņu uzinstalētu, (jo no gatavam XP distrām instalē tikai mahimas/rimi pardevēji) vairs nemācētu kopš esu pargājis pilnībā uz linux.
cik reizes esu jau sevi pieķeris, piesežoties pie klienta PC, nospiežot, f12 ( linux console) vai izmisigi spaidot ctrl+alt+t ( ar linux konsole) nemaz nerunājot pa “ls” “dir” vieta
Man nevis liekas, bet gan ir pilnīgi skaidrs, ka tu esi klauns bez sajēgas par lietām. Uzģerb klauna tupeles un ei atsūkā Balmeru!
Beton man atgādināt, kurš pie moon atnaca ar flopiku likt 3.11 😀 ( kastē bij kaut kads iepriekšejas paaudzes i7 ar DDR4 ) :trollface:
Preses relīzes