Tad nu tā- es veicu tādu kā nelielu pētījumu- vai ar bezmaksas programmām ir iespējams izdarīt to pašu ko ar bezmaksas.
Es cenšos uzinstalēt vienu spēli- Star wars Jedi academy
bet spēlei lai spēlētu ir vajadzīgs disks. un protams to kas cdromaa ielikts viņš neatrod. nezinat ko darīt? :duno:
Te tak nav PlayStation!
Cik mana tupā smadzene saprot :duno: :duno: :duno: tev vajag saglabāt to spēli mapē uz PC un atvērt ar Cedega. Tas softs īpaši spēlēm domāts. Ar wine var darbināt progas nevis spēles. Kaut arī wine paliek aizvien gudrāks…
zinu, ka programmām, bet gribās notestēt vai spēles ar iet 😉 Un ja iet, tad cik labi iet,,,
Bet Cedega jau laikam ir tikai par maksu, vaine? Dikti geimot ja gribētu tad jau varētu pasūtīt, bet vai jēga dēl 1x mēnesī naudu tērēt 😀
a kāds sakars spēlei ar CD-ROM???
Te tak nav PlayStation!
Loti liels sakars – tā tipa laikam aizsardzība spēlēm, lai viņas nespēlētu, ja nav CDROM`ā ielikts spēles CD, bet šo aizsardzību var apiet minūtes laikā.
1) Lai to izdarītu ir gūglē jāieraksta: spēles nosaukums un “no cd”
=> parasti tas ir tāds pats galvenais palaižamais fails (.exe), kurš ir mazliet izmainīts, lai vairs nepieprasa CD.
Vnk aizstāj šo atrasto ar orģinālo.
2) Otrs ceļš ir ierakstīt to spēli iekš CD.
3) Trešais ceļš ir izmantot CD emulatorus. Uz windows, piemēra, Deamon Tools, bet uz linux:
Un izlasi manu abus rakstus:
=>
=>
P.S. – Jā, arī ar wine var emulēt daudzas spēles.
Can’t seem to be able to execute the WineX start up script /home/aega/.cedega/.winex_ver/winex-6.0.3/bin/winex3 – perhaps your installation of WineX version 6.0.3 is corrupted?
kaa atinstaleet cedega ar visiem updeitiem? meegjinaaju likt vecaakas versijas, bet tas pats
su
aptitude remove cedega
+ apskaties iekš “home” mapes.Vajadzētu būt kaut kam šādam: “.cedega” => izdzēs to laukā.
Nu tad jamēģina saprast kā tur ir lai palaistu… bet vienkāršāk cracku atrast laikam būs 😉
ar urmpe cedega, un taas .cedega mapes esu dzeesis aaraa, bet nepaliidz, kaa uzinstaleeju un atveru cedega taa viss jau kaa bija ir
Man rādās ka nav OpenGL, bet pirms tam mēģināju ar citu crack un itkā gāja, bet nekas nerādījās- ne paats spēlētājs, ne ienaidnieki…
OpenGL. kas tas īsti ir? kkas ar video saistīts? moshk mans ATI 9200 neatbalsta?
=>
—
Vai tu uz windows uzinstalēji jaunākos draiverus?
To pašu arī uz linuxa vajag. +
OpenGL nodrošina 2D un 3D grafiku.
Paldies Shady, visiem citiem Notepad lietotājiem, mammai, omai, brālim… ES TO IZDAŠ–ĪJU :die:
Nav pat jātērē nauda priekš Cedegas :D:D:D (tas jau nekas ka tāpat nebūtu tērējis)
P.S Btw, bet tu jau tāpat palaidi 🙂 Malacis.
Preses relīzes