Ja nopietni – pārbaudi vai kāds vads nav atvienojies tajā tīrīšanas procesā.
EDIT: ā un safe mod strādā es iazmirsu piebilst.. tgd sēžu safe mod viss iet
Spiežot F8 varu izveleties safe mod, Normally utt….
Š…emu Normally lai palaistu normali win. un tad man lādējas un lādējas startup logs, ņemot safemod ar netu utt palaižas.
P.S. Paldies tam kas editēja nosaukumu.
2) Ja nepalīdz – go to 1
Ar ko tīrīji?
Īstenībā šoreiz tik tā neko valjā neskrūvēju apsūcu ventilatoru un lejā uz tas grīdinjas…
neizlasiju tavu postu ieprieksh nen euzdodos par mesitaru mans pc 😛
ob1 doma vaina tikai vados… doma kko nesmu parsitis, sasitis ar putekljusuceja katu?
Un ja jaa irkada cita iespeja ka blenzt bezjega uz dzelziem un meklet vainu? es domaju bez mesitara..
Ja nu nekas neizdosies kadu 2 dienu laika tad nu bus vien javed kkur..
jau parbaudiju 🙁 viss vietā….ā un safe mod strādā es iazmirsu piebilst…
Hmmm un kas notiek, jau izveido jaunu jūzeri un startējoties izvēlies to? Kaut kā neticas, ka te varētu būt vadu vai kontaktu vaina.
Arī lieku uz vadiem.
Ir bijis pat tā, iekšas pārmetot tikai uz citu korpusu, PC atsakās normāli strādāt, vārdu sakot mistika 🙂 un tādas lietas bez rūpīgas testēšanas neviens “Bitva ekstrasenca” nepateiks 😀
P.S. Pamēģini operatīvo atmiņu paraut uz āru, ielikt pa jaunu.
Shorit iesledzu eju pastities tv atnaku pec 5min normali iesledzies restarteju un palaizzas kkur pec 4min… bet tomer kada vaina it.. 🙁 domaju ka ne vados jo viss strada ka vienmer varteikt ideali.
EDIT: vispar mūzika ļoti karās. Viss ir ok tikai mūzika dažbrīž skan tākā palēnināti un čerkst bišķīt.
Un pirms es izslēdzu pc lai tīrītu man jau kādas 2 dienas mūzika ik pa bridim kautvai nesezot pie pc taka paleninati ska un atkal norm paleninati norm utt…
1) Pārbaudi vadus vēlreiz.
2) Ja nepalīdz – go to 1
😀
Ak mans dievs!
krisis111
Preses relīzes