Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Wirelles comununicatoion..
Pēdējā laikā ir problēmas…
Pēdējā laikā ir problēmas…
Es redzu, bet šeit ir IT portāls nevis psihiatriskā klīnika.
Vai tad viss, kas saistīts arī ar PC un t.t.
Neskaitās pie IT ?
Man gan liekas, ka skaitās.
Es uzdevu pavisam vienkāršu jautājumu.
MANI uztrauc tas, ka tā lampiņa mainījusi krāsu, tā tad kaut kas nav kārtībā ar Wirelles comununicatoion…
Ja jā, tad rūķim savā zinā ir taisnība, ko saka okulists?
Pēc uzrakstītā: pašam ir ”simtgadīgs” ļapsis, kuram tā diode gan midžina, gan demonstrē visas iespējamās krāsu gammas, internets joprojām šancē, kā jauns 😀
Es ar to domāju to, ka dažādas kļūdas met ārā ik pa laikam..
Bet ok… es uz brīdi pieņemšu, ka šis nav troļļ posts un, ka tu tiešām es tik dumjš kā tavs jautājums un atbildēšu uz to – tas nenozīmē neko. Un neviens tev nespēs palīdzēt vairāk, kamēr tu neuzrakstīsi, kur ir problēma, nevienu te neinteresē tavs riebums pret dzelteno vai oranžo krāsu.
Edited:
Ahā, tad izrādās, ka tas tomēr nav akūts riebums pret krāsām – kādēļ gan uzreiz tā nevarēja? Varbūt autors varētu saņemties un mums nezinīšiem iztulkot frāzes: “kaut kādi BRĪNUMI” un “..pasūtījis augļu salātus”. Lai gan tas ir tikai sākums, izklāsti savu problēmu tā kā maziem bērniem – detalizēti un saprotami. Pastāsti, kas tev tas par agregātu (acīgākie jau būs pamanījuši, ka Toshiba Satelite 500 sērijas modelis, bet vienalga precīzs modelis varētu kādu vedināt uz gaišām domām)
Jo labāks, detalizētāks problēmas apraksts, jo vieglāk citiem tev palīdzēt – vai tad to ir tik grūti apjēgt?
Preses relīzes