Wirelles comununicatoion..

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Off-topic Wirelles comununicatoion..

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    niki
    Participant

Sveiki!

Man visu laiku portatīvajam datoram dega Wirelles comununicatoion sarkanā krāsa, taču šodien pamanīju, ka lampiņa deg tikai tādā oranžā un dzeltenā krāsā, ko tas varētu nozīmēt ?

Spied šeit, lai apskatītu bildi.

ruukjis
    Participant

Tas nozīmē, ka nagulakas kārtiņa uz attiecīgās diodes ir izbalējusi. Paņem mamas nagulaku, pēc iespējas košāku, un ar liegām kustībām pārkrāso vajadzīgo lampiņu.

niki
    Participant

Tas ir nopietni nevis tā, kā tu esi iedomājies…

Pēdējā laikā ir problēmas…

ruukjis
    Participant

konsultants wrote:

Pēdējā laikā ir problēmas…

Es redzu, bet šeit ir IT portāls nevis psihiatriskā klīnika.

niki
    Participant

Labrīt.

Vai tad viss, kas saistīts arī ar PC un t.t.

Neskaitās pie IT ?

Man gan liekas, ka skaitās.

Es uzdevu pavisam vienkāršu jautājumu.

MANI uztrauc tas, ka tā lampiņa mainījusi krāsu, tā tad kaut kas nav kārtībā ar Wirelles comununicatoion…

ruukjis
    Participant

Viss, kas saistīts ar PC problēmām – jā. Bet tava nepatika pret lampiņu krāsām nav IT problēma – es to sauktu par pēcdzēruma delīriju, vai trakumsērgu pēdējā stadijā, bet tikai ne par IT problēmu.

niki
    Participant

Nu, sagaidīsim kādu sapratīgu cilvēku, kurš palīdzēs…

aoma
    Participant

Un wireless darbojas tāpat kā iepriekš?

Ja jā, tad rūķim savā zinā ir taisnība, ko saka okulists?

Pēc uzrakstītā: pašam ir ”simtgadīgs” ļapsis, kuram tā diode gan midžina, gan demonstrē visas iespējamās krāsu gammas, internets joprojām šancē, kā jauns 😀

niki
    Participant

Tur jau tā lieta, ka nestrādā nets kā vajag dažreiz pat kaut kādi BRĪNUMI notiek ar to internetu, liekas, ka kāds būtu pasūtījis augļu salātus..

Es ar to domāju to, ka dažādas kļūdas met ārā ik pa laikam..

ruukjis
    Participant

Nē jaunais cilvēk, jūs mani aizvainojat! Es tev esmu devis vismaz divus noderīgus padomus, pat daļēji noteicu diagnozi, nedomāju, ka šeit atradīsies kāds , kas tev spēs palīdzēt vairāk.

Bet ok… es uz brīdi pieņemšu, ka šis nav troļļ posts un, ka tu tiešām es tik dumjš kā tavs jautājums un atbildēšu uz to – tas nenozīmē neko. Un neviens tev nespēs palīdzēt vairāk, kamēr tu neuzrakstīsi, kur ir problēma, nevienu te neinteresē tavs riebums pret dzelteno vai oranžo krāsu.

Edited:

Ahā, tad izrādās, ka tas tomēr nav akūts riebums pret krāsām – kādēļ gan uzreiz tā nevarēja? Varbūt autors varētu saņemties un mums nezinīšiem iztulkot frāzes: “kaut kādi BRĪNUMI” un “..pasūtījis augļu salātus”. Lai gan tas ir tikai sākums, izklāsti savu problēmu tā kā maziem bērniem – detalizēti un saprotami. Pastāsti, kas tev tas par agregātu (acīgākie jau būs pamanījuši, ka Toshiba Satelite 500 sērijas modelis, bet vienalga precīzs modelis varētu kādu vedināt uz gaišām domām)

Jo labāks, detalizētāks problēmas apraksts, jo vieglāk citiem tev palīdzēt – vai tad to ir tik grūti apjēgt?

niki
    Participant

*Problēma atrisināta; var slēt ciet… (Aiznesu pie meistara pc, nets pilnībā ateicās darboties.)

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā