Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Web veidošana un problēmas › Working with <div>’s
1) Es atradu risinājumu, nosakot informācijas izvades
2) Informācijas izvades
Š ķiet pagaidām uz doto mirkli šīs ir manas problēmas. Varbūt kāds var bez googles pastāstīt mazliet kā rīkoties un kā būtu prātīgāk?
Kods izlikts šeit:
P.S Ganjau azazul būs dusmīgs :/`
Kā jau vienmēr esmu teicis: Vislabākais ir vidusceļš – lieto gan tabulas gan divus 🙂
par heightiem un widthiem iekš css vēl ir tādas fīčas kā “min-height” “max-height” “min-width” “max-width” bet tie arī jāmāk pareizi pielietot 🙂
Un lapu kodu labāk met kādā no šīm lapām
Ka attiecas uz div augstumiem tad izmanto šādu kodu (gadījumam kas
):
div.min{
height: auto !important;
height: 200px;
min-height: 200px;
}
VAI
div.min{
height: 200px;
min-height: 200px;
}
div.min[class]{
height: auto;
}
Man personīgi patī labāk otrā pieeja, bet tā ir piemērota vairāk gadījumam, kad minimālais augstums ir jāuzstāda vairākām klasēm un identifikātoriem (id).
Fix tiek likt priekš IE6 , jo tas nesaprot min-height (tā vietā tas parametru height pielietot tā kā vajadzētu
Pārejās problēmas īsti nesapratu.
P.S. kad es esmu kaut ko sliktu teicis tiem kas grib mācīties ? Es parasti diršu tad ja kāds grib visu uzreiz gatavu un uz paplātes.
Ja lapa tiek pārlūkprogrammas logā iecentrēta, tad uz FF tas centrējums nedaudz mainās atkarībā no tā, vai labajā pusē ir vai nav ritjosla. IE šī problēma nav aktuāla, jo tur vienmēr ir tā ritjosla, aktīva vai neaktīva. Kāds tad īsti ir pareizais
Es tā īsti nesapratu kādēļ tas vispār ir svarīgi ?
P.S. zinu ka tas nāk kā šoks, bet pasaulē ir arī citi browseri. Ne tikai FF un IE.
Mājaslapa obligāti ir jātestē arī uz Safari un Operas.
edit: .. anyway :
Nu tas, ka ir citi browseri, man ir zināms :D:D Š os divus minēju tikai kā piemēru.
Pats, aptuveni pirms gada, ar diviem sāku krāmēties, vadoties pēc šī tutoriāļa:
Nākamreiz izlaid savus piemērus caur validātoru.
:hmz:
p.s. keyword metatagā nevajag likt atstarpes.
Nākamreiz izlaid savus piemērus caur validātoru.
Nu gan nocēlies 😀
P.C Cerams, ka mobilais izmanto utf, pretējā gadījumā, ķeburi un liels fuj Nokia!
Preses relīzes