WRT54GL + PPPoE problēma ar online gaming’u

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas WRT54GL + PPPoE problēma ar online gaming’u

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Tmkks
    Participant

Sveiki. Man nesen parādījās neliela problēma ar rūteri..

Man ir, kā jau minēts, WRT54GL rūteris ar DD-WRT firmvāri (daudzi jau zin, kas tā tāda) un man nesen sākās tāda problēma, ka, kad spēlē spēles internetā. Š…emsim par piemēru visu piesmieto Counter-Strike 1.6, viss it kā ir ļoti labi latency ir normāls, bet loss (tie ir laikam kaut kādi zudumi signālā) visu laiku lēkā no 0 līdz 100.

Mēģināju resetot rūteri, atgriezt sākuma stadijā, tad pārkonfigurēju pa jaunam, bet problēma paliek tāpati. Kāds nezin kā varētu man palīdzēt?

Stat1CX
    Participant

Iespējams ka pie vainas ir nets, nestabils. Paņem start>run>cmd> ping -t http://www.tvnet.lv un paskaties vai nav kāds request time out, kā arī paskaties cik pingu rāda.

Tmkks
    Participant

Bet, kad iesprauž vnk kabeli, caur kuru nets iet, viss ir ļoti labi. Tāpēc man ir 100% pārliecība, ka vaina ir kaut kur rūterī.

Ā, nopingoju tvnetu. Viss ir ok.

Anonīms
    Neaktīvs

Nevar no tādiem nostāstiem NEKO palīdzēt. Iemet pingus uz GW pie noslodzes, bez slodzes, tracert uz savu cs serveri u.t.t.

Tmkks
    Participant

Amm.. Kā to izdarīt?

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā