XFX Radeon HD 5870

Sākumlapa Forumi Hardware Video un Audio XFX Radeon HD 5870

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Drongooo
    Participant

Gribētu zināt cik tagad varētu maksāt jauna un lietota videokarte

XFX Radeon HD 5870 1024Mb Latvijā ? Un vai ir vērts viņu pirkt ? Zinu tik, ka barošanas blokam ieteicams būt vismaz 500W

Nevaru diemžēl neko atrast.

cakeluv
    Participant

Nu hz, baigi daudz strāvu rij gan šitas zvērs. Labāk kādu jaunāku, mazāk rijīgu karti ņemt, piemēram, HD 7850 vai ko tādu!

nevertell
    Participant

Nū, salīdzinot ar tā laika kartēm, 5870 elektrību strebj, nevis rij.

ruukjis
    Participant

Kādēļ tieši XFX? Citi ražotāji nepatīk?

Drongooo
    Participant

Atradu cenu, bet liekas, ka nežēlīgi dārga, ja jaunu ņem. https://www.ma-1.lv/goods.asp?id=68912&n=video+1024mb+amd+radeon+hd+5870+pci-e+ddr5+256bit+2x+dvi+hdmi+dp+hdcp+xfx+hd-587x-znfc

Kāpēc tieši XFX ? – es pat nezinu, ja godīgi. No videokartēm galīgi neko nesaprotu.

Baroklis man ir 650W tāpēc nesatraucos. Š o karti vienkārši E-Bay redzēju, ka izsolē par diezgan saprātīgu naudu var dabūt un vēl jaunākās spēles iet uz maksimumu.

cakeluv
    Participant

nav vērts tik vecu karti ņemt. HD 7850, manuprāt, ir ideāls variants price/perf ziņā, ja gribi jaunākās paaudzes karti,

bet par nedaudz mazāku cenu vari dabūt no iepriekšējās paaudzes pa kādiem ~110 lašiem hd 6870, kas ir praktiski vienāda perf ziņā ar tevis izvēlēto.

Bet pieliekot tos pāris latus, 7850 būs krietni labāka par abām iepriekšējām. Ja man pašam būtu lieka nauda, tad tā būtu kartiņa, ko es iegādātos 🙂

Kalviitis
    Participant

ÄŒoms nopirka HD 6870 , Visas jaunākas spēles iet pefekti. Battlefield 3 , noteikti uz ultra , varēsi izspiest kādus 40 , 50 fps. Tika lietots i5 procesors. Bet nu no 100 latiem notiektu būs jāšķirās.

Drongooo
    Participant

Paldies par ieteikumiem. Tomērt jau pasūtiju šo pašu karti.

Extra5
    Participant

Kāda jēga tad vispār bija prasīt šeit kaut kādu padomu, ja tāpat turies pie sava? Tev jau teica, par lētāku naudu būtu dabūjis gan veiktspējīgāku, gan taupīgāku un klusāku karti, bet, cik izskatās, to karti tev vajag tikai krāna garumam. 🙂

nevertell
    Participant

Starp citu, 5870 ir labāka par 6870.

Drongooo
    Participant

Nevajag man nekādu krānu staipīt, vienkārši gribēju zināt vai ņemt šādu vai neņemt. Par cik piedāvājums bija par diezgan saprātīgu cenu un veiktspēja laba, tāpēc paņēmu šo.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā