Xilence PSU kvalitāte.

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Xilence PSU kvalitāte.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Extra5
    Participant

Tātad, pašlaik komplektēju PC un esmu strupceļā pie PSU.Sākumā bija plānots Chieftec,bet tad servisā konsultējoties ieteica Xilence.Tas arī ir 18Ls lētāks,bet vēlētos uzzināt atsauksmes no cilvēkiem,kas ar šo PSU ražotāju ir saskārušies (daudzos ārvalstu forumos nav lasītas sliktas atsauksmes,bet informācijas ir samērā maz).Un jā,pie reizes arī vēlējos uzzināt,vai Xilence 550w spēs nobarot šādu sistēmu:

P67 čipseta mātesplate (modelis vēl nav skaidri zināms)

Intel Core i5 – 2300

4GB Kingston DDR3

500GB 7200RPM SATA2

Geforce GTX460 1GB

Teorētiski jaudai vajadzētu pietikt ar rezervi,bet ir jādzird par kvalitāti un tad varēs vairāk spriest.

Stormbird
    Participant

Vairak kā 1/2 gadu lietoju (ilgakais ir kādu mēnesi no vietas 24/7 griezies) un neko sliktu nevaru pateikt, psu kā psu 😀

AlienZ
    Participant

Es uz Xilence skatos ar aizdomām, it sevišķi lēto galu – iekš EOZ cilvēki Xilence kādreiz gānīja, neesmu ievērojis, kā ir tagad. Manuprāt, Chieftec vai Fortron būtu labāks budžeta variants, bet, ja kabata ļauj, tad OCZ vai Corsair.

Evers
    Participant

Lietoju Xilence 550W barošanas bloku ( https://www.xilence.net/en/products/power-supplies/red-wing-series/product/241287.html ) pusotru gadu, nav nekādu problēmu. Vēl 2 cilvēkiem esmu iekomplektējis tieši tādu pašu, un pagaidām 1 gadu strādā bez bēdu ar visu to, ka diezgan daudz tiek spēlētas spēles. Niknākā videokarte, ko esmu provējis ir HD5770, to velk bez problēmām, teorētiski GTX460 ēd vairāk. Jāskatās videokartes prasības pret strāvu – cik ampēri nepieciešami, konkrētais modelis uz 12V kopā nodrošina 38A.

Protams, nebūs no tiem pašiem labākajiem, ja var atļauties, tad mana izvēle krīt par Corsair.

Wuu
    Participant

Corsair WTF un dzīvo bez bēdas, pašam ir pāri preces no Xilence, tikai labas atsauksmes.

ruukjis
    Participant

Xilence nav ne vainas. Chieftec ir miskastes, vismaz manās acīs, pirmkārt tāpēc, ka nestrādā ar UPS, otrkārt slikta pieredze – divi bijuši abi priekšlaicīgi aizgājuši, treškārt aprīkojums ir vienkārši bomzisks. Corsair ir labi (galu galā Seasonic ražojums), par OCZ un Fortron gan neko nevaru pateikt – nav bijusi darīšana. HEC (CompuCase) nav nekas dižš, bet kalpo ilgi. ThermalTake labs aprīkojums labi parametri, bet kad svils paķers līdzi korķus visai mājai un kādu Latvenergo apakšstaciju 🙂

Ja naudu galīgi nav kur grūzt un e-krāns pa īsu, tad skaties uz Enermax un Antec

TokRa
    Participant
    msh
    Participant

80 PLUS sertifikāts ir tam xilence? :>

ruukjis
    Participant

Ir, ir. Ir pat Turbo poga, ar kuru tu izsit korķus kaimiņa, kad nevari jamo uzveikt iekš CS ar konvencionālām metodēm. 😀

Evers
    Participant

WTF!? 😀

karlis
    Participant

Arī skatos uz xilence.. spēles nespēlēju, tā ka gan jau būs ok 🙂

msh
    Participant

Nezināju ka kvalitatīvu barokli vajag tikai spēļu spēlēšanai, tas man ir kaut kas jauns 🙂

After many tests and inspections of budget models (by us, our readers, and friendly computer stores), we would advise you to steer your piggy banks clear of the labels Rasurbo, Inter-Tech (Sinan Power, Coba), Tech Solo, LC Power, RaptoxX, Tronje, Xilence, Ultron, World Link, Q-Tec, etc. We were able to identify some of these models without looking at the UL number simply by having a look at the installed components. These were almost exclusively the simplest work of such manufacturers as Enhance, World Link, Andyson, Topower, Casing Macron, and Channel Well.

Willis
    Participant

OCZ 700W, 83%+ Eff rate, StealthXStream, Active PFC, OCZ700SXS-EU

https://memo.lv/index.php?l=lat&s=product&id=2458

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā