ielieku instalācijas disku, a šis negrib bootot no viņa, laimīgs tik startē augšā linuxu no kura es ne rīta ne vakara.
uzliku itkā biosā, lai prioritāte ir cd/dvd rūmam, no kā bootot, bet tāpat nekas nenotiek.
Tad man itkā pateica, ka satas draiveri jāiebaro pirms tam datoram, lai atpazīst kas ir kas, bet vadoties pēc šīm pamācībām :
man draiveros, ko biju dabūjis nav tāda .inf faila, tāpēc nesanāk ar to draiveru integrēšanu klāt windowsam nekas.
jautājums tāds, kā lai es dabūju iekšā draiverus xp diskā vai kā savādāk, lai viņus iebaroju tam portatīvajam? vai arī kat kur citur slēpjas problēma?
chipsets ir acer extensa 4220.
Š ajā ziņā varu ieteikt Windows XP Magic Luka Edition.
Mūsu pašu lietuviešu ražojums, un griežās vienkārši lieliski.
Instalējot tik nomaini valodas un valsti uz Latvian + Pēc instalācijas viņš Tev atvērs kaut kādu logu tipa kur Tu varēsi izvēlēties kādas programmas un fīčas uzstādīt – ja gribi stādi, ja negribi spied “Exit” (kas arī ir pats labākais variants) un Tev ir tīrs windows 😉
Kā dabūt?
1. Ieej un reģistrējies
2. Atver un izlasi šito
Pēc tam tur apakšā tipa būs Download poga kur arī varēsi torrentu uz to iso failu novilkt. Kad esi novilcis pārsauc visus failus uz īsākiem nosaukumiem, savādāk var būt problēmas ar ierakstīšanu diskā.
Pats esmu šito pārbaudījis – viss tīrs un ātrs. Man griežās bez problēmām ar vistas skinu pat uz PIII 450 Mhz. Daudzi arī ar to te Windowsu ir izručīti SATA draiveru ziņā vēl iepriekš bez Tevis.
Tad nu vēl pastāv iespēja atsevišķām mātēm BIOS settingos uzlikt, lai kompis uzskata SATA disku kā IDE disku. Varbūt, ka tev ir tā fīča?
nav gan tādas fīčas, vismaz neredzu, ja ir.
edit: nja, nu neesmu es uz tu ar krievu val. galīgi nesanāk atrast kaut ko, tik spaidu pa linkiem, kas man neko neizsaka 😀
Autoram labi būtu pieaicināt kādu krievu val. pratēju, lai pārtulko to manuāli.
Š īs windas mājaslapa:
pie reizes arī nesaprotu, kur dabūt ;(
Preses relīzes