Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Audio/Video/Foto un TV › YAMAKASI Catleap Q270
Tā kā nepieciešams jauns monitors nodomāju ka varētu ņemt IPS un 1440p.. tā kā DELL pirkt negribu tad kā laternatīvu atradu YAMAKASI Catleap Q270, kuru iespējams vēl OC uz 120Hz… 1440p, IPS un 120Hz, kas var būt labāks… un cena arī ir ļoti patīkama.. (ebay +- 230 Ls)
Nu tā, varbut kāds zina, kur mūsu necilajā valstī varbūt iespējams tik pie šī Korejiešu monitora, vai arī zina kādu Ebay selleri kurš sūta uz LV?
PS…
Vēlējos mazliet izvērst diskusiju, bet nu ai vienalga..
Jārēķinās ar to, ka var būt kādi beigti piseļi.
P.S. Kas tā par debīlu aptauju? Citu ražotājfirmu vairs pasaulē nav?
PS
Ko vajag vairāk – Bling-Bling vai normālu moni…
Tu pirktu moni kas izsktās tā kaila top modele asulrietā (super uber kruta metafora) ar 1024×800 ar 40ms vai viņas neglīto māsicu ar 1440p 120hz ? 😀
PSS
Man pašam dizains liekas ok..
bet nu jā… risks pastāv..
Es pirktu ar malu attiecību 5:4, platekrāni lai paliek televizoriem, jo uz datora es filmas neskatos. Response time man ar nav tik svarīgs, jo spēles nespēlēju, galvenais ir pēc iespējas dabiskas krāsas un plašs skata leņķis. Un neciešu monitorus ar vistas kāju, pamatnei jābūt monolītai. Krāsa gan var būt jebkura, ja vien tā ir melna 😀
Bet nu jā par gaumi nestrīdas..
Bet nu 1280×1024 nav diezko plašs uz 19 vai 21″.
p.S. Es biju domājis cik slīpi no sāniem vai vertikālā plaknē var vērot bildi, nezaudējot krāsas.
Tad kas tev būs ērtāk ? Redzēt mazāk ?
Vai vienkārši pieradums pie malu attiecības izraisa epilepsiju lietojot platekrānus ?
1336by768 ir nelietojams, tas gan.
Vecam sunim jaunus trikus jau neiemācīsi, pats ar no sākuma nepratu izmantot visu to platumu, taču, lai arī dokumentus rediģēt nav tik ērti blakus vienu otram, kodēt var arī tā. Vispār, ja grib kodu lasīt, tad labāk nopirkt monitoru ar vesa caurumiem un piemontēt pie krutas kājas, vai vienkārši kādu, kuram jau standartā ir normāla kāja, lai var pagriezt pa 90° un lasīt kodu vertikāli.
Bet ja nopietni, parametrus šitādu čiņušaki var sadrukāt 3x lielākus kā ir realitātē, un saņemot preci, tur pat eBay lietotāju aizstāvības programma nelidzēs, un būsi iegrābies. Labāk ņem, kaut vai no Latvjjas, vai UK internet veikaliem un kādu normālu brendu. 🙂
Š ie monitori ir apskatīti dafiga amerikāņu un angļu saitos un blogos un jūtūbos un kur tik vēl ne. Nav tas nemaz tāds kaķis maisā. Neskaitot tos piseļus.
Preses relīzes