YAMAKASI Catleap Q270

Sākumlapa Forumi Tehnika Audio/Video/Foto un TV YAMAKASI Catleap Q270

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 20 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    SuperCOW
    Participant

Sveiki notepadieši..

Tā kā nepieciešams jauns monitors nodomāju ka varētu ņemt IPS un 1440p.. tā kā DELL pirkt negribu tad kā laternatīvu atradu YAMAKASI Catleap Q270, kuru iespējams vēl OC uz 120Hz… 1440p, IPS un 120Hz, kas var būt labāks… un cena arī ir ļoti patīkama.. (ebay +- 230 Ls)

[img]https://www.themardukreport.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/06/22081ba9_1024X768.jpeg[/img]

Nu tā, varbut kāds zina, kur mūsu necilajā valstī varbūt iespējams tik pie šī Korejiešu monitora, vai arī zina kādu Ebay selleri kurš sūta uz LV?

nevertell
    Participant
    SuperCOW
    Participant

Paskatīties nav grūti, pats jau paspēju atrast.. Un tas ko tu piedāvāji nav īstais modelis..

PS…

Vēlējos mazliet izvērst diskusiju, bet nu ai vienalga..

ruukjis
    Participant

Aptauja garām – negribu nevienu no tevis piedāvātajiem variantiem.

SuperCOW
    Participant

Nesaglabājās 5 atbildes varinats – Apmierina esošais monitors.. Zēl ka nav iespējas labot.

nevertell
    Participant

Matricas pārsvarā jau visas vienādas, tās, kuras ābolam nepatika.

Jārēķinās ar to, ka var būt kādi beigti piseļi.

aoma
    Participant

Pat ja šis būtu veikalā vienīgais monitors, nepirktu. Ko dod parametri, ja dizains izskatās kā govij no pakaļas izvilkts.

P.S. Kas tā par debīlu aptauju? Citu ražotājfirmu vairs pasaulē nav?

SuperCOW
    Participant

šausmas… nav jau prasīts par ko kāda ražotāja moni pirktu, bet gan par to, ka vai pirktu tieši manu piedāvāto korejieti.. 😀

PS

Ko vajag vairāk – Bling-Bling vai normālu moni…

Tu pirktu moni kas izsktās tā kaila top modele asulrietā (super uber kruta metafora) ar 1024×800 ar 40ms vai viņas neglīto māsicu ar 1440p 120hz ? 😀

PSS

Man pašam dizains liekas ok..

SuperCOW
    Participant

nu ar jau mest krustus un cerēt ka atnāks bez beigtiem pikseļiem.., bet nu darbā vienam monitoram arī ir viens pikselis beigts, bet ikdienā start termināļa logiem un konsolēm neredzu.. par tādu cenu iespējams arī pārdzīvotu ar kādu beigtu pikseli..

bet nu jā… risks pastāv..

aoma
    Participant

Par gaumi nestrīdās 🙂

Es pirktu ar malu attiecību 5:4, platekrāni lai paliek televizoriem, jo uz datora es filmas neskatos. Response time man ar nav tik svarīgs, jo spēles nespēlēju, galvenais ir pēc iespējas dabiskas krāsas un plašs skata leņķis. Un neciešu monitorus ar vistas kāju, pamatnei jābūt monolītai. Krāsa gan var būt jebkura, ja vien tā ir melna 😀

nevertell
    Participant

Parādi lūdzu man kādu augstas izšķirtspējas 5:4 monitoru ?

SuperCOW
    Participant

emm.. plats skatu lenķis ar 5:4 ? Kādu monitoru tad tu izmanto.. ?

Bet nu jā par gaumi nestrīdas..

Evers
    Participant

šaujamspēlēs platekrāns ir diezgan būtisks pluss. 🙂

nevertell
    Participant

Plašs ir domāts gan horizontāli, gan vertikāli. Reāli jau būtu poh, galvenais, lai gana augsta izšķirtspēja un liels ekrāns.

Bet nu 1280×1024 nav diezko plašs uz 19 vai 21″.

aoma
    Participant

Bet protams, puiši. Ja nu ievajagās platekrānu, vai augstu izšķirtspēju, tam man ir vēl 2 monitori, no kuriem viens ir lielformāta TV. Es runāju par to, kas man ir vistuvāk – deguna priekšā. 21″ augstais ir krietni vien ērtāks, nekā tāda paša izmēra vai pat lielāks platekrāns.

p.S. Es biju domājis cik slīpi no sāniem vai vertikālā plaknē var vērot bildi, nezaudējot krāsas.

nevertell
    Participant

21″ abām būs praktiski vienāds pikseļu daudzums vertikāli, ne tā ?

Tad kas tev būs ērtāk ? Redzēt mazāk ?

Vai vienkārši pieradums pie malu attiecības izraisa epilepsiju lietojot platekrānus ?

1336by768 ir nelietojams, tas gan.

aoma
    Participant

Pieradums arī spēlē svarīgu lomu, protams, bet dokumentu man ērtāk pārskatīt no augšas uz leju, nekā no sāniem, man tās platās malas traucē un nav tik laba redze, lai varētu divas slejas likt blakām.

nevertell
    Participant

Negribu piekasīties pie pieraduma, taču var jau lasīt to pašu vienu lapu.

Vecam sunim jaunus trikus jau neiemācīsi, pats ar no sākuma nepratu izmantot visu to platumu, taču, lai arī dokumentus rediģēt nav tik ērti blakus vienu otram, kodēt var arī tā. Vispār, ja grib kodu lasīt, tad labāk nopirkt monitoru ar vesa caurumiem un piemontēt pie krutas kājas, vai vienkārši kādu, kuram jau standartā ir normāla kāja, lai var pagriezt pa 90° un lasīt kodu vertikāli.

Aldis
    Participant

YAMASAKI HOKI TOSHI KO TU SAKI? 😀

Bet ja nopietni, parametrus šitādu čiņušaki var sadrukāt 3x lielākus kā ir realitātē, un saņemot preci, tur pat eBay lietotāju aizstāvības programma nelidzēs, un būsi iegrābies. Labāk ņem, kaut vai no Latvjjas, vai UK internet veikaliem un kādu normālu brendu. 🙂

nevertell
    Participant

Aldi, tu vispār kādreiz pārbaudi, ko tu raksti ?

Š ie monitori ir apskatīti dafiga amerikāņu un angļu saitos un blogos un jūtūbos un kur tik vēl ne. Nav tas nemaz tāds kaķis maisā. Neskaitot tos piseļus.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 20 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā