Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Yandex klonē pārlūku Chrome
Pēdējā laikā esmu pastiprināti pieslējies domai, ka mi, latiši sami vinovati, ka vairums neprotam dzīvot kā pienākas un ņaudam, kad veiklākie uzkāpj uz varžacīm, savāc nodokļus vai pievāc pēdējo šķēli. Nav ko krievus vainot, tāpat cita mantojuma mums tikpat kā nav un to pašu CCCP mantojumu nicinām un iznīcinam. Tie bieži ir lielāki patrioti kaut kādā nozīmē par pašiem tīrasiņu latviešiem, kas pēdējā laikā atgādina pelēku pūli, kam ibi bene, ubi patria.
Atvainojos, man maza saprašana īstenībā (88.g rožģon). Bet gribēju izpļurstēties, kā jau katrs sevi cienošs (?) notepadietis :>
Par tēmu: pareizi un visnotaļ atbalstāmi. Tikai latviski gan es negribu redzēt nevienu programmu, arī specliteratūru vienmēr lasu angliski vai krieviski. Latviešu terminologu komisiju kārt aiz olām labi augstā kokā vai sēdināt uz mieta.
Heh, paskatieties kāds ir topika nosaukums -> kāds ir saturs. 😀
Tāds: [img]https://img718.imageshack.us/img718/6565/derailed.th.jpg
Tas priecē, ka kāds lokalizējis pārlūku. Gan jau daudzi Krievijas iedzīvotāji to novērtēs..
NÄ€CIJAS ZIEDS
..Imphoteps aizvaac to savu JA RADILSA V CCCP..
Redz, draudziņ, toreiz Latvija kā valstisks veidojums nemaz neeksistēja. NE-PA-STÄ€-VĒ-JA! Tāpēc, lai arī piedzimstot šajā zemēnebija
Pievērsies pamatskolas mācībām, čalīt. Sevišķu uzmanību veltī vēstures apguvei.
..ja tur radilsa tad P** arii un dziivo tur, ko tu te ieks lv dari..
Jaungardeli?! Tu?!
P.S. Cita starpā – rakstot latviski (bez kļūdām, ar literālu stilu un interpunkciju), es tev izrādu cieņu, kuru neesi pelnījis. Pat manu palamu neprati korekti atainot. – СÐДИСЬ! ДВÐ!
1. Aizliegts izvietot „Notepad.lv†forumā cilvēka cieņu aizskarošus, melus vai draudus saturošus, nacionālo naidu kurinošus
Iz:
Es atkārtoju!
Imhoteps: mēs varam izrunāt tēmu “CCCP vs. brīvā Latvija”, bet sadaļā “Cilvēks un Sabiedrība”. OK?
Preses relīzes