Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Ylmf OS jeb Linux Windows ādā
Vispirms būs interesanti uzzināt, kas tad īsti ir cilvēks, kurš vada šo hakeru grupu, īstajā vārdā Hong Lei. Viņam kā pirmajam piedēvē Windows XP aizsardzības mehānisma uzlaušanu, kas ļāva izplatīt “automātiskos Windows”, t.i. tādus, kas vispār neprasa CD-key ievadīšanu.
Dažādi avoti lēš, ka pēc Hong Lei metodes uzlauztos Windows lieto vismaz 10 miljonu cilvēku. Kāpēc apvienība “YLMF” savā darbībā pagriezās pretējā virzienā, un sāka nodarboties ar OpenSource – nevienam īsti nav skaidrs. Varbūt ietekmēja tiesas prāva šovasar, kad 4 Ķīnas hakeri-kolēģi par “Windows XP Tomato Garden Edition” izplatīšanu saņēma reālus 3 gadus cietumā + 147,000 USD naudassodu?
Bet visdrīzāk datoriķi vēlējās pasaulei parādīt, ka nevajag maksāt Microsoftam par to, ko var dabūt par velti. Ļoti daudzus potenciālos Linux lietotājus attur tikai “bailes no nezināmā”; ar Linux iespējām viņiem pilnīgi pietiktu.
Ylmf OS var dabūt arī lejuplādēt, bet diemžēl pagaidām tikai ķīniešu valodā. Ja parādīsies angļu versija – noteikti piedāvāsim.
“Windows XP Tomato Garden Edition”
😀 😀
nevertell, +1 😀 Neiskatās daudzsološi, vēl jo vairāk tāpēc ka made in china.
Un arī pirms tam ir bijuši līdzīgi centieni izveidot hibrīdu, piemēram tas pats ReactOS.
VispaŠ— jau laikam labi, tikai jeģas nu nekādas, dubultkokainsverķis tik tujr sanācis šamiem 🙂 tad jau labāk parastui ubuntu lietot vajadzētu, daudz labāk tādas varinats man liekas.
turklāt šito es labprāt uzliktu uz vecāku datora – atkristu lērums problēmu – vīrusi utt, taču šobrīd attur tā neizbēgamā pukstēšana, ka neko nevar atrast/saprast, jo paietu kāds brītiņš, kamēr pierastu. bet sēdēt un 3x rādīt/skaidrot man kaut kā negribas. galu galā pašam arī pāris dienas pagāja, kamēr pie kubuntu pieradu
Evers, Ej izgulies kārtīgi.. 😀
Man darbā pārbaudes laika beigas, priekšniece teicās, ka rītā tikos un tikos gribot mani redzēt, nevru nomierināšanai vajag atlaist, kas zin kas var gadirtiez, ko saa grib tik dikti sacīt 😀
Neiskatās daudzsološi, vēl jo vairāk tāpēc ka made in china.
Un arī pirms tam ir bijuši līdzīgi centieni izveidot hibrīdu, piemēram tas pats ReactOS
nu, nu, nejauc ar reactOS, tā os tomēr ir veidota uz noplūduša win 2000 koda, šim te apakšā ir linux 🙂
& kas vainas ja kodēts ķīnā?
Ja iespēja palaist Windows programmas uz šo [caur iebūvētu kautkādu Wine] tad 100% profesionālākas progas ka AutoCad, un tāda stila nezvai varēs piedarbināt! ;( Takā nederīga ķēpa!
esi mēģinājis palaist autocadu linux vidē, ka tik pārliecinoši bļauj, ka neies?
Tur iedota bronza. Tas nav pietiekoši labi.
Evers, koa? 😀 Ja iestājies darbā, novēlu veiksmi! 😀
Preses relīzes