Sākumlapa › Forumi › Software › Internets, P2P un Serveru programmatūra › YouTube – dažiem video kropļots attēls
Piemērs:
Video, ko skatījos:
Sākumā, kad pāris video bija tā, nospriedu, ka YouTube’s vaina, bet nu, kad vairākiem tā ir bijis, sāku papētīt un secināju, ka vaina meklējama datorā. Pašam ir Windows 7, visos pārlūkos tas pats. Toties uz otra datora, kam Windows XP, tie paši video iet bez jebkādām problēmām, arī visos pārlūkos. Vai kāds ir saskāries ar šādu problēmu un kas pie tā varētu būt vainīgs, negribas citādi lieliski strādājošu sistēmu sīkumu dēļ pārinstallēt.
Sliecos uz videokarti/tās draiveriem, bet tas tāpat neizskaidrotu to, kapēc dažiem ir šī problēma un dažiem nav.
XP – Radeon X300
Tas būtu labs izskaidrojums, ja visiem video tā būtu, bet ne jau dažiem – YouTube tāpat visur vieni un tie paši kodeki vien pamatā ir. Varētu jau vainot citus uzstādītos kodekus (K-Lite Mega), bet neviens kodeks takš nekādi neietekmē YT flashplayera .flv atskaņošanu.
Pamēģini novākt to K-Lite. Windozei enīvej ir savs H.264 dekoderis. Ja tā aizvien nerullē, tad būs draiveri.
Dīvaina problēma, vēl jo dīvaināka, ka ne visiem video tā bija, dažiem varēja tikt vaļā no kropļojumiem nomainot video kvalitāti (p). Būs jāpapēta vairāk, jo neticās, ka tikai Adobe’s vaina tur ir.
ir
Some users are having problems playing videos. They report that when they try to play a video, a green bar appears over the video player and splits the screen in half. Our team is aware of this issue and is currently working on a fix.
In the meantime, as a temporary way to solve this problem, we recommend that you disable hardware acceleration on your browser. This should help and should make the green bar go away so you can watch videos without issues again. Here are instructions on how to disable hardware acceleration:
1.Right click on the Youtube video
2.You’ll see various options appear. Select “Settings” or “Display” (depending on your computer / browser you’ll see different options)
3.Under “Settings” or “Display”, de-select the ‘Enable hardware acceleration’ option
4.Refesh the video and it should play without the green error
Many thanks for your patience while we’re working on a fix for this issue.
EDIT: veel arii neizpaliek variants par draiveriem vai pasju karti (citaats no Adobes foruma):
This means that your graphics/video/display adapter or its device drivers do not fully support GPU hardware acceleration. You can check if a newer device driver is available that has better support of hardware acceleration, but as it works for you now, better leave it alone.
P.s. TM, Intel ir Adobes meitas uznjeemums? Nezinaaju :>
laikam vienīgais ko var darīt ir
1) Gaidīt no Intel jaunāku draiveri ar labojumu
2) Gaidīt no Adobes kādu labojumu (lai gan drīzāk jau 1. variants)
3) Ja iepriekšējie nelīdz, tad samierināties un pierakstīt vēl vienu rindiņu sarkastā “Intel iX series fails”.
Vēl aizvien nav saprotams tas, kāpēc tad visiem (vismaz lielākai daļai) video tā nav ar HW-ACC:ON, problēma ir gan video, kas izmanto vēl veco atskaņotāju, gan jauno, ar to tas nevar būt saistīts, un tik dažādi kodēti video jau ar YouTubei neglabājas. Vakarā būs jāpaprovē K-Lite izravēšana, varbūt QuickTime ar vēl, vells viņ’ zin’. 😀
Kādā sakarā? What the…? Es saku, ka tā ir Adobes vaina, t.i kārtējo reizi uzstutējot opšanu kas “piemirst” pārbaudīt vai hards viņu vispār atbalsta (try catch). Kāds te sakars ar Intel?
Dorogoj tvaju matj, luudzu apgaismo mani ar algoritmu, kaut ar jebkaadu piemeeru (tikai lai tas atbilst risinaajumam), kaut jebkuraa programmeesjanas valodaa, kas parbauditu, vai aparatuura ir speejiiga atskanjot sjos konkreetos gljukojosjos video (vispirms tev jaasameklee likumsakariibas starp gljukojosjajiem un negljukojosjajiem video izmantojot intel i3 un win7), vai nav, un tad spriediisim par to vai taa ir fotozjopistu kompetence :> turklaat pats personiigi uzrakstiisju sjantanam rekomendaaciju par tevi. reizums programmesjanaa pat sjaadus siikumus atrisinaat ir gandriiz neiespeejami, taapeec uzmaniigaak ar vaardiem, ko tu saki.
Lieku uz to ka inteļa karte dranķis un nespēj pavilkt to video + hwa lagi. Lai gan nezinu. Problēma vienalga atrisināta.
Vispār cūcību gan ar i sērijas pročiem un atbilstošiem dēļiem netrūkst, ir bijušas nebūšanas gan ar i5, gan i7, pagaidām, Intel ražojumam, kas vairs nav uzsēdināms uz S775, īstas uzticības nav. Jācer ka AMD Llano neliks vilties, varbūt būs vērts iegādāt. 🙂
Sakarība starp negļukojošu un gļukojošu video? Nekāda. Reizēm lietām nav izskaidrojuma
o.0 vot anomaalijaam gan es neticu – izskaidrojums ir visam, pat tam, ka peec pirdiena veel labu laiku metaans seko tev pa peedaam :> labi, gudriniek, ja jau teoriju zini, tad uztaisi to piemeeru – gribaas redzeet tavu kompetenci, ne tikai gudro vaardu beersjanaa, bet arii info pamatosjanaa, savaadaak man taa tava pasjpaarlieciiba, maigi izsakoties, liekaas aizdomiiga.
man ir pokuj jusu domas, aizdomas vai dajebkas. Pie kreisaas lizarda uzacs zviinjas krč
Neesmu es uz tādu labdarību tendēts, lai tērētu savu laiku un kaut kādam pakaļdarinātājam klaunam kaut ko pierādītu. 🙂 Piedod.
TM: Ja nav tas ko es gribeeju, tad ej n*kuj ar savaam deklaraacijaam. Filozofi, dzeeraaji, ministri vai vienkaarsji prosti daunji ir pilna pasaule, kas tikai gudri prot izteikties, konkreeti tos nepieraadot
Preses relīzes