Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Zalman ZM-VE300 HDD case
Es nez ko tu dari, bet man nekad nav bijis vajadzība pēc 100 OS`iem staipīt līdzi, kur nu vēl regulāri tos atjaunināt. Man pat uz galvenā kompja nav 100iso ar OSēm…Ok, cepuri nost tev! Respect!
Vispār tēmas autors gaudās par to, ka 60€ ir bik pa sālītu tādam gatavam user-friendly variatam… Tāpēc arī tika ieteikts alternatīvs variants, kam vajag max pāris eirikus (ja tiešām datora remontētājam nav rezerves daļas) vai vispār pa free (kas ir visticamākais variants). Bet kāds te iemaisījās ar tekstiem, ka tas nav iespējams un mēs nesaprotam, kas tas pa brīnumlīdzekli ir….
PS. Tiešām jāskaidro? Diska struktūru čakarēšana = fakin būtloaders ar aktīvo partīciju..
Kādiem 100 osiem? es rakstīju par iso failiem.. i to meņucī var rakstīt tik būtojamos imidžus nevis parasto disku klonus, jo tolka nebūtu.
zb, ka neiedziļinies, ko citi raksta un nesaproti, kas ir īsts virtual ODD..
PPS. šausmīgi centos neapsaukāties (izdzēsu ārā) 😀
tāpat sūds.. salīdzinot ar Zalman keisiem.
Izskatās pēc “Brīvības Cīņu” vislatvijas kodiena uzpists.
Un pie tam vel pret flīzēm atsities.
whatever..
Skaidrs! Kā tād…kā es to neiedomājos ātrāk….
Un nez kādēļ man būtu jāliek būtloaderī nebūtojami iso faili? Tos parasti izmanto savādāk, tik nestāsti, ka tava brīnumkastīte dara ko savādāk….
Divi labumi no šī posta tomēr ir: pirmais – viens foruma lietotājs piedāvāja iegādāties VE400 par jēdzīgu summu, otrais – kārtējo reizi pārliecinājos par foruma kvalitāti un tā lietotāju spēju jēgpilni atbildēt uz uzdotajiem jautājumiem.
—-
Var slēgt ciet.
Preses relīzes