Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Kino Jaunumi › Zeitgeist – The Movie
“Zeitgeist The Movie”
Filma sadalīta 3 nodaļās:
1.nodaļa ir par dažādām pasaules reliģijām un to saistību savā starpā, kā arī par iespējamo izcelšanos.
2.nodaļā tiek aplūkots 11.septembra notikumu sceārija ar ASV piedalīšanos. Minētie fakti ir tiešām interesanti un liek aizdomāties. Tāpat tiek aplūkoti līdzīgi vēstures gadījumi.
3.nodaļa apskata ASV finansu sistēmas uzbūvi un darbības principus.
Tāpat nesen iznāca otrā filma “ZEITGEIST: ADDENDUM”
Š ī filma būtībā ir piemās filmas 3.nodaļas turpinājums, tajā apskatīta ASV federālo rezervju darbības shēma, izanalizēti inflācijas cēloņi, tāpat tiek apskatīts, ka ar finanšu palīdzību tiek kontrolētas valstis un viegli iegūti to resursi. Noslēgumā itek piedāvāts alternatīvs nākotnes sabiedrības veids.
Uzskatu, ka šīs filmas ir tā vērtas, lai tās redzētu, secinājumus pēc tam varēsiet izdarīt paši, man lika aizdomāties par dažām lietām, plašāk paskatīties uz pasauli.
Nez kāpēc lielākā daļa uztver tikai kā baltu patiesību, vai kā komonistiskas sātanistu sektas melus .. rodas iespaids, ka mana paaudze nav spējīga patstāvīgi domāt.
Š ausmīgi daudz patiesību. Nojukt var, ja nav savējās.
bet kogan mūsdienās neuzfilmē (neuzmontē), lai piesaistītu reklāmu.
pēc otrās daļas noskatīšanās ar radās iespaids, ka tas Venus Project tiek reklamēts. Pirmā daļa ir neitrālāka.
Reliģijas tiešām ir tās, kas izraisa vislielākos strīdus, bet manuprāt patiesībā runa nav par to kura labāka/pareizāka, to nemaz nevar pateikt. Te jau atkal parādās atsevišķu cilvēku/cilvēku grupu tieksme pēc varas, un kā līdzeklis tiek ņemta reliģija, tā domāta cilvēka pašisziņai, miera iegūšanai…
Par filmas dokumentālumu grūti pašam spriest, bet mājas lapā ir atsauces uz avotiem un pirmās filmas analīze.
es varu ieteikt citas filmas, tik nosauciet žandru
azazul nu nav gan šī pasaule spriest spējīga pēc saviem ieskatiem, ļaudis vairak paļaujās uz savām simpātijām…. diemžēl… pat ļoti diemžēl!!!
to blackened
to nitro:
Preses relīzes