Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Operātori un Sakari › Zelta Zivtiņai sms nestrādā
Īsziņu centra nr. ir pārbaudīts un un labots. vienalga nestrādā, tāpat ir restartēts ,arī nepalīdz 😀
Ever, tāds ieteikums… -.-
Cilvēks interesējās ko citi var ieteikt, es ieteicu! 😀
Mans ieteikums būs nelietot Tele2. :>
OKarte – ir OK !
Man liekas, visizdevīgākais ir meteorīts, maxsā fixed un zvani cik gribi. Cik tur bija 7 Ls mēnesī. Ja parēķini, cik tu tājās zivēs, okartēs norunā, stabili ka kādu piečuku mēnesī.
Un ir bieži situācijas, kad tev ir jāatjauno kredīts, tad, kad tev nav money, vai kā, tad ir sēdēšana mucā, jeb bez sakariem.
Vienīgais iemesls, kāpēc es neņemu šāda veida iespējas, ir tas, ka negribu saistīties 4-6 vai cik gadus ar vienu tel numuru.
man nesen beidzās piesaiste lmt un jau rīt vai parīt bite nāks ciemos ar savu līgumu. 3 sant/min uz visiem operatoriem, 1ls par 100mb visam mēnesim (līdzšinējo 5mb vietā) un sarunas bite tīklā bez maksas, tam visam bonusā gads bez abonēšanas maksas 🙂
edit: bitei 2gb maksā 4ls 🙂
Nu par to piesaisti es domāju tā, ka teiksim ir tas numurs, nejau dēļ operātoriem vai kā, bet vienkārši, kad sāk visādi kretīni zvanīties un traucēt dzīvot, tad ir kā ir, atkauties i nemaz nevar. Un tad nekas cits neatliek kā mainīt numuru.
Bet joprojām – pieslēgums Taču Tev neliedz mainīt numuru.
Pēc pusgada beigsies līgums par attiecīgo pieslēgumu. Ja nedos to vietā, mēģināšu laimi citos operātoros, atkarībā no tā, kuram būs labāks piedāvājums. 😀
Preses relīzes