Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › Ziema klāt – kā tev ar riepām?
AN Riepas
Pāris nedēļas atpakaļ jau uzinstallēju jaunus, labumlabus ratus. No šodienas sāk arī reāli noderēt. Brrrr, putenis.
Velloriepas gan varbūt noderētu vecajam ričukam, patīk pa ziemu ar ričuku pabraukāties 😀
P.S. ZB spameri.
😀
Ku ta elmaariitim reklaamu tais ko? Vinjsj tak taa jau ar taksjiem pats tikai braukaa, un portaalaa vinjam reklaamas vairaak nekaa informaacijas. :>
P.S. Nekas personisks. 😉
Vot ko krīze liek darīt! ÄŒaļi, nu varētu mēs sarunāt, ka “Superpiedāvājums mūsu firmā” te nevajadzētu likt. Kam vajadzēs, sameklēs. 🙂 Bet ne jau te par to meklē… sevišķi jau par riepām. Pietiek jau, ka laptopus te piedāvā.. ķipa “tikai pie mums” vai “tikai notepad lietotājiem”.
P.S. Nekas personisks. 😉
+1
Vot ko krīze liek darīt! ÄŒaļi, nu varētu mēs sarunāt, ka “Superpiedāvājums mūsu firmā” te nevajadzētu likt. Kam vajadzēs, sameklēs. 🙂 Bet ne jau te par to meklē… sevišķi jau par riepām. Pietiek jau, ka laptopus te piedāvā.. ķipa “tikai pie mums” vai “tikai notepad lietotājiem”.
P.S. Nekas personisks. 😉
Cienijamais WerNeo 😉 Kur šeit ir superpiedāvājums? 🙂 Vari lūdzu norādit vai citēt precīzu tekstu? Š eit ir informācija par konkursu, pie tam – saskaņota ar administrāciju, un nē, mēs ar tevi te neko nesarunāsim. 😉 Un kapēc gan es nevarētu šeit izveidot attiecigajā sadaļā patiešām labu piedāvājumu ko? Es vēl saprastu ja mēs būtu kautkāds krūmu kantoris ar 50 riepām plauktos, bet mēs tev par nelaimi esam viens no lielākajiem auto riepu vairumtirgotājiem Latvijā, so mēs varam atļauties piedāvāt riepas bez atlaides par tādām cenām, kā citur tās ir jau ar atlaidēm plus vēl uzlikt realu atlaidi. 🙂 Un par to ka te jau nu nemeklēs tu kļūdies. Un galu galā- ja tevi neapmieri šī reklāma esi laipni lūgts nelasīt un nekomentēt 🙂
Par ko MrD runā es vispār nespēju saprast… Kādam elmārītim?
GAZ-53 jaunas riepas nevajag, vajag tikai pieslēgt priekšējo asi 😀
pieņemu, ka bij domāts priekšējais tilts, GAZ-53 to nepieslēgsi, GAZ-66 gan to var izdarīt 🙂
tas tev buus atjautiibas jautaajums :> kad sapratiisi, uzsauksju alu.
Es vēl saprastu ja mēs būtu kautkāds krūmu kantoris ar 50 riepām plauktos, bet mēs tev par nelaimi esam viens no lielākajiem auto riepu vairumtirgotājiem Latvijā..
Man par nelaimi? 😀 Es riepas netirgoju, tāpēc man ar “jums” nav ko dalīt. 🙂 Jeb tas “bet mēs tev par nelaimi esam viens no lielākajiem auto riepu vairumtirgotājiem Latvijā..” bija draudi man kā potenciālajam riepu pircējam.. jeb, kā gājējam? 😀
pieņemu, ka bij domāts priekšējais tilts, GAZ-53 to nepieslēgsi, GAZ-66 gan to var izdarīt 🙂
Piedod, sajuka 53 ar to, kas bija 51 ar pilnpiedziņu – 61 vai 63 laikam.
Cienijamais WerNeo 😉 Kur šeit ir superpiedāvājums? 🙂 Vari lūdzu norādit vai citēt precīzu tekstu? Š eit ir informācija par konkursu, pie tam – saskaņota ar administrāciju, un nē, mēs ar tevi te neko nesarunāsim. 😉 Un kapēc gan es nevarētu šeit izveidot attiecigajā sadaļā patiešām labu piedāvājumu
Mēs gaidām kad tu izteiksi to patiešām labo piedāvājumu 😀
mshvillis
Pilnpiedziņa bija abiem.
Mana kādreizējā specialitāte 🙂
Preses relīzes