Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › Ziemas krāmu izpārdošana
Meklējot nolādētos RAM moduļus nonācu pie atklāsmes, ka pilna māja ir ar nevajadzīgiem krāmiem, kuri vnk aizņem vietu un krāj putekļus.
Līdz ar to padomāju, ka būtu ar mieru no tiem atkratīties, lai atbrīvotu vietu citiem krāmiem. 🙂
Cenas zemāk minētajām lietām es nezinu un tiešām ir baigais slinkums pīpēt cik kas varētu maksāt.
Paļaušos uz Jūsu godaprātu, tādēļ piedāvājiet godīgus ciparus un es pateikšu vai esmu ar mieru atdot vai nē. Gluži kā pie amīšiem.
1) Kaut kāda querty Nokia 200
Lietota, strādājoša. Man nav lādētāja.
2) Kaut kāda pensionāru Nokia
Bez komentāriem. Vajadzētu strādāt. Man nav lādētāja.
3) HTC One PlusX 64 GB
Viens no maniem labākajiem bijušajiem HTC. Ekrāna mala ir dīvaini saplaisājusi, jo nokrita dīvaini no gultas malas. Strādā teicami. Garantijas nav. Orģinālais lādētājs. Baterija kādu dienu laikam vēl tur. Pagājuša gadā dažas reizes izmantoju kā navigatoru.
4) Kaut kāda Trust Gaming klaviatūra
Mīksti taustiņi ar maināmu izgaismojumu. A un S taustiņš noskrāpēts jo lietoja meitene ar saviem garajiem nagiem. Nopietni.
5) Betalight apgaismojums (kaut kāds izotops)
Spīd 10 gadus be jeb kāda enerģijas avota (150 Eur)
Š is ir rets brīnums. Tādus izmantoja gan Apollo misijā, gan tagad izmanto military. Tiem kas mīl iet pārgājienos dažreiz var noderēt. Ļauj naktī skatīties kartes un teltī radīt nelielu izgaismojumu. Tas nav Maglite, bet gan avārijas/military apgaismojums. Neviens enemy Jūs nepamanīs ar viņu. 🙂
6) Logitech G700s gaming pele (USB/wireless)
Nopirku, jo domāju ka baigi kapāšu spēles. Bet… spēles nav mana stihija. Praktiski jauna. Kastīte un Elkor garantija.
7) Seagate Black Armor 110 2 Tb NAS
Nopirku, jo domāju ka būs Dropbox Like štelle. Izrādās ka nav. Tiem kas draudzējas ar FTP klientiem utt. varētu patiks. Priekš manis par sarežģītu. 2 TB orģinālais disks iekšā. Lietots gandrīz nemaz. Iedzinu iekšā kaut kādus dažus failus un viss.
😳 Maxtor 300 Gb ārējais HDD (ne-SATA ports)
Mans vecais datu pārnešanas verķis. Tagad jau ar tādu apjomu daudz ko nepārnesīsi un arī neuzglabāsi. Bet vabūt kādam noder. Cietnis… nu nezinu.. domāju, ka ir nokalpojis kādus savus 20% no resursa. Nav mētāts. Nekrakšķ.
9) Seagate 2 TB cietais disks
Bija pirkts rezerves kopijām, bet kopš izmantoju RAID 10 man viņu nav kur fiziski piespraust un tā viņš man gadus 4 stāv nelietots. Nolietojums ap 5%. Nav bijis sistēmas disks.
10) Kaut kādi WD Caviar 500 GB diski
Stāvokli nezinu, iespējams nestrādā. Pieņemsim ka strādā. Būs gribētājs, pārbaudīšu.
11) Logitech USB klaviere
Parasta lietota klaviere.
12) Chromecast
Praktiski jauns. Izmantoju, lai vienu vecu teļuku uz nedēļu modernizētu.
13) Stilīga wireless Rapoo klaviere un pele
Izskatās smuki. Metāla korpuss. Strādā. Nemāku pārlikt taustiņus. Principā nepārdotu, ja kāds man pārprogrammētu dažus taustiņus.
14) LMT USB modems
15) TP-Link (TL-WN722N) usb wireless uztvērējs
16) Jauns BMW glāžu turētājs
3.sērija 46.virbūve. Nav vajadzīgs jo pārsēdos citā markā.
17) Maza Samsung Bluetooth austiņa (handsfree)
HM1800 Lietota dažas reizes. Jabra labāk man patīk.
18) Samsung SCX-3405 AIO melnbaltais printeris
Nopirku priekš viena sava dzīvokļa. Lietots reāli maz man liekas.
19) Logitech Z523 akustiskā sitēma datoram
Bija nopirkta, kā īslaicīgs variants. Tagad izmantoju labāku. Praktiski jauna.
20) Mazlietoti Helly Hansen zābaki 43.izmērs
Nu nezinu. Mby kādam vajag kaut ko plēšamu. Es viņus uzvilku dažas reizes un tā viņi man mētājas kurpju skapī. Nev vajadzīgi.
21) GoPro drošības korpuss (jauns)
Bez komentāriem. Man tādi vairāki.
22) Mans vecais uzticamais draugs HP ProBook 4510s
Vecs kā zeme. Kādi 10 gadi viņam laikam ir, bet vēl jo projām strādā ar orģinālo Windows. Strādā gan tikai no vada un viens taustiņš ir nozaudēts. Nekas īpašs – 500 Gb cietais, 4Gb rams un kaut kāds intelis.
23) LG maģītis laukiem
Lielisks MP3 maģītis, kuru var nēsāt pa ābeļdārzu vai uznest Gaiziņkalnā. Darbojas gan no vada, gan no lielajām apaļajām baterijām. Lietots, bet nav salauzts.
Š odienai pietiks.
Citu dienu paskatīšos vēl kaut kādus krāmus.
Ir vēl kādi 3-4 kompji ar 23″ monitoriem. Bet man jāskatās, kas lācīšiem vēderā.
Lielais HP tīkla printeris ar 20 000 Lpp kartridžu (uzņēmumiem/birojiem)
Rakstiet lūdzu vai nu PM vai tepat forumā.
Tikai – davai iztiksim bez gudrās prātuļošanas kā būtu ja tantei būtu riteņi. Vnk piedāvājiet godīgu cenu un lets make deal.
Visas mantas atrodas Rīgas centrā. Ja nu kādam baigi vajag, tad, iespējams, es varu aizvilkt savu pakaļu līdz Omnivai, bet tad tas uz Jūsu rēķina.
“Cenas zemāk minētajām lietām es nezinu un tiešām ir baigais slinkums pīpēt cik kas varētu maksāt.
Paļaušos uz Jūsu godaprātu, tādēļ piedāvājiet godīgus ciparus un es pateikšu vai esmu ar mieru atdot vai nē. Gluži kā pie amīšiem.”
PM.
Cenas zemāk minētajām lietām es nezinu un tiešām ir baigais slinkums pīpēt cik kas varētu maksāt.
Paļaušos uz Jūsu godaprātu, tādēļ piedāvājiet godīgus ciparus un es pateikšu vai esmu ar mieru atdot vai nē.
Klaviere tika pirkta gadu atpakaļ par kkādiem 60 eirikiem, līdz ar to mans ir domāt, ka viņā iekšā kaut kas arī ir. Domāju, ka par 15 atdotu.
Skandas – …. nu nezinu… kādi 45 ēriki. Reāli mazlietotas. Pat garantiju varētu kaut kur sameklēt tikai baigais slinkums rakties pa papīriem.
Piedāvā pats.
Kolēģis tieši šodien ir Rīgā 😉
ja ir interese droši raksti uz karlis {@} karlisweb.me
Preses relīzes