Sākumlapa › Forumi › Software › Cita programmatūra › Zvanīšanas proga mobilajam, javā?
Pagaidām variants ir zvanīt no kompja, caur telefonu kā modēmu, bet nu tas tāds pastulbs variants itkā. Standarta signalizāciju un industriālos kakšus negribas jo dārgi. Vajadzētu to zvanītāju uz kādas vidēji vecas Nokijas, piemēram 6610i.
Idejas?
P.S. Nu redz, tikko ienīdu forumā tā pāris minūtes pēc tam atrodu
Skaties, lai kādas vidēji vecas Nokijas, piemēram 6610i (agrīnais S40), Java VM API nodrošina nepieciešamu funkcionalitāti. Viennozimīgi programmu vajadzēs parakstīt ar uzticamu sertifikātu, ko vispirms iedabūt telefonā. Tu taču nevēlies, lai softs katrai darbībai prasa lietotāja apstiprinājumu? Vairāk nestāstīšu (tu mumsim pats iri gudrs), tāpēc Google un krievu valoda ir tavs draugs 🙂
Vēl vari meklēt čupiņu vidēji vecu Siemensu, gan jau tiem pietiekami daudz ELFu sarakstīts. Tā pati Google un krievu valodas prasme norādīs tev risinājumu.
Ja risinājums pieļautu datora esamību, būtu daudz vienkāršāk. Teju jebkurš telefons vai usb modems + skripti.
Tavā gadījumā pratīgi būtu par bāzi ņemt jebkuru Symbian aparātu un Python skriptēšanai. Varēsi paveikt visu ko. Arī iezvanīties.
NB: Ja klients taupa uz tehnikas rēķina, kur garantija, ka tev pašam samaksās? Tas tā, pārdomām.
Datora esamība ir apsvērta, ja nesanāks uzkodēt tad, jā, darīs no kompja to padarīšanu.
Ar sertifikātiem neesmu pazīstams, neesmu koderis.
Ar sertifikātiem neesmu pazīstams, neesmu koderis.
Nevar būt! Tu taču esi dižais MacBeton, kas spēj uzlauzt jebkuru progu vienkārši iedomājoties to!
Pietiek būt jūzerim. Š eit ir tavs risinājums Javai
Pamatdoma ir iekopēt sertifikātu telefona failu sistēmā, tad datorā parakstīt jar failu ar sertifikātu, iekopēt jar un jad telefonā, piešķirt atļaujas un aiziet.
Bet šis ir strupceļš, tāpat kā vidēji veci Siemensi un SonyĒriki. Tehniski iespējams, bet jēga?
Un izrādās, ka tā arī IR!
Es domāju, ka Bekons ir Betona šizofrēniskā prāta rezultāts.
Kurš ir sapīpējies? Es neesmu sapīpējies! ©
Pie tēmas, kam tev tāda izvirtība vajadzīga? Varam jau trojanu uzbūvēt, kas zvana uz krāpnieku numuriem, oj, nedaudz aizdomājos, ieliecam pilsētas autiņā, kur pilns ar siļķēm, paņemam paskenējam tīklu, kuriem zilzobis on, sūtam drazu, vidējās omcenes un malaļektas jau drazu paņems, hops, ieinfecējam macbeton auto call fiju un ņemam nākošo busu priekšā. 🙂
Pirmais jau kas, tu neesi aprasktījis, kādas būs fijas, progras pamatprincipi, darbības, 2. kam fija domāta, 3, kas būs fijas lietotāji, 4. Kam tas pie velna vajadzīgs, iezvanīties.
Es saprastu, ka betonam vajadzēju ūķa signaleni, ja kāds kustās, sākam calot uz konkurētu numuru, bet em es nespēju aizdomāties, laikam jau 5dienas vakars sāk iestāties.
Vajadzīgs ir legālos nolūkos, nekādi vīrusi, neredzamu viņu nevajag. ÄŒoms saka ka nolikt klausuli varētu būt problēma, vismaz uz nokijas. Kaukad vēlāk pieķersies tai lietai.
Lifehacking is funny shit.
Slavenību tu jau laikam dabūji pateicoties tam tv sižetam, a vai tad slikti. Vispār esmu dzirdējis daudz stāstu, bet nu daži līmējās kopā daudzi nē, tāpēc domāju, ka ar betonu vajadzētu uzrīkot mazu alus tusu. Varbūt dzīvē tu esi savādāds 😀 Like ob1, notepadā tāds, dzīvē pavisam savādāks.
Tad nu ko esmu dzirdējis:
Betons kaut kad dzīvojis pie mazā tirdziņa, ļoti nelīdzsvarots cilvēks ar savu ego. No PC lietām, visur mētājās daļas, drazas, utt… ķipa kā kaut kādā pc noliktavā, un ka arī ka tu esi bik pierimis ar savu profesionālo izaugsmi pēdējā laikā.
Starp citu, MT ir mans rajoons, precizē, kur tieši tu tur mitinājies, varbūt esam netieši tikušies 😀
Nezinu kad tu biji un par ko pieteicies, laikam jau par programmētāju. Sen neesmu bijies pie viņiem bet nu kad biju augustā tad tur bij kaudze jaunu kadru paņemti, nezinu vai uz pārbaudes laiku vai kā. Bet nu tu jau vari aizrakstīt kādu rindiņu, apjautāties.
A par to ko stāsta, drīzāk mazāk vajag ticēt. Ir pilns ar skaudīgiem pajoliem kuri sacer visādus pekstiņus par mani un izplata. Pēdējais ko uzzināju bij ka es esot “uzlauzis” Promenādi. Kāds kas tos pekstiņus sacer man šķiet par mani vispār neko nezin, jo savādāk zinātu ka man Promenādē strādāja 3 pazīstami cilvēki (tai skaitā direktore) un man nebūtu nekāda iemesla tai iestādei kautko kaitēt. Bet nu klaču bābas jau tic vairāk klačām nekā realitātei.
A par alus dzeršanu, var, jā. Brunčikā.
Preses relīzes