Panasonic TV – jaunie modeļi

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Panasonic TV – jaunie modeļi

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #148681
    samurajs
    Participant

    [imgl]https://notepad.lv/userpix/28_panas_1.jpg[/imgl]Mūsu sadarbības partneris Panasonic preses centrs laipni piegādājis jaunāko informāciju par Panasonic jaunākajiem lielformāta (32-50 collas) Full HD televizoru modeļiem, kuri Latvijā būs nopērkami jau maija beigās – jūnija sākumā.

    Ar preses relīzi iepazīstinām arī mūsu lasītājus.

    1. Panasonic Full HD S10 sērijas televizori – augstas veiktspējas un stila savienojums

    Kompānija Panasonic ir papildinājusi savu piedāvājumu ar jauniem Viera pilnas augstas izšķirtspējas (Full HD) šķidro kristālu (LCD) un plazmas ekrānu televizoriem. Trīs plazmas televizori – TX-P50S10E, TX-P46S10E un TX-P42S10E/ES–, pateicoties funkcijai 400 Hz Sub-field Drive Intelligent Frame Creation Pro un augstajam dinamiskajam kontrastam, sniedz neparasti augstas kvalitātes attēlu. Savukārt S10 sērijas LCD televizori TX-L42S10E, TX-L37S10E/ES un TX-L32S10E/ES, kas aprīkoti ar IPS Alpha paneli un kadra inteliģentās kontroles funkciju, nodrošina HD filmu ērtu skatīšanos no dažādām vietām telpā.

    Virkne jaunajos televizoros iestrādāto funkciju uzlabo attēla kvalitāti, sniedzot neparastus iespaidus filmu vai sporta raidījumu skatīšanās laikā.

    S10 sērijas plazmas televizoru paneļos ir iestrādāta funkcija “400Hz Sub-field Drive Intelligent Frame Creation Pro”, kas nodrošina neparasti plūstošu un skaidru attēlu. Pateicoties tai, skatītājs var baudīt dinamiskus sižetus izcilā kvalitātē. Turklāt jaunās S10 sērijas televizoru paneļos radītais attēls atšķiras ar augstu dinamisko kontrastu 2 000 000:1 (dabiskais kontrasts – 30 000:1).

    Attēla augsto kvalitāti ietekmē arī 5 120 pakāpju gradācija no gaišajiem līdz tumšajiem toņiem, nodrošinot, ka gan gaišie, gan tumšie attēli tiek atveidoti neparasti skaidri. Pateicoties tehnoloģijai “x.v. Colour”, plazmas paneļi nodrošina arī reālistisku un dabīgu krāsu atveidošanu, ar vairāk cilvēka acij redzamu detaļu.

    S10 sērijas Panasonic plazmas televizori aprīkoti ar paneļiem “G12 Progressive Full HD Plasma Display Panel”, kuru kalpošanas ilgums sasniedz līdz pat 100 000 darba stundu. Turklāt, līdzīgi kā visiem plazmas paneļiem ar Panasonic zīmolu, to ražošanas procesā nemaz nav izmantots dzīvsudrabs un alva, kas ievērojami atvieglo televizoru pārstrādi vai utilizāciju.

    Televizori TX-L37S10E/ES un TX-L32S10E/ES aprīkoti ar paneli IPS-Alpha, kas nodrošina 178 grādu redzes leņķi, bet modelis TX-L42S10E – ar IPS Full HD Panel. Pateicoties tam, televizora ekrānā redzams teicams attēls, neatkarīgi no vietas, kur atrodas skatītājs. Š ādu iespēju sniedz īpaša aizmugurējā apgaismojuma transmisijas diafragma, kas palielina kontrastu starp gaišām un tumšām krāsām, kā arī paātrina reakciju uz kustībām ekrānā.

    Attēla augsto kvalitāti modeļos TX-L37S10E/ES un TX-L32S10E/ES nodrošina arī kontrasts 50 000:1 ar kadra inteliģentās kontroles funkciju, kura pielāgo apgaismojuma spilgtumu un kontrastu atkarībā no kadra apgaismojuma līmeņa. Tā rezultātā, atveidojot attēla melnos fragmentus, samazinās apgaismojuma intensitāte. Pateicoties šai funkcijai, tiek iegūts dabīgs attēls ar izteiktām ēnām. Turklāt S10 sērijas LCD paneļiem ir ilgs kalpošanas mūžs – līdz 60 000 stundu.

    S10 sērijas jaunie Panasonic plazmas un LCD televizori ir apgādāti ar funkciju Viera Link, kas ļauj viegli kontrolēt visas mājas izklaides ierīces tikai ar Viera televizora tālvadības pulti. Tāpat S10 sērijas televizoros, izmantojot iebūvēto kontaktspraugu SDHC kartēm, var vienkārši un ātri pārlūkot atmiņas kartē ierakstītos uzņēmumus JPEG un AVCHD formātā. S10 sērijas televizori ir aprīkoti arī ar trim HDMI pieslēgvietām, kas ļauj pievienot augstas izšķirtspējas ierīces, piemēram, Blu-ray atskaņotājus vai HD kameras.

    Rūpējoties par apkārtējo vidi, S10 sērijas televizoros ir iestrādāts Eco režīms, kas nodrošina, ka televizors automātiski regulē attēla iestatījumus atkarībā no apgaismojuma apstākļiem. Tā rezultātā televizors patērē mazāk enerģijas, atrodoties tumšā telpā, bez jebkādas attēla kvalitātes pasliktināšanas.

    S10 sērijas plazmas televizori atkarībā no modeļa būs pieejami maijā – jūnija sākumā par šādām mazumtirdzniecības cenām:

    TX-P50S10E – Ls 1110;

    TX-P46S10E – Ls 950;

    TX-P42S10E/ES – Ls 745.

    S10 sērijas LCD televizori atkarībā no modeļa būs pieejami maijā – jūnija sākumā par šādām mazumtirdzniecības cenām:

    TX-L42S10E – Ls 730;

    TX-L37S10E/ES – Ls 630;

    TX-L32S10E/ES – Ls 550.

    [img]https://content9-foto.inbox.lv/albums98414773/modjo/Maijs-2009/p42s10es.jpg[/img]

    [img]https://content9-foto.inbox.lv/albums98414780/modjo/Maijs-2009/p50s10e.jpg[/img]

    2. Panasonic V10 sērijas televizori High-End kvalitātes cienītājiem

    Kompānija Panasonic izstrādājusi jaunu plazmas un šķidro kristālu ekrānu (LCD) televizoru sēriju V10, kas ir domāta īstiem augstas kvalitātes mājas izklaides cienītājiem. High-End televizoru sērija ir aprīkota ar jaunākās paaudzes paneļiem NeoPDP, kuros iestrādāti jaudīgi procesori un jauni signāla pārveidotāji. Jaunā sērijā, kurā ietilpst arī LCD televizori ar uzlabotu skaņas un attēla kvalitāti, kā arī ārkārtīgi smalku un kompaktu konstrukciju, ievieš jaunus tehnoloģiskus un estētiskus standartus. V10 sērija atšķiras ar lielisku, asu attēlu, dziļu skaņu, optimālu tīkla savienojumu un pievilcīgu dizainu.

    Ar jauno sēriju Panasonic ir nostiprinājis savas līderpozīcijas plazmas televizoru tirgū. Viens no jaunumiem ir bezalvas panelis NeoPDP G12 Full HD Toughpanel ar izšķirtspēju 1920×1080 pikseļi, kas aprīkots ar filtru Natural Vision Filter Pro.

    NeoPDP pārstāv jaunu plazmas paneļu paaudzi, kas piešķir citu mērogu televīzijai. V10 sērijas Panasonic televizoriem ir neticami plāns, viegls un kompakts korpuss, turklāt tie ir īpaši energotaupīgi. Pateicoties paneļiem ar 100 000 stundu kalpošanas ilgumu, pazeminātajam enerģijas patēriņam un Eco režīmam, jaunās paaudzes plazmas televizori palīdz īstenot Panasonic eco ideju stratēģiju.

    Visi V10 sērijas televizoru modeļi ir aprīkoti ar virkni funkciju, kas atvieglo to lietošanu, kā arī ļauj lietotājam pašam izbūvēt savu mājas izklaides tīklu. Viena no šim funkcijām ir Viera Cast, kas nodrošina pieeju interneta resursiem tieši no televizora ekrāna. Turklāt V10 sērijas televizori ir savietojami ar DLNA standartu (DivX/JPEG/MPEG2), kas ļauj tos integrēt mājas izklaides tīklā. Lietotājs televizora ekrānā var viegli atveidot datorā saglabātos ierakstus, piemēram, fotouzņēmumus vai filmas.

    Pateicoties inovatīvajai pārveidošanas tehnoloģijai Panasonic Vreal 4 PRO, kas savieno 600Hz zemlauka vadību ar funkciju Intelligent Frame Creation Pro (600 Hz Sub-field Drive Intelligent Frame Creation Pro), jaunie Panasonic televizori nodrošina fantastisku krāsu atveidi, kā arī neparasti plūstošu un skaidru attēlu. Tā rezultātā sporta sacensību un filmu skatīšanās kļūst par aizraujošu piedzīvojumu. Š os iespaidus vēl vairāk pastiprina funkcija 24 Smooth Film, kas nodrošina ideāli plūstošas kustības filmās, paātrinot kadru maiņu. Š ī funkcija palielina kadru maiņas ātrumu no 24 līdz 96 kadriem sekundē, padarot augstas izšķirtspējas attēlu skatīšanos ievērojami ērtāku.

    Panasonic V10 sērijas plazmas televizori piedāvā visjaunākos risinājumus, tādus kā Digital Cinema Colour jeb mehānismu, kas garantē visu nepieciešamo krāsu atveidošanu. Turklāt jaunie plazmas televizori nodrošina 6 144 pakāpju gradāciju no gaišiem līdz tumšiem toņiem, piešķirot neparastu asumu gan gaišiem, gan tumšiem laukiem. Papildus tam, tehnoloģija x.v. Colour nodrošina ļoti dabīgu un īstu krāsu atveidošanu, ar lielāku detaļu skaitu. V10 sērijas televizoriem augsto attēla kvalitāti nodrošina arī augsts dinamiskais kontrasts 2 000 000:1 līmenī (dabiskais kontrasts 40 000:1) un Infinite Black tipa panelis.

    V10 sērijas Panasonic plazmas televizori pieejami ar 65, 58, 50 un 42 collu ekrāniem (TX-P65V10E, TX-P50V10E, TX-P58V10E, TX-P42V10E).

    Jaunā V10 sērija ietver arī īpaši plānus LCD paneļus. Modeļi TX-L37V10E un TX-L32V10E aprīkoti ar jauniem platleņķa paneļiem Full HD IPS-Alpha. Pateicoties 10 bitu tehnoloģijai, skatītāji var baudīt dabīgas, piesātinātas krāsas. Turklāt jaunie televizori aprīkoti ar 100Hz kadra inteliģentās veidošanas funkciju (100Hz Intelligent Frame Creation), kas nomaina 50Hz ieejas signāla radīto plūsmu 50 kadri sekundē pret plūsmu 100 kadri sekundē. Turklāt būtiska izšķirtspējas palielināšana V10 sērijas LCD televizoriem panākta, izmantojot kustības noteikšanas tehnoloģiju. Televizors nosaka laukus, kuros notiek kustība, un ieslēdz fona apgaismojumu tikai šajās vietās. Attēla kvalitāti nosaka arī kontrasts 100 000:1 ar kadra inteliģentās kontroles funkciju, kas ļauj samazināt apgaismojuma intensitāti, atveidojot attēla melnos fragmentus. Š ajos televizoros ir papildus iestrādāta funkcija 24 Smooth Film, kas padara atveidojamo attēlu plūstošu.

    Perfektu skaņu ar neparastu, trīs dimensiju skanējumu V10 sērijas plazmas un LCD televizoros nodrošina tehnoloģija V-Audio ProSurround, izmantojot īpašus digitālos procesorus un telpas izmērus līdzās jaunākajai skaņas atveidošanas tehnoloģijai. Turklāt jaunie televizori aprīkoti ar funkcijām Viera Link, Viera Cast, kā arī Viera Image Viewer, kuras ļauj atveidot AVCHD/DivX/JPG formātus. V10 sērija nodod lietotāja rīcībā 4 HDMI pieslēgvietas, kas ļauj pieslēgt augstas izšķirtspējas ierīces, piemēram, Blu-ray atskaņotājus vai HD kameras. Š īs sērijas televizoriem ir arī integrēti tūneri DVB-S un DVB-T. Tāpat V10 sērijas televizori ir savietojami ar standartu DLNA (DivX/JPEG/MPEG2), kas ļauj televizoru pilnībā integrēt mājas digitālajā tīklā. Tas, savukārt, ļauj viegli atveidot datorā saglabātus ierakstus, piemēram, fotouzņēmumus vai filmas.

    V10 sērijas plazmas televizori būs nopērkami, sākot ar maiju, un to mazumtirdzniecības cenas būs:

    TX-P50V10E – Ls 1530;

    TX-P42V10E – Ls 1180.

    V10 sērijas LCD televizori būs nopērkami, sākot ar maiju, un to mazumtirdzniecības cenas būs:

    TX-L37V10E – Ls 970;

    TX-L32V10E – Ls 825.

    [img]https://content9-foto.inbox.lv/albums98414787/modjo/Maijs-2009/p50v10e.jpg[/img]

    Notepad pateicas Oskaram Lakševicam, Panasonic PR konsultantam, par informāciju

    #197897
    Mr.Death
    Participant

    cik viņi samaksāja par šo reklāmrakstu? vai arī tas ir reklāmas barters? 😀

    #197898
    izredzētais
    Participant

    tas ir vienkārši iesūtīts raksts… tik tāds, khm, pagarš, pat rokas neceļās lasīt 😮

    #197899
    WerNeo
    Participant

    izredzētais wrote:

    tas ir vienkārši iesūtīts raksts… tik tāds, khm, pagarš, pat rokas neceļās lasīt 😮

    Bet labs un vērtīgs!

    #197900
    Colonel
    Participant

    Tā jaunkundze attēlā izskatās pēc bota…

    PS gandrīz sadauziju moni werneo avataru meginot piekaut

    #197901
    samurajs
    Participant

    Edgars wrote:

    cik viņi samaksāja par šo reklāmrakstu? vai arī tas ir reklāmas barters? 😀

    Tā nav reklāma, bet iepazīšanās raksts par jaunajām Panasonic precēm Latvijā. Ja kāds taisās pirkt labu TV tuvākā laikā – var noderēt. Veikalos tik sīkus aprakstus nedabūsiet.

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā