Kadu Web Server juus iesakiet?
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
Kadu Web Server juus iesakiet?
Aptauja:
Kadu Web Server juus uzskatat par funkcionaalaako, droshaako un eertaako?
Domas izteikt forumaa.
Vairaak informaacijas par popularakajiem Web Server sheit
Kadu Web Server juus uzskatat par funkcionaalaako, droshaako un eertaako?
Domas izteikt forumaa.
Vairaak informaacijas par popularakajiem Web Server sheit
- Mad182
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 903
- Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:16
- Reputācija: 0
- Atrodas: Latvija
Tavā listē VISÄ€S tajās pakās WEBSERVERIS ir Apache. Tās ir tikai iepriekšnokonfigurētas pakas, kas sastāv no Apache, PHP, Mysql un kā nu kura ietver iespējams vēl kaut ko. Tava aptauja vispār nav par webserveriem. Tā ir - "kura līkroču paka ar apache ir labāka?"
Kā jau teicu, tajās visās serveris ir Apache, un to es tev arī iesaku. Tikai nevajag likt gatavās pakas.
Lūk tev serveris: http://httpd.apache.org/
Kā jau teicu, tajās visās serveris ir Apache, un to es tev arī iesaku. Tikai nevajag likt gatavās pakas.
Lūk tev serveris: http://httpd.apache.org/
- Mad182
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 903
- Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:16
- Atrodas: Latvija
Testēšanai localhostā tas vēl būtu pieļaujami, bet ne production kastei. Tā kā jamais prasīja arī drošāko, tad pieņemu, ka neizmantos tikai lokalai testēšanai.
Un jā, xampp principā ir līkroču softs, pašam gan arī uz vienas kastes viņš stāv, tā gan ir nokonfigurēta, lai no ārpuses nevar pieslēgties.
Un jā, xampp principā ir līkroču softs, pašam gan arī uz vienas kastes viņš stāv, tā gan ir nokonfigurēta, lai no ārpuses nevar pieslēgties.
Negribu nevienu apvainot vai teikt, ka nepareizi dara, bet neiesaku ņemt nokomplektētas pakas.
- jo uzliekot uz sava PC neko neiemācīsies. Visi prot spaidīt NEXT podziņas
- jo nemācēsi novērst problēmas ar directorijām un atļaujām.
- vienmēr iedomāsies, ka visu var dabūt gatavu un nokomplektētu
- kā arī tajās pakās var būt daudz tev nevajadzīgu lietu, kuras nemācēsi un nevajadzēs tev lietot.
Tas ar viss. Pats nekad neesmu licis pakas, bet tikai un vienīgi atsevišķi pa gabaliņam. Apache + php + mysql. Vismaz varu teikt ar tīru sirdsapziņu, ka protu to uzstādīt.
Bet ja esi iemācījies uzstādīt un atrast failus, kurus vajag editēt vari likt pakas, jo būsi jau iemācījies uzstādīt. Tas ir tā pat kā spēlēs - nečītoju pirms neesmu izgājis.
- kā arī tajās pakās var būt daudz tev nevajadzīgu lietu, kuras nemācēsi un nevajadzēs tev lietot.
Tas ar viss. Pats nekad neesmu licis pakas, bet tikai un vienīgi atsevišķi pa gabaliņam. Apache + php + mysql. Vismaz varu teikt ar tīru sirdsapziņu, ka protu to uzstādīt.
Bet ja esi iemācījies uzstādīt un atrast failus, kurus vajag editēt vari likt pakas, jo būsi jau iemācījies uzstādīt. Tas ir tā pat kā spēlēs - nečītoju pirms neesmu izgājis.
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
Es jau no paša sākuma, kad sāku nodarboties ar web kodēšanu lietoju pakas. Jau gadu lietoju Vertrigo Serv. Ne vienu reizi nav mani pievīlis. Esmu izkodis visu līdz pēdējam.deivs001 wrote:Negribu nevienu apvainot vai teikt, ka nepareizi dara, bet neiesaku ņemt nokomplektētas pakas.
Drīzumā izveidošu phpbb forumu uzinstalētu, priekš LV cilvēkiem, ar visu serveri. Uzinstalē un lieto. Varēsiet ievērtēt.
Š vaki argumenti - cilvēks nav dators, kuram kaut kas jāieprogrammē ;) ar pakām tikpat viegli var iemācīties kā manuāli visu taisot. Tad jau es cukuru arī veikalā nepirkšu, audzēšu cukurbietes un paŠ—strādāšu, sērkociņus arī pats no skaliem taisīšu.
MAN NAV LAIKA priekš jauna divriteņa izgudrošanas. Neesmu nekāds adventurists
- foxsk8
- Moderators
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
- foxsk8
- Moderators