Datorprogrammas latviešu valodā

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

Maris77
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 249
Pievienojies: 10 Dec 2007, 21:04
Reputācija: 0

Datorprogrammas latviešu valodā

Post no Maris77 » 10 Dec 2007, 21:09

Š eit ir adreses, kur var atrast latviskojumus populārākajām programmām, kas ir iztulkotas latviešu valodā.

Firefox latviešu valodā atrodas: http://linux.edu.lv/index.php?name=Foru ... opic&t=575

Internet Explorer7 : http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=lv

Un te būs jaunākais Opera latviskojums:
http://janeks.googlepages.com/latvian.lng

Instalācija:
1) Atveriet izvēlni Tools->Preferences. Apakšā pie "Language" nospiediet "Details"
2) Atvērsies jauns logs. Augšā nospiediet Choose un izvēlaties lejupielādēto failu latvian.lng
3) Opera tagad strādā latviski!

Skype jaunākais latviskojums ir pieejams šeit:
http://ieksh.net/skype-lv/

Failu apmaiņas programma uTorrent:

http://www.utorrent.com/

BS Media Player

http://www.bsplayer.org/

Ja vēl ir zināmi kādi latviskojumi, tad rakstam šeit.

shady
Moderators
Atbildes: 5311
Pievienojies: 06 Mar 2007, 19:20
Reputācija: 1
Atrodas: Rīga

Post no shady » 10 Dec 2007, 21:15

Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/

drunk_lizard
Mr. Positivus
Atbildes: 1892
Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09

Post no drunk_lizard » 10 Dec 2007, 21:39

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 10 Dec 2007, 22:37

Rajah šo-to arī ir latviskojis, meklēt viņa mājaslapā http://rajah.times.lv/latviskojumi.htm
Image

foxsk8
Moderators
Atbildes: 5080
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 11 Dec 2007, 10:00

Laiks arī būs ko latviskot. Jaņēm talkā šo softu: https://notepad.lv/viewtopic.php?t=839 un tikai jāpārtūlko lang fails.

Tvinky
E-žurnālists
Atbildes: 454
Pievienojies: 17 Apr 2007, 13:11

Post no Tvinky » 11 Dec 2007, 10:32

Me atbalsta english. Imho, pēc tam sarunājoties, tas ir daudz noderīgāk - aptuveni tas pats, kas kad ārsti sarunājas latīniski (kaut ķīniets ar latvieti runā un viens otru saprot) :)

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 11 Dec 2007, 12:10

Tvinky wrote:Me atbalsta english. Imho, pēc tam sarunājoties, tas ir daudz noderīgāk - aptuveni tas pats, kas kad ārsti sarunājas latīniski (kaut ķīniets ar latvieti runā un viens otru saprot) :)
Atbalstu, ka piem. Linux komandsistēmai vienmēr jābūt eng, bet ne jau GNOMES jūzera interfeisam un vienkāršām programmām. Krievs pat no oriģinālā Win kategoriski atsakās, viņam obligāti rus versiju vajag! :D
Image

rajah
Lietpratējs
Atbildes: 730
Pievienojies: 27 Apr 2007, 14:29
Atrodas: Leišmale

Post no rajah » 11 Dec 2007, 15:13

Tvinky wrote:Me atbalsta english.
Nu es gan nē.

Vēl joprojām nevaru ciest :grr: šo tīņu egoismu, ka tik mana d..sa nesāp, ka tik man labi. Par pārējiem lielais Po..js

Un nez cik reizes esmu apgalvojis - ja esi profs, tad pogas proti spiest kā akordeona spēlētājs - viņš tak arī neredz visas basu pogas un tās ir vesela čupa, viņam ir jāsačamda tikai viena - DO poga ar iedobumu - viss.

Tātad profs spēs darboties arī ar itāļu Windows - uz čuju un izskatu. Ja to neproti - mācies.
Last edited by rajah on 11 Dec 2007, 15:20, edited 1 time in total.
Step By Step - ImageImage

foxsk8
Moderators

Post no foxsk8 » 11 Dec 2007, 15:18

samurajs wrote:
Tvinky wrote:Me atbalsta english. Imho, pēc tam sarunājoties, tas ir daudz noderīgāk - aptuveni tas pats, kas kad ārsti sarunājas latīniski (kaut ķīniets ar latvieti runā un viens otru saprot) :)
Atbalstu, ka piem. Linux komandsistēmai vienmēr jābūt eng, bet ne jau GNOMES jūzera interfeisam un vienkāršām programmām. Krievs pat no oriģinālā Win kategoriski atsakās, viņam obligāti rus versiju vajag! :D
Ja kas, zinu kā to Latviešu paku ar vārdu "beidzēt" pārtūlkot pareizi visu kā vajag, un vēl papildināt tūlkojumu latviešu interfeisam.

Tvinky
E-žurnālists

Post no Tvinky » 13 Dec 2007, 12:32

Nu es gan nē.

Vēl joprojām nevaru ciest :grr: šo tīņu egoismu, ka tik mana d..sa nesāp, ka tik man labi. Par pārējiem lielais Po..js

Un nez cik reizes esmu apgalvojis - ja esi profs, tad pogas proti spiest kā akordeona spēlētājs - viņš tak arī neredz visas basu pogas un tās ir vesela čupa, viņam ir jāsačamda tikai viena - DO poga ar iedobumu - viss.

Tātad profs spēs darboties arī ar itāļu Windows - uz čuju un izskatu. Ja to neproti - mācies.
Nu man te spāņi nāca es viņiem riktēju i-netu kojās, vēl visādus "xz" kādās valodās Windekļus esmu konfigojis - bet vai pa telefonu man būtu viegli tādam pastāstīt kur jāspiež, es šaubos. Tad man tikai būtu jāmeklē hotkeys un jāsaka ko spiest - jo Network Places viņs nespēs atrast :)

P.S Vienam krievam stāstīju, kā IP nomainīt pa Skype - bez screen shot'iem negāja cauri :D Domā es varu paredzēt kā viņiem konkrētā valodā ir nosaukts Network places vai vēl, kas cits? Dēļ kam šitā visa lēnā "sēņošana". Tā kā tas nav mans darbs "ņubikus" dzenāt pa Win, tapēc es arī netaisos visās arābu valodās apgūt to OS. Imho, lai vēršas pie tādiem pro, kā tu ;) Lai tik leik tās paķetes, kā meitenes ;)

usins
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2873
Pievienojies: 26 Feb 2007, 08:51

Post no usins » 13 Dec 2007, 16:18

No tāda viedokļa tvinky ir 100% aisnība. Vajag lietot internacionālā valodā. Ne velti mums učuk visos savos priekšmetos, kas saistīti ar kompjiem ļauj md gatavot angļu valodā un dod materiālus angļu val, ķipa jāmāk angliski nevis latviešu val, to varēs vēlāk apgūt...
Cietumā nesēž tik ilgi, cik jūs internetā!

Maris77
Reģistrēts lietotājs

Post no Maris77 » 13 Dec 2007, 16:34

Valodas protams ir jāmācās, bet tāpēc jau nevajag latviešiem savā valstī runāt svešvalodā savā starpā. Krievi tiešām ir pozitīvs piemērs, viņi jau no mazotnes savus datorus aprīko ar progām dzimtajā valodā. Jo tā ir ērtāk tāpat tikai procentāli ļoti maz cilvēku spēs iemācīties svešvalodu tādā pašā līmenī kā dzimto. Vismuļķīgākais ir tas, ka antivīrusu progas nav latviski, tikai dēļ tā ka lietotāji nesaprot valodu viņi nespēj nokonfigurēt antivīrusu un mūžīgi ar datoru ir problēmas. Vai jums kā latviešiem nav nepatīkami savā valstī ar savu naudu pirktu datoru "sarunāties" svešvalodā?

shady
Moderators

Post no shady » 13 Dec 2007, 16:35

+1
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/

drunk_lizard
Mr. Positivus

Post no drunk_lizard » 13 Dec 2007, 18:47

aga
latviesju lielummaanija, **dritvai kociņ**!!!!
ieviesiisim latviesju valodu 10 gaismas gadu attaalumaa!
jo latvija ir liela un latviesju ir daudz.....
kaapeec veel VISI softi nav latviesju valodaa, **dritvai kociņ**
tajaa tacju runaa 1/6 zemeslodes!?
kretiini.....

shady
Moderators

Post no shady » 13 Dec 2007, 19:01

Drunk_Lizard - Es saprotu, ka mēs esam maz. Krieviem ierakstīsi kļūdas paziņojumu un dabūsi laukā atbildi, bet ja latviski ierakstīsi: "galvene iesprūda kājenē", tad neko laukā nedabūsi.
BET..tas nenozīmē, ka nav jācenšas un nav jāizstrādā programmas latviešu valodā, protams, tulkojums varēja būt daudz labāks.
Datorspeciālisti, protams, lietos EN vai kādā citā valodā, bet parastie lietotāji, kuriem neinteresē kļūdas paziņojumi utt => tie var mierīgi lietot latviski.
Protams, kamēr picēji mums ir "daudz" un neviens neko negrasās pieprasīt, veicināt - tikmēr nekas nemainīsies.

usins
Vecākais lietotājs

Post no usins » 13 Dec 2007, 21:27

Protams ir tā, bet nu tad kāpēc man jāmacās anļu valoda skolā? gatavo lasī sēnes īrijā, vai fasēt cepumus anglijā? domāju ka tiicamāk darbam ar datoru un sarunai ar citu zemju iedzīvotājiem. Ir tāda lieta kā internacionālas valodas- angļu, franču, ķīniešu... šīs ir tās valodas, kas ir izplatītas visā pasaulē. Ir pat dzirdēti gadījumi, ka cilvēks iemācās krievu valodu, lai varētuizlasīt puškina un dostojevska darbus, jo uzskatījis, ka tulkotās versijas nav tas.
Manuprāt vajag lietot Softu tādā valodā kādā tas radīts. Bet ja tomēr tas tiek latviskots, tad ne jau pēc ministrijas noteiktās kārtības un pieņemtajiem latviskojumiem, jo brīžiem viņi tiešām vnk izdomā kaut ko, lai tik nav angliski, vai kā savādāk. Vnk idiotu bars.

rajah
Lietpratējs

Post no rajah » 14 Dec 2007, 11:50

drunk_lizard wrote:kaapeec veel VISI softi nav latviesju valodaa, **dritvai kociņ**
tajaa tacju runaa 1/6 zemeslodes!?
kretiini.....
to KRETĪNU tu arī par sevi, vai ne? :rofl: tak tai minētai 1/6 daļai arī piederi
Last edited by rajah on 14 Dec 2007, 11:54, edited 1 time in total.

rajah
Lietpratējs

Post no rajah » 14 Dec 2007, 11:52

Tvinky wrote:P.S Vienam krievam stāstīju, kā IP nomainīt pa Skype - bez screen shot'iem negāja cauri
vai tiešām pat attālo administrēšanu neko neesi dzirdējis? piemēram par Teamviewer?

usins
Vecākais lietotājs

Post no usins » 14 Dec 2007, 13:08

vecīt, man nix vinjam xp ko tad? nu labāk ka vienā valodā, tā arī vieglāk ārzemes piem strādat, vai iet kursos... jo atbraucot atpakaļ atdrās, ka kkas wordā jāiesprauž. Nu Labāk tafd angliski. Vienkārši tie oficiālie latviskojumi tiešām ir sūds pa lielākajai daļai.

rajah
Lietpratējs

Post no rajah » 14 Dec 2007, 13:54

usins wrote:vecīt, man nix vinjam xp ko tad
nu un tad ka tev ir *nix - Wine neviens vai tad vairs neizmanto?

un starp citu - ja esi ārzemēs vai kā savādāk - ja jārāda ārzemniekam - ofisam valodas ir pārslēdzamas nemaz nepārstartējot Windu.

Tvinky
E-žurnālists

Post no Tvinky » 14 Dec 2007, 15:01

rajah wrote:
Tvinky wrote:P.S Vienam krievam stāstīju, kā IP nomainīt pa Skype - bez screen shot'iem negāja cauri
vai tiešām pat attālo administrēšanu neko neesi dzirdējis? piemēram par Teamviewer?
Vai tiešām nēsi mēģinājis iespiest galvu starp lielām durvīm un lai kāds ielaiž ar kāju pa tām - kā pasprāgs smadzeņpods? Tu domā es ņūbs esmu? Imho, man nav laika apmācīt to čali likt vēl uz sava kompja rAdminu vai kādu tamlīdzīgu softu - kaut vai izmantot to pašu Windows iebūvēto. Imho - abiem fake ip, kādā anālajā robā es izraušu konektu ar viņu? :D Varbūt ir iespējams, ar kādu ūber softu, kurš izmantos vēl 3 datoru ar reālo ip. Bet dēļ kam man tas? Dēļ kam man tērēt vēl papildus laiku, ja viņam vajag tikai nomainīt IP adresi ? :)

P.S Varam pieņemt arī domu, ka tajā brīdī man nebija pieejama Win OS, un sēdēju zem Mac/Linux... Ko tad? Es saucu pēc atmiņas aptuveni kur to IP viņs var atrast. Teiksi atkal, attālinātā? Nu tak padomā cik laika es patērēšu viņam apstāstot kā VNC likt vai citu softu :)

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 14 Dec 2007, 16:01

Kuš! Sāk jau iet par karstu! Latviešu softam noteikti ir jābūt, bet lieto to katrs pēc vajadzības. Protams, sakaros ar ārzemniekiem latviešu valoda tikai traucēs, bet, tā kā es ar tādiem-visādiem nepinos, tad arī lietošu LV programmatūru...;)
Image

drunk_lizard
Mr. Positivus

Post no drunk_lizard » 14 Dec 2007, 16:45

svaigi iz dziives
vakar cjalis nopirka 2007ofisu pa leeto, mhhhh
lokalizeeto versiju protams, ja pa leeto
sjoriit darbaa bija paarsjutis liidz rucjkai, gaaniija tildi aaraa no panckaam, mhhhhh
atljausjos pieziimeet, ka dzjeks office ljoti labi stukaa ;)
visu riitu jams jaukiem vaardiem klaaja "latviskotaajus" un vinju garadarbus...

rajah
Lietpratējs

Post no rajah » 14 Dec 2007, 21:05

Tvinky wrote:Tu domā es ņūbs esmu? Imho, man nav laika apmācīt to čali likt vēl uz sava kompja rAdminu vai kādu tamlīdzīgu softu - kaut vai izmantot to pašu Windows iebūvēto. Imho - abiem fake ip, kādā anālajā robā es izraušu konektu ar viņu? :D Varbūt ir iespējams, ar kādu ūber softu, kurš izmantos vēl 3 datoru ar reālo ip. Bet dēļ kam man tas? Dēļ kam man tērēt vēl papildus laiku, ja viņam vajag tikai nomainīt IP adresi ? :)

P.S Varam pieņemt arī domu, ka tajā brīdī man nebija pieejama Win OS, un sēdēju zem Mac/Linux... Ko tad? Es saucu pēc atmiņas aptuveni kur to IP viņs var atrast. Teiksi atkal, attālinātā? Nu tak padomā cik laika es patērēšu viņam apstāstot kā VNC likt vai citu softu :)
Sorry, bet ņūbis darbā ar cilvēkiem jau tu tiešām tad esi - ja tev nav laika ar viņiem darboties un nezini ar ko to darīt, tad labāk to arī nemaz nedari - aizņemtības dēļ var būt tikai kvantitāte ne kvalitāte. ceru ka saprati ko domāju.

no šī visa arī secināju - Teamviewer neesi darbinājis - tur pat nekas nav jāpielāgo un diži nekas jāieskaidro, tikai tam otrā galā jānospiež pogas next un finish. cilvēks pasaka ID un paroli, tālāko dari tu un viņš skatās vai otrādāk.

kā jau teicu, ja sēdēji uz linuxa, tad Wine jau nu noteikti būsi darbinājis. un uz to tīmvīvers arī darbojas. gan jau kādu MS progu ir ievajadzējies palaist linuxā.

ja pa skaipi ar viņu runājies tad kādas vēl probzas? to visu var parādīt ko darīt uz tā kompja kam skaips iet.

un vēlreiz pateikšu, ja neesi domāts darbam ar cilvēkiem, neķeries tādai lietai klāt. valdi savus nervus.

un iesaku pamēģināt šo programmu, tas NAV nekas līdzīgs VNC un nav jāmokās ar pielāgošanu. www.teamviewer.com

un pats pēdējais - gudri **dritvai kociņ** nav malku cirst - tas par tām durvīm, lai tev tās pašas kaut ko iespiež :rofl: - uz veselībām!

rajah
Lietpratējs

Post no rajah » 14 Dec 2007, 21:16

drunk_lizard wrote:svaigi iz dziives
vakar cjalis nopirka 2007ofisu pa leeto, mhhhh
lokalizeeto versiju protams, ja pa leeto
sjoriit darbaa bija paarsjutis liidz rucjkai, gaaniija tildi aaraa no panckaam, mhhhhh
atljausjos pieziimeet, ka dzjeks office ljoti labi stukaa ;)
visu riitu jams jaukiem vaardiem klaaja "latviskotaajus" un vinju garadarbus...
tilde paliek tilde, tās kolektīvā tik daudz luņu strādā, diemžēl, kas no latviešu valodas ir tik tālu kā mēs no marsa.
bet diemžēl jūs gānītāji neko neesat paši spējuši parādīt labāku - kur ir kaut viens jūsējais tulkojums?
es gribētu redzēt vai JŠªS esat SPĒJĪGI uz tādu darbu lai varētu to saprast pat vecāki cilvēki?

JÄ€ vai NĒ?

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 14 Dec 2007, 22:03

Esmu iztulkojis fotogrāfiju retušas programmu MakeUp Pilot, ko ikdienā lietoju. Ja kādam vajag - varu padalīties ar LV failu.
Image

drunk_lizard
Mr. Positivus

Post no drunk_lizard » 14 Dec 2007, 23:02

rajah, i njefig ar putaam uz luupaam aizstaaveet kluinus latviskojumus!
starp citu es esmu vecaaka gada gaajuma cilveeks, mhhhh
saliidzinot ar jums
un es pietiekosji labi saprotu softu angliski, vaaciski, krieviski - bet nu piedod - latviesju valodas tulkojumi ir zem JEBKURAS kritikas.....
atljausjos to apgalvot, jo, kaa ne kaa, notesteeti ir logi, bubuntu, austrumi(kameer nestiepa gumiju latgolju virzienaa bija ok) kdeieksj bsd
(viens no sakariigaakajiem tulkojumiem)
pie kam esmu patulkojis sjaadus taadus opensource projektus.....
zini - nu tikai nevajag kropljot latviesju valodu kjeemojoties pakalj Rainim.....

rajah
Lietpratējs

Post no rajah » 15 Dec 2007, 00:15

zini lizard es nu neesmu nekāds ar vairs bēbis, ko nu par samuraju ar teikt.

un nedomāju arī tildi aizstāvēt, tāpēc ar teicu par viņiem ka latviešu valoda dažiem tur tā klibo.
tāpat kā tos cietņus un mīkstņus ubuntū

kāds jau atkal teiks, ko pats esi darījis un ko lielies - maybe, kā nu sanācis tā sanācis, bet es mēģinu tulkot savējos tā lai vecas tanteles to var vairāk saprast.

be tāpēc jau nav jāapdirš visus tulkojumus

---------------
Samuraj, par Tevis darīto zinu.

Tvinky
E-žurnālists

Post no Tvinky » 16 Dec 2007, 21:55

Kā caur Skype parādīt, ko uz tā datora spiest?

Tā nav mana profesija kaut kam kaut ko mācīt, es tikai izpalīzeju - un dotajā situācijā ātrākais veids bija sūtot screen shot, jo nebiju testējis tavu mega softu.

Tavs mega softs ar ne-reālām ip strādā? (Man māc šaubas).

usins
Vecākais lietotājs

Post no usins » 16 Dec 2007, 22:07

tas mega sofs ari caur roteri netiks :) sory, bet nu vajag vienotu valodu.. kapec arsti liet latinju valodu? mirusi valoda, bet jebkuram arstam jprot limiba un zales nosaukt latiniski.. tas ta.
kapec pastav internacionalismi, kapec Latviskojumos shos internacionalismus megina aizstat ar kropljojumiem? to es nesaprotu... ir tak normali internacionalismi, ne vinjiem jabazh kkadas vards ne pa kjeksi...
un ja kas, veciem cilvekiem, nu ju pensijas vecuma labak vis paliek grafiskaja atminja, vinji atceras iet uz to un to izvelni, 4 ekranpoga no apakshas utt.. nevis funkcijas naosaukum!
Labs latviskojums=beigts latviskojums

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 16 Dec 2007, 22:52

usiņ- tu pievaldi savu čīkstu... ! Es nerunāju par "beidzēšanu", "kājenēm" utml. pērlēm, bet kāpēc "Open with..." vietā nevarētu būt "Atvērt ar..."?
Un tā jau nav spiesta lieta. Nepatīk- nelieto! Īstie krievi (vismaz man zināmie) visi kā viens lieto krievu Win un par citu pat dzirdēt negrib.
Image

rajah
Lietpratējs

Post no rajah » 16 Dec 2007, 23:28

usiņ, tas megasofts tiek cauri visiem rūteriem, piem., man mājās ir rūteris un darbā rūteris. jo nav nekāda piesaistījuma pie IP adresēm, bet iet pa taisno uz tīmvīvera serveriem, kur cits citu atrod pēc ID un paroles.

par IP nav jārūpējas.

Tvinky
E-žurnālists

Post no Tvinky » 16 Dec 2007, 23:47

Ar manu lēno internetu laikam tas ievilktos daudz ilgāk, nekā sakompresētu, nekvalitatīvu, apgraizītu un info saturošu zīmējumu pārsūtī :)

foxsk8
Moderators

Post no foxsk8 » 16 Dec 2007, 23:49

Laikam tēma aiziet OFF-TOPIC. Kāpēc gan pašiem neizveidot WIN Valodas paku. Kā jau teicu, reāli tas ir iespējams. Tik neesmu to pārbaudījis.

Maris77
Reģistrēts lietotājs

Post no Maris77 » 23 Jan 2008, 13:00

Windovs Vista tulkojums jau nemaz tik slikts, vismaz salīdzinot ar XP progress ir.

rajah
Lietpratējs

Post no rajah » 23 Jan 2008, 13:25

tā pati beidzēšana vien ir, kas tad ir savādāks?

Mr.Death
Lietpratējs
Atbildes: 1780
Pievienojies: 17 Apr 2007, 19:13

Post no Mr.Death » 23 Jan 2008, 17:49

Da ko jūs ņemās, ne latviski ne angliski! Vajag kā sendienās, visi runāja katrs tur savā valodā, bet viena visiem bija vienota - latīņu :D Mācamies latīņu un taisam visas LIP arī latīniski. :D:D:D ( :duno: )

Maris77
Reģistrēts lietotājs

Post no Maris77 » 23 Jan 2008, 21:12

Kā Viplay pievieno latviešu valodu. Novilku lat paku ielīmēju instalācijas mapē, bet tāpat ir angliski.

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 23 Jan 2008, 22:48

Kā tu darīji, vnk iemeti Viplay mapē "Program Failos". A tur nav īpaša mape Languages? Un kaut kur settingos valodas izvēle arī nav? Maz ticams, ka valoda mainīsies pati tikai tāpēc vien ka iemeti lang failu tai mapē.

Vislabāk šo varētu atbildēt Rajah, šīs programmas latviskotājs. Ja pats netiec galā- uzraksti viņam.
Image

memorex
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 836
Pievienojies: 26 Jūl 2007, 18:57
Atrodas: Latvia

Post no memorex » 24 Jan 2008, 03:06

Atbalstu latviešu valodu, bet ja softus netūlko Raiņa radinieki...

msh
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 3460
Pievienojies: 06 Apr 2007, 12:21
Atrodas: Latvija

Post no msh » 26 Jan 2008, 08:34

samurajs wrote:Esmu iztulkojis fotogrāfiju retušas programmu MakeUp Pilot, ko ikdienā lietoju. Ja kādam vajag - varu padalīties ar LV failu.
Tu varētu padalīties ne tikai ar lv failu, bet arī visu eng progu :D
Es piekrītu rajah par to pogu spiešanu - man pirms trijiem gadiem sanāca pāris dienas dānijā lietot dānisku kasti - viņiem nav kā mums - kaut kāda līka winxp latviešu valodas paka tizlā latviešu valodā un parastās qwerty klavas - viņiem ir 100% dāniski winxp - gadījās atrauties BSOD - tas arī bija dānisks :rofl: - un klavām papildus pogas - stunda pagāja, kamēr piešāvos pie taustiņu izkārtojuma (gribēju jau uzrakstīt keyboard layout :die: ), bet pa visām izvēlnēm gāju tīri uz atmiņu + tā kā negribēju tur neko instalēt, tad novilku netā mirc failu, bet tas bija spānisks - arī bija po :rofl:
PAKAĻROKS - Fusion A4-5000/ASROCK QC5000-ITX/WIFI/8 GB DDR3 1333/FSP200 50GSV-5K/ST2000VM003-1CT164 2 TB Seagate Pipeline HD/vecs mazs IBM keiss/winxp x64/2 ventilatori

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 26 Jan 2008, 09:11

msh wrote: Tu varētu padalīties ne tikai ar lv failu, bet arī visu eng progu :D
Tu jau gan gana advancēts izskaties, lai pats spētu atrast... nav paslēpta :D http://www.softpedia.com/get/Multimedia ... ilot.shtml
http://www.colorpilot.com/makeup.html
Image

msh
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 3460
Pievienojies: 06 Apr 2007, 12:21
Atrodas: Latvija

Post no msh » 26 Jan 2008, 15:54

A tu pastāsti, kur meklēt pilno versiju Image
PAKAĻROKS - Fusion A4-5000/ASROCK QC5000-ITX/WIFI/8 GB DDR3 1333/FSP200 50GSV-5K/ST2000VM003-1CT164 2 TB Seagate Pipeline HD/vecs mazs IBM keiss/winxp x64/2 ventilatori

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 26 Jan 2008, 18:22

msh wrote:A tu pastāsti, kur meklēt pilno versiju Image
Ja neizdodas atrast šeit - varu atvērt savu zāļu skapīti. Bet tas tik caur PM.
Image

Maris77
Reģistrēts lietotājs

Post no Maris77 » 04 Feb 2008, 15:56

Vai kāds nav mēģinājis tulkot Daemon Tools? Nekādi nesanāk panākt, lai progā attēlotos garumzīmes. Varbūt kāds var palīdzēt?

rajah
Lietpratējs

Post no rajah » 04 Feb 2008, 17:11

Atsūti man uz pastu paskatīties to tulkojumu

Maris77
Reģistrēts lietotājs

Post no Maris77 » 19 Jūn 2008, 09:50

Tikko iznākušais Firefox 3 nav iztulkots latviešu valodā, vai nav iespējams modificēt Firefox2 tulkojumu uz trešo versiju, jo principā jau nekādas lielās atšķirības nav starp versijām? Un tad atliktu iztulkot tikai papildinājumus.

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 19 Jūn 2008, 09:56

Maris77 wrote:Tikko iznākušais Firefox 3 nav iztulkots latviešu valodā, vai nav iespējams modificēt Firefox2 tulkojumu uz trešo versiju?
Ir iespējams gan. Cerams, ka tie, kuri šo LV paku izveidoja - drīz to arī izdarīs. Kas ir speciālists FF lietās - var to arī pats paveikt.
Image

Maris77
Reģistrēts lietotājs

Post no Maris77 » 29 Mai 2009, 19:24

Tika forumā runāts, ka kāds tulkos Operu latviešu valodā, ir kādi rezultāti?

aoma
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2601
Pievienojies: 25 Apr 2007, 12:47
Atrodas: LV

Post no aoma » 29 Mai 2009, 20:17

Opera sen ir iztulkota, cik zinu, pat vairākos variantos.
viegls rokenrols pa radio

Pievienot atbildi

Return to “Cita programmatūra ”