.Man ir Unubtu 7.10., kas ieeju Ad/remove man izmet šādu eroru:
Failed to check for installed and available applications
This is a major failure of your software management system. Please check for broken packages with synaptic, check the file permissions and correctness of the file '/etc/apt/sources.list' and reload the software information with: 'sudo apt-get update' and 'sudo apt-get install -f'.
norādītās darbības es izpildīju, bet labāk nekas nekļuva.
Vai tas varēja rasties no tā, ka nedarbojas ārzemju nets??
Kā to salabot?
Problema: Nedarbojas Ad/remove
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- lazix
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 59
- Pievienojies: 01 Dec 2007, 09:26
- Reputācija: 0
- Atrodas: TA-JD
Un vēl Synaptic pakotņu pārvaldnieks met ārā:
Sistēmā ir 1 bojāta pakotne!
Lietojiet "Bojāta" filtru lai to atrastu.
Atjaunotājs met āra:
Nav iespējams uzstādīt vai novākt programmatūru. Lūdzu, vispirms izmantojiet "Synaptic" pakotņu pārvaldnieku vai terminālī palaidiet komandu "sudo apt-get install -f", lai šo problēmu novērstu.
Sistēmā ir 1 bojāta pakotne!
Lietojiet "Bojāta" filtru lai to atrastu.
Atjaunotājs met āra:
Nav iespējams uzstādīt vai novākt programmatūru. Lūdzu, vispirms izmantojiet "Synaptic" pakotņu pārvaldnieku vai terminālī palaidiet komandu "sudo apt-get install -f", lai šo problēmu novērstu.
- samurajs
- Administrators
- Atbildes: 14988
- Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepājas anomālā zona
Ja tu terminālī palaidi
tad Synaptic un Add/Remove jābūt noteikti ciet. Citādi nevarēs. Var vienlaicīgi strādāt tikai 1 no APT programmām. Tas- jebkurā gadījumā.
Code: Select all
sudo apt-get install -f

lazix iemaacies lietot edit pogu, ja vel neviens nav neko iemomentejis, nevis 3 postus no vietas.
NJaa samuraja atbilde ir tieshi 10 nieka. aizver visus logus, kas prasa admin jeb oo tiesiibas un tad no konsoles palaid to
NJaa samuraja atbilde ir tieshi 10 nieka. aizver visus logus, kas prasa admin jeb oo tiesiibas un tad no konsoles palaid to
Code: Select all
sudo apt-get install -f
Cietumā nesēž tik ilgi, cik jūs internetā!