[PHP] Lapu numerācijas kļūme

Moderators: Vecākie lietotāji

Neisen
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 3
Pievienojies: 07 Jan 2008, 21:29
Reputācija: 0

[PHP] Lapu numerācijas kļūme

Post no Neisen » 07 Jan 2008, 21:31

Skripts: http://neisen.lv/1.phps
Strādājošs: http://gtalv.com/?code=players

Lieta tāda, ka $pnumber (pirmais variablis) norāda uz to, cik purniem vajadzētu rādīties vienā lapā & tad atkal spiežot uz nākošā lapa nākošajiem N purniem utt utt., bet kā jau redzat strādājošajā versijā, tas tā nebūt nav.

Lūgums norādīt uz kļūdu un vēl lielāks lūgums iedot arī labojumu tai :)

Paldies!

Mad182
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 903
Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:16
Reputācija: 0
Atrodas: Latvija

Post no Mad182 » 08 Jan 2008, 10:03

Nomaini

Code: Select all

for &#40;$i = $start; $i < $count; $i++&#41; 
pret

Code: Select all

for &#40;$i = $start; $i < $start+$pnumber; $i++&#41; 
drošio vien to var izdarīt gudrāk, bet slinkums domāt šodien :)

Neisen
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 3
Pievienojies: 07 Jan 2008, 21:29
Reputācija: 0

Post no Neisen » 08 Jan 2008, 12:26

Liels paldies, tikai viena kļūda, http://gtalv.com/?code=players&start=25
Viņam rādās tā attiecība pat tad ja spēlētājs neeksistē - tas bojā izskatu, to ir kā iespējams labot? :)

Mad182
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 903
Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:16
Reputācija: 0
Atrodas: Latvija

Post no Mad182 » 08 Jan 2008, 13:03

Labi, es pamodos :)

Tātad to varētu mēgināt darīt vai nu šādi:
http://paste.php.lv/6716

Vai arī šādi:
http://paste.php.lv/6715

Teorētiski otrais variants ir labāks, jo rēķināšana nav jāizpilda katrā loop'ā, praksē ar taviem pardesmit failiem nekādas atšķirības nebūs.


BTW fox, kāpēc nesanāk pievienot divus code blokus?

Neisen
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 3
Pievienojies: 07 Jan 2008, 21:29
Reputācija: 0

Post no Neisen » 08 Jan 2008, 15:11

Nu vecīt, tiešām paldies :) būtu gatavs tevi dibenā tagad paņemt :D
Par tiem blokiem nesapratu :)

Mad182
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 903
Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:16
Reputācija: 0
Atrodas: Latvija

Post no Mad182 » 08 Jan 2008, 15:22

Tas arī nebija tev domāts. Vienkārši man nekādi neizdevās forumā ievietot divus koda gabalus. Kaut kas gļuko.

Un no dibēnā ņemšanas es labāk atteikšos :P

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5070
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 08 Jan 2008, 18:20

Mad182 wrote:Tas arī nebija tev domāts. Vienkārši man nekādi neizdevās forumā ievietot divus koda gabalus. Kaut kas gļuko.

Un no dibēnā ņemšanas es labāk atteikšos :P
varbut vari pateikt kaa tiesi tu centies tos kodus ievietot, lai es labak varu saprast problemu.

Mad182
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 903
Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:16
Reputācija: 0
Atrodas: Latvija

Post no Mad182 » 08 Jan 2008, 18:43


Pievienot atbildi

Return to “Web veidošana un problēmas”