drink it wrote:Loading wrote:brrrr... Tu esi tik īss? Vai arī tev patīk, ka ceļgals pa zodu sitās?

Var redzēt, ka daudz ko saproti ;) Mēdz būt dažādi velo un dažādi braukšanas stili. Ja dzīvē baudīts tikai
Aist, nu tad nav ko piebilst.
Stils?!

Nu jā, tas ir stils, nominas kādus 500 metrus līdz tuvākajiem korišiem un tad "jo, paskaties, kāds man bēemiks, jo, paskaties, man ir jaunas pļūteņbikses, jo, man ir jauna, bieza pufaika"

Tie mēsli tak pat nemaz braukšanai neder

Kad vēl agrāk, kad braucu ar velosipēdu, reizēm sanāca aizbraukt līdz liepājai, tur, protams, mana vecā pantēra ar saviem astoņniekiem mierīgi šitādiem zobus rādīja

Vēl nāk atmiņā aina - 16 gadu vecumā pa vasaru strādājot gaterī, sanāca katru dienu ar vienu no maniem ričukiem, kaut kādu minsku, kādus 8 km nobraukāt. Vienu dienu minos atpakaļ, tur uz ceļa kaut kāds nabaga sīkais ar šitādu minas, pilnīgi palika žēl skatīties, ar kādu ātrumu šis tur minās, gan ilgi nebija jāskatās, es lēni mīdamies pagāju šim garām

PAKAĻROKS - Fusion A4-5000/ASROCK QC5000-ITX/WIFI/8 GB DDR3 1333/FSP200 50GSV-5K/ST2000VM003-1CT164 2 TB Seagate Pipeline HD/vecs mazs IBM keiss/winxp x64/2 ventilatori