Piem: http://krp.riga.vzd.gov.lv/krp2/default.htm un kaut kas līdzīgs bija arī CSDD lapā. Stulbums kautkāds. Un oma te bļauj, ka kāda jēga no datora, ja netiek tur iekšā
Nu ko.. Palīdzat
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
Joka pēc novilku instrukciju, kura bija .doc formātā
Uz Jūsu datora ir jāuzstāda KRPārlūks programmas komponente. Instrukcija atrodama Š EIT. Ja tas sagādā grūtības, lūdzam vērsties pie datorspeciālistiem.
Code: Select all
KRPārlūks darbojas tikai ar Internet Explorer (ne zemāku, kā 5.5 versiju) pārlūkprogrammu!
Mjā....ja vien Latvijā būtu viens miljards iedzīvotāji.....preddetor wrote:Ideja ljoti laba! Padomaa: 1 miljards mazaak IE lietotaaju... 8) A Libertu nevar M$ iesuudzeet?Bet ja taa paadomaaa- mana lapa- ko gribu, to daru...
Iemesls, kāpēc man nepatīk ff - tas brauzeris ir līks, jaunākā versija gan palikusi bik labāka, pavairāk fīču no operas sašpikotasremarco wrote:Rajah , klau nav te sakara ar nemākulību. es nemaz ij nemēģināju viņu atslēgt. man neiepatikās un viss.
neuzskatu ka man katrs softs tagad ir jāapšņikā un jāpielāgo.
ja es ceru saņemt brauzeri nevis torrentu klientu tad es ceru saņemt brauzeri.
respektīvi softu ar kura palīdzību es varu pārskatīt html php utt online dokumentus.
nevis universālu softu visiem dzīves gadijumiem.
sorry man patīk mazi softiņi kas dara tikai un vienīgi viņiem paredzēto darbiņu.
Viev > Toolbars > Status Barmsh wrote:(..) piemēram tā, ka uzbraucot uz linka, apakšā rīkjoslā parādās adrese