P.S.
kodeku paka vinjam jau bija, to izdzēsu uzliku citu, bet tas nelīdzēja.
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
ja tas būtu vajadzīgs man pašam tad ari neko neinstelētu, bet par cik tas kompis pieder lietotajam, kuram sagadā problēmas ar norādīšanu "open with..." tad tāpēc arī vajag lai ietu uz media player.samurajs wrote:Nezinu kā ar updates, bet WMP prasa plug-in, ko var dabūt šite: http://www.microsoft.com/windows/window ... ugins.aspx
Ja uz VLC normāli iet, kam lieku softu vēl instalēt? Kas vainas VLC? Ä€diņu uzmet lai cmukāk ja nepatīk defaultais paskats
Kā to saprast - klientam?samurajs wrote:Nu sorry, kas ta grūti uzlikt lai defaultā DVD atskaņo ar VLC nevis ar WMP? Un priekš VLC ir WMP11 āda dabūjama. Lāme nekad nepateiks ka tas nav WMP![]()
Lab, ja pirātisks Win - ieborē klientam, ka WMP11 nevar uzlikt jo Win pirātisks. Un saki - vecajam softam nav DVD iespējas. Lai nomierinās un skatās ar VLC.
Kaut arī pirātiskam Win nevarētu būt nekāda sakara ar plug-inu uzlikšanu...
Nespried pēc sevisquizzical wrote:un treshais liikrocis apskaidro paareejiem liikrochiem ka ka tie pirmie liikrochi arii ir liikrochi.msh wrote: Kā to saprast - klientam?Ķipa "viens līkrocis pārinstalē, otrs līkrocis vēl kaut ko uzliek, uzvārās abi"?
parastaa situaacija es daru to pashu ko tu tur uzraxtiji, tikai samaksa parasti bik lielaaka, ja nav paziistams. shiet vinekaarshi par velti paziistams suudzeejaas, ka neiet vinjam tas kompiitis un es uzliku vinjam draiverus. paarlikt sisteemu uzskatu ka nav vajadziibas un arii slinkums. man par shito vispaar nemaksaa, vnk. pa draugam prasija. nu tad es arii vinjam pa draugam arii pateikshu lai skataas caur VLCmsh wrote:Nespried pēc sevisquizzical wrote:un treshais liikrocis apskaidro paareejiem liikrochiem ka ka tie pirmie liikrochi arii ir liikrochi.msh wrote: Kā to saprast - klientam?Ķipa "viens līkrocis pārinstalē, otrs līkrocis vēl kaut ko uzliek, uzvārās abi"?
Jā, es piehaltūrēju, man atnes kasti, vai nu ar nobrucinātu win, vai tukšu, es uzlieku sistēmu [un wmplayer tur nav kopā ar vēl šo to
]draiverus, progas, vēl saglabāju parasti datus un aiziet, piecītis kabatā. Bet kas tev tur par mahinācijām?
Ja jau tu pats lieto, tad esi viens no tiemsamurajs wrote:msh: esi dzirdējis tādu teicienu - "kad ej sinagogā, allahu atstāj mājās"? Es kā līdzīpašnieks vislabprātāk nahrenizētu to ērmus vispār, bet vienam otram p0k3m tie, redz ir vajadzīgi!
Es tev atļauju prezentēt mums savu iecienīto ērmu kolekciju (atsevišķā tēmā Forums> Notepad.lv> Foruma Jaunumi un Lietošana). Ja jūzeriem patiks - nomainīsim.