shady wrote:msh:
1) Jā, 17" monis ir pietiekoši liels.
Bez tam - kas tev liedz pieslēgt laptopam lielo galda moni?????
2) Nosauc man kaut vienu sakarīgu iemeslu - kādēļ jāmaina videokarte?
Es videokarti nopirku jau komplektā ar visu PC un man nav nekādas vajadzības to mainīt (kalpo jau ap 5gadiem).
Kad dators ir morāli novecojis, tad uzlabot to vairs nav vērts - piemest klāt vēl var būt ir derīgi.
Pārējo mainīt jau vairs ne, jo reāli sanāk mainīt visas detaļas - tad kāda jēga liet ūdeni?
3) Cietais disks? muh...neko par USB hdd neesi dzirdējis???
Un kādēļ man mājas kompim (laptopam) tas uztrauktu?
Vai nu papildus pieslēdz uz usb vai izmanto mājas serveri (ja tāds ir - ja tāda vajadzība).
Un līdzi staipīšanai es neredzu iemeslu -kādēļ būtu jāstaipa līdzi terobaitiskas informācijas glabātuves.
1) Ja jau ir ārējs monis, priekš kam tad tev tas ir porķiks?

2) Porķikam ir videosūds, kas blakām labākām videokartelēm nevar stāvēt kaut vai tādēļ, ka tam nav vRAM + uzlabošanas iespējas - 0, ja vien neesi advancēts lodētājs

3) Nu te jau ir tas āķis - kāpēc cietucim jābūt ārā? Par tādu lietu, ka varētu nokrist uz grīdas, neesi iedomājies?

Ja būtu kaut kāda diža vajadzība pēc porķika - sameklētu kaut kur pa lētu naudu kādu vecu porķiku ar P2-P3 stipruma proci, virsū linuksi, ko vairāk vajag, lai staipītu. Mājās man vienmēr stāvēs liela kaste - kaut vai, kurš porķiks tev var nodrošināt četras neatkarīgas videoizejas?

PAKAĻROKS - Fusion A4-5000/ASROCK QC5000-ITX/WIFI/8 GB DDR3 1333/FSP200 50GSV-5K/ST2000VM003-1CT164 2 TB Seagate Pipeline HD/vecs mazs IBM keiss/winxp x64/2 ventilatori