msh wrote:Edgars wrote:Jonis wrote:Intel jau sen ir priekšā AMD. Ok, ''nenolieku'' AMD un to userus, bet gan tos, kas nesaprot un domā vēl, ka AMD ir baigi nezin kas...(salīdzinot ar Intel).
Es nedraudu bet norausies

Lai arī mans nākošais kompis, kas iespējams būs ļoti drīz būs ar intel quadenieku vai kas tamlīdzīgs, bet es vēl joprojām dzīvoju uz AMD Athlon 1700+ un nesūdzos

Iet viņš atbilstoši savām spējām, to es arī esmu pārbaudījis vairākkārt. Izturības ziņā, no problems. Griežās kompis jau man aptuveni gadu 24/7 (varbūt 1 vai 2 naktis gadā bijis izslēgts, un vienīgais kas atkal ir aizgājis par pieskari ir Samsung cietnis, kurus, pēc pēdējā negatīvā gadījuma man ar viņiem, esmu sācis traki ienīst. Turpmāk pāriešu uz WD vai Seagate.
Salīdzinot Intel ar AMD ap 2002.-2003. gadu AMD bija labāks.

Tagad līdz ar c2d un c2q iznākšanu Inteļi viņus ir pārspējuši
*
Procis un mātesplate ir vienīgie, ko savam kompim neesmu nomainījis vai uzlabojis pret labāku

Manā variantā - nav nomainīts pats axp2500+ un keiss - bet tas ticis fleksēts

Ak jā, proča radiators arī ir oriģinālais box. Kamēr tajā tālajā 2002-2003 Jonis garantēti stiloja ar n3310 un inteli-zeleronu - skaļi rūc, stipri karst, smagi bremzē

Es nelamajos, bet Lo*s, man pie kājas, ka tavs šrota AMD tur baigi tev iet, man arii 4-5 gadus atpakal bi Samsung HDD un veljoprojam iet bez probleemaam, nopirku citu samsungu, tas 6 meneshos nejudzaas, ceru, ka saprati, ko gribeju ar to tev paskaidrot.
un msh, taja laika es tuseju ar 5210, vai ar 6510, isti neatceros. Un Celerons man gaja kaa bitite ari

un kā tev par parsteigumu, vinsh mazak karsa, ka kads 2800+ Atholns, un pa rookshanu vispar... lai nu kursh teiktu, AMD vienmer bijushi skalaaki, tas jau tapat sen izrunaats..