Limitēt download un upload ātrumus.
Moderatori:janis.wd, Vecākie lietotāji
Divi datori ir savienoti ar switch pie viena i-neta [mdsl 5mbit/s]. Ja kāds no datoriem kaut ko lejuplādē ,piemēram, ar uttorent, tas izmanto visu līniju, un otram datoram ir vnk neispējams kaut ko padarīt. Zinu ka var limitēt iekš utorrent globāli. Bet vai ir iespēja pilnibā limitēt visus atrumus? Piemēram ja maksimālais lejuplādes ātrums ir 550kb/s, tad lai tas būtu tikai 250kb/s.
uTorrent galinās nost tavu pieslēgumu šā vai tā.
Pat pie 10KBps tas sūds pēj aizdirst visu trubu [sorry, bet šito es nepratu pateikt savādāk].
Drīzāk ieteiktu paspēlēties ar uTorrent settingiem. It īpaši maksimālo konekciju skaitu. Bet tas arī līdzēs tikai nedaudz.
Pat pie 10KBps tas sūds pēj aizdirst visu trubu [sorry, bet šito es nepratu pateikt savādāk].
Drīzāk ieteiktu paspēlēties ar uTorrent settingiem. It īpaši maksimālo konekciju skaitu. Bet tas arī līdzēs tikai nedaudz.
[font=9]"Begging for a line drawn in the sand to separate the prophets from the men" - Rishloo[/font]
imo šaurā vieta ir dzelži. Pie mdsl modems bremzē visu pasākumu, bet piem. LU kojās man vienkārši pakarās wifi modems ... būs jāvāc mājas wifi's uz kojām.
btw, ar kTorrent gan nav tādu problēmu .. nez.
btw, ar kTorrent gan nav tādu problēmu .. nez.
[font=9]"Begging for a line drawn in the sand to separate the prophets from the men" - Rishloo[/font]