Kurš labāks, un ērtāks?
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- Ernijs_E
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 94
- Pievienojies: 09 Mar 2008, 17:24
- Reputācija: 0
- Atrodas: Rīga, Iecava
Kurš labāks, un ērtāks?
Iesakties CMS un dzini kurš ir ērtāks, ar daudz funkcijām un foršiem skiniem...
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
Re: Kurš labāks, un ērtāks?
Nafig Tev CMSam skinu? :duno:Ernijs_E wrote:Iesakties CMS un dzini kurš ir ērtāks, ar daudz funkcijām un foršiem skiniem...
- foxsk8
- Moderators
- foxsk8
- Moderators
Tātad bērni. Pats slavenākais CMS pasaulē ir Wordpress. Uz wordpress bāzes darbojas ne tikai blogi, bet arī interneta veikali un citas štelles (http://performancing.com/blogging-tools ... -wordpress). phpbb nav cms, phpbb ir foruma sistēma, kuru modificējot var iegūt cms.
Ja gribas kaut kādu panopietnāku ziņu portālu vai ko līdzīgu - drupal cms būs piemērots.
Ja gribas kaut kādu panopietnāku ziņu portālu vai ko līdzīgu - drupal cms būs piemērots.
- foxsk8
- Moderators
Nu nezinu man jau phpbb engine ir kļuvis par sava veida freimworku, poligonu, kuru modificējot, mainot varu iegūt ko vien vēlos. Sākot no parasta foruma, beidzot ar sludinājuma saitiem, sociāliem tīkliem, video portāliem, ziņu portāliem, var iegūt arī labu cms sistēmu priekš vienkāršiem saitiem. Tākā mana izvēlne pašā sākumā bija phpbb, tad to nemaz nenožēloju.
P.S. Ja gadu, katru dienu 2 stundas pa phpbb engine un iespējām ņemies, tad visu var.
Daudzi to phpbb necieš tikai tāpēc, ka rokas ir par līkām un arī jau sākumā sacerējušies uz ahujeķ lieliem labumiem, iespējām.
Man tas viss process, lai iebrauktu un arī ko izveidotu nu jau ir prasījis 1,5 gadus.
P.S. Ja gadu, katru dienu 2 stundas pa phpbb engine un iespējām ņemies, tad visu var.
Daudzi to phpbb necieš tikai tāpēc, ka rokas ir par līkām un arī jau sākumā sacerējušies uz ahujeķ lieliem labumiem, iespējām.
Man tas viss process, lai iebrauktu un arī ko izveidotu nu jau ir prasījis 1,5 gadus.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi
- foxsk8
- Moderators
- foxsk8
- Moderators