samurajs wrote:Nu tad man arī jāpiebiedrojas par mp3 :devil: Uz mājas skaņaskastes pat 192 kbps mp3 skan tīri ciešami, par 320 pat nerunāsim. Speciāli salīdzināju skaņu ar oriģinālo audio CD, nekādu jūtamu starpību popmūzikai nemanīju. Galu galā istaba arī nav koncertzāle, akustika ir tāda kāda ir.
Es ticu, ka uz profesionālas DJ aparatūras starpība būtu manāma, bet uz parastām mājas kastēm tērēt tos n-tos GB manuprāt ir absurds...
Nu jā, ja es klausos alizee vai britniju, tad arī diez ko nemanu, bet atliek uzmest kādu Metallica, Lacuna Coil un kaut ko tādu...

Galvenā starpība, protams, uz augšām, kuras kompju pļurņiki vienkārši nespēj dot

- jā, radiotehnikas klasiskajiem dzelžiem ir diezgan liels trokšņu līmenis un tādā garā, bet josla ir pietiekami plata, lai pīkstuļi to spētu izmantot

Es btw starpību varēju samanīt arī starp 320 Kbps mp3 un FLAC :devil: - sitamo šķīvju skaņa bija manāmi jaukāka, nevis "izplūdusi" kā ar mp3

PAKAĻROKS - Fusion A4-5000/ASROCK QC5000-ITX/WIFI/8 GB DDR3 1333/FSP200 50GSV-5K/ST2000VM003-1CT164 2 TB Seagate Pipeline HD/vecs mazs IBM keiss/winxp x64/2 ventilatori