PHPBB CMS - Notepad.lv Modifikācija
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
PHPBB CMS - Notepad.lv Modifikācija
[imgl]https://notepad.lv/bildes/atteli/200 ... 335573.jpg[/imgl]Ir izveidota Notepad.lv CMS sistēma, kura balstās uz phpbb engine (dzinēju). Š ī CMS sistēma ir ļoti ērta, vienkārša un spēcīga. Notepad.lv CMS ir veidots tā, ka to jebkurā brīdi var papildināt ar vajadzīgām iespējām:
1. Lietotāju reģistrācija
2. Papildus portāla modifikācijas (Jaunākie komentāri, ziņas, vairākas neatkarīgas ziņu sadaļas, video portālu iespējas, sociālo tīklu iespējas un daudzas citas lieliskas iespējas)
3. Katru iespēju ir iespējams pieslēgt un atslēgt.
4. Ir iespēja veidot lietotāju grupas (Administrātori, moderātori, rakstu autori. Katrai grupai ir iespējas piešķirt konkurētas atļaujas, kas grupu padara īpašu.)
Notepad.lv CMS sistēmai varat viegli un ērti mainīt izskatu, integrēt to jebkurā mājas lapā, portālā. Pagaidām Notepad.lv CMS sistēma darbojās Beta režīmā. Ir sastopamas dažas nepilnības, kuras laika gaitā tiks izlabotas.
Notepad.lv CMS instalācijas instrukcija:
Lai uzliktu Mūsu CMS sistēmu Jums ir vajadzīgas nelielas zināšanas mājas lapu veidošana un programmēšanā.
Instalācija:
1. Novelkam Notepad.lv CMS sistēmu
2. Uzliekam to uz savu serveri (mājas vai hosta)
3. Uzliekam Notepad.lv CMS datubāzi, tā ir atrodama iekš arhīva ar nosaukumu datubaze.zip
4. Uzliekam Notepad.lv CMS datubāzi
4.1 Iekš config.php faila norādām datubāzes uzstādījumus (database name, database username, password)
5. Veicam vajadzīgo konfigurāciju iekš Admin paneļa (standarta administratora lietotājvārds un parole ir demo/demo
6. Izveidojam ziņu sadaļas, kategorijas
7. Iekš index.php faila norādam foruma ID, no kura Mēs ņemsim ziņas, lai tās parādītu sākuma lapā.
8. Iekš portal_body.tpl atrodas ziņu parādīšanas kods, kuru Jūs variet ievietot jebkurā Jūsu mājas lapā, atceroties tikai to, ka iekš index.php faila ir jānorāda Jūsu mājas lapas sākuma fails, pēc noklusējuma tas ir portal_body.tpl
9. Notepad.lv CMS izmanto template sistēmu, tāpēc varētu rasties dažas neskaidrības. Visus jautājumus jautājiet un meklējiet iekš notepad.lv Notepad.lv CMS sadaļā.
Vairāk informācijas atradīsiet uzliekot CMS.
Lejupielādēt šeit:
Notepad.lv CMS Beta
1. Lietotāju reģistrācija
2. Papildus portāla modifikācijas (Jaunākie komentāri, ziņas, vairākas neatkarīgas ziņu sadaļas, video portālu iespējas, sociālo tīklu iespējas un daudzas citas lieliskas iespējas)
3. Katru iespēju ir iespējams pieslēgt un atslēgt.
4. Ir iespēja veidot lietotāju grupas (Administrātori, moderātori, rakstu autori. Katrai grupai ir iespējas piešķirt konkurētas atļaujas, kas grupu padara īpašu.)
Notepad.lv CMS sistēmai varat viegli un ērti mainīt izskatu, integrēt to jebkurā mājas lapā, portālā. Pagaidām Notepad.lv CMS sistēma darbojās Beta režīmā. Ir sastopamas dažas nepilnības, kuras laika gaitā tiks izlabotas.
Notepad.lv CMS instalācijas instrukcija:
Lai uzliktu Mūsu CMS sistēmu Jums ir vajadzīgas nelielas zināšanas mājas lapu veidošana un programmēšanā.
Instalācija:
1. Novelkam Notepad.lv CMS sistēmu
2. Uzliekam to uz savu serveri (mājas vai hosta)
3. Uzliekam Notepad.lv CMS datubāzi, tā ir atrodama iekš arhīva ar nosaukumu datubaze.zip
4. Uzliekam Notepad.lv CMS datubāzi
4.1 Iekš config.php faila norādām datubāzes uzstādījumus (database name, database username, password)
5. Veicam vajadzīgo konfigurāciju iekš Admin paneļa (standarta administratora lietotājvārds un parole ir demo/demo
6. Izveidojam ziņu sadaļas, kategorijas
7. Iekš index.php faila norādam foruma ID, no kura Mēs ņemsim ziņas, lai tās parādītu sākuma lapā.
8. Iekš portal_body.tpl atrodas ziņu parādīšanas kods, kuru Jūs variet ievietot jebkurā Jūsu mājas lapā, atceroties tikai to, ka iekš index.php faila ir jānorāda Jūsu mājas lapas sākuma fails, pēc noklusējuma tas ir portal_body.tpl
9. Notepad.lv CMS izmanto template sistēmu, tāpēc varētu rasties dažas neskaidrības. Visus jautājumus jautājiet un meklējiet iekš notepad.lv Notepad.lv CMS sadaļā.
Vairāk informācijas atradīsiet uzliekot CMS.
Lejupielādēt šeit:
Notepad.lv CMS Beta
Last edited by foxsk8 on 20 Mar 2008, 17:44, edited 5 times in total.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi
Īsti neizprotu
Avatars ar uzrakstu QueenZ vispār iespārda.
Neredzu loģisku izskaidrojumu kādēļ .zip failā var atrast bildes ar uzrakstu moirass.com3. Novelkam Notepad.lv CMS datubāzi
Last edited by deivs001 on 11 Mar 2008, 19:56, edited 1 time in total.
- foxsk8
- Moderators
- foxsk8
- Moderators
Tas ir tāpēc, ka CMS ir veidots uz Notepad.lv engine. Apskatīsies fun.php sapratīsi kāpēc tur ir moirass.comdeivs001 wrote:Īsti neizprotuNeredzu loģisku izskaidrojumu kādēļ .zip failā var atrast bildes ar uzrakstu moirass.com3. Novelkam Notepad.lv CMS datubāzi
Kā nekā šī jau ir Beta.
- foxsk8
- Moderators
- foxsk8
- Moderators
Kā jau teicu, arhīvu atjaunošu. Tātad, ja kāds ir uzlicis, vai ir bijušas kādas problēmas. Man te ziņoja, ka ir problēmas ar datubāzes importēšanu.Edgars wrote:Queenz Avatars LOL :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:
P.s. Vispār fox, Tev tur daudz vēl viskautkas jāizmet. Image mapē ir visu lietotāju avatari
- Mad182
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 903
- Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:16
- Atrodas: Latvija
PHPBB ir FORUMA dzinējs. Viss. Pietiek. Tas ļoti labi dara savu darbu, bet nevajag tam likt darīt ko citu.
BTW datubāzei pie baltajiem cilvēkiem lieto utf-8 kodējumu, un priekš kam tur iekšā meklešanas frāzes un vēl visāda šīs lapas infa? + Daudz nevajadzīgu bilžu + tur nekā nav, slinkums pat tālāk pētīt. Sorre!
BTW datubāzei pie baltajiem cilvēkiem lieto utf-8 kodējumu, un priekš kam tur iekšā meklešanas frāzes un vēl visāda šīs lapas infa? + Daudz nevajadzīgu bilžu + tur nekā nav, slinkums pat tālāk pētīt. Sorre!
- foxsk8
- Moderators
Tā taču ir vēl Beta. Arhīvu vēl neesmu paguvis atjaunot. Tb var jau lietot arī standarta phpbb datubāzi, tikai atkal jāskatās, vai kāds gļuks nemetīsies.
Tur tu smagi kļūdies, ka phpbb var darīt tikai vienu lietu. Ja pareizi māk un ir idejas kā to pārveidot, tad kāpēc gan ne, protams, ja viss šancē.
Plus vēl ar šo varbūt mēģinu pamudināt arī citus savus darbus publiskot kā open source un padalīties arī ar citiem. Protams koders esmu tikai viens, atšķirībā no visādiem ārzemju projektiem, tāpēc daru cik manos spēkos.
Tur tu smagi kļūdies, ka phpbb var darīt tikai vienu lietu. Ja pareizi māk un ir idejas kā to pārveidot, tad kāpēc gan ne, protams, ja viss šancē.
Plus vēl ar šo varbūt mēģinu pamudināt arī citus savus darbus publiskot kā open source un padalīties arī ar citiem. Protams koders esmu tikai viens, atšķirībā no visādiem ārzemju projektiem, tāpēc daru cik manos spēkos.
- foxsk8
- Moderators
Š is nav domāts kā portāla CMS, bet gan parastai web lapai, kurai vajag tikai jaunumus pielikt, plus ja ar laiku prasības aug, var pielikt moduļus klāt. Tb, tad jau sanāk, ka notepad.lv engine arī nekam neder.Mad182 wrote:Protams var izdarīt, bet tas nav ne labākais ne ērtākais veids. PHP BB nav portāla CMS.
Ar cirvi var gan desu nogriezt un sviestmaizi apsmērēt, gan naglu iedzīt, gan krāsas bundžu attaisīt, bet katram darbam tomēr ir kāds piemērotāks instruments.
Bet nu no offence, cīnies vien ;)
- Mad182
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 903
- Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:16
- Atrodas: Latvija
Tāda dzīve :/
Š is tomēr ir forums, un tam arī PHPBB der. Man personīgi tā notepad.lv sākumlapa tikai traucē izmantot forumu, labāk būtu, ja būtu klasiskā phpbb forumu izvēlne.
Portāls, majas lapa - sauc kā gribi, bet ja tas nav forums, tad tam nevajag foruma dzinēju. Mājas lapām ir daudzi citi spēcīgi dziņi, piemēram, drupal.
Š is tomēr ir forums, un tam arī PHPBB der. Man personīgi tā notepad.lv sākumlapa tikai traucē izmantot forumu, labāk būtu, ja būtu klasiskā phpbb forumu izvēlne.
Portāls, majas lapa - sauc kā gribi, bet ja tas nav forums, tad tam nevajag foruma dzinēju. Mājas lapām ir daudzi citi spēcīgi dziņi, piemēram, drupal.
- foxsk8
- Moderators
Lasu visu sito un smejos ....
Baigie CMS builderi

sory sekos smiekli
HAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Emmm juus nezinajat ka eksistee taada lieta kaa PHPBB PORTAL ??
Un tas ko jus saucat par savu cms ir PHPBB portal kuru var jau loti sen nokacat VISI bezmaksas .. un tas ir pieejams ari jaunajam phpbb3 forumam

http://www.phpbb3portal.com
http://www.phpbbhacks.com/download/8045
http://www.phpbb-portal.com/
Sito atradu pus minutes laikaa ... + man pasham agrak bija pilnigi tada lapa kaa juseejaa tikai ar citu skinu ...
LIELIE KODERI atradushies
Tulinj shito noteikti izdzesis , vai ari mani nobanos
Bet nekas es nofocheshu lai pectam var ierekt

Baigie CMS builderi
sory sekos smiekli
HAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Emmm juus nezinajat ka eksistee taada lieta kaa PHPBB PORTAL ??
Un tas ko jus saucat par savu cms ir PHPBB portal kuru var jau loti sen nokacat VISI bezmaksas .. un tas ir pieejams ari jaunajam phpbb3 forumam
http://www.phpbb3portal.com
http://www.phpbbhacks.com/download/8045
http://www.phpbb-portal.com/
Sito atradu pus minutes laikaa ... + man pasham agrak bija pilnigi tada lapa kaa juseejaa tikai ar citu skinu ...
LIELIE KODERI atradushies
Tulinj shito noteikti izdzesis , vai ari mani nobanos
- foxsk8
- Moderators
Idioti paliek idioti. Paņem mūdzi un no standarta phpbb sakodē tieši tādu pašu kā Notepad.lv CMS un tad te man smērē gar acīm sen zināmus linkus. Tur jau viss ir pa standartam. Nekas tur nav pielāgots, nevajadzīgas lietas, drazas, kas parastam CMS nemaz nav vajadzīgs un phpbb 3 admin panelis izraisa pamatīgu vemšanu. 
Būtu labāk klusu pastāvējis un kādu savu darbu parādījis. Kaut vai ko no open source esi izveidojis, pārveidojis, piekodējis un tad te plāties.
Tik pat labi, ieej phpbb.com lapā ieej mods sadaļā un pasaki, ka visi modi ir nederīgi, nevajadzīgi, ka tāds mods jau ir, vai ko līdzīgu. Noraks tevi kā maziņo
Es saprastu, ja šo te es tirgotu pa attiecīgu cenu, tad jau tā būtu cita runa, bet šeit par to nekāda maksa netiek iekasēta. Laikam jau latviešu tauta nemāk novērtēt to, ko citi viņu labā cenšas izdarīt, tik gudri mūldēt un pautus kasīt.
Būtu labāk klusu pastāvējis un kādu savu darbu parādījis. Kaut vai ko no open source esi izveidojis, pārveidojis, piekodējis un tad te plāties.
Tik pat labi, ieej phpbb.com lapā ieej mods sadaļā un pasaki, ka visi modi ir nederīgi, nevajadzīgi, ka tāds mods jau ir, vai ko līdzīgu. Noraks tevi kā maziņo
Es saprastu, ja šo te es tirgotu pa attiecīgu cenu, tad jau tā būtu cita runa, bet šeit par to nekāda maksa netiek iekasēta. Laikam jau latviešu tauta nemāk novērtēt to, ko citi viņu labā cenšas izdarīt, tik gudri mūldēt un pautus kasīt.
- foxsk8
- Moderators
- samurajs
- Administrators
- Atbildes: 14988
- Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
- Atrodas: Liepājas anomālā zona
Dupsis: lai uzrakstītu rakstu - nav jāizgudro MS Word, tāpat arī web pasaulē divritenis sen jau izgudrots. Ja Notepad v1 vēl bija līdzīgs phpbb2 šablonam, tad v2 nu jau gan vairs nē. Ir ieguldīts pietiekami liels darbs.
Ja tu vari prezentēt kko revolucionāru, paša radītu - tad lūdzu! Ja nē- lien atpakaļ no kurienes izlīdi!
Bans tev nespīd, bet Klauna statuss gan!
Ja tu vari prezentēt kko revolucionāru, paša radītu - tad lūdzu! Ja nē- lien atpakaļ no kurienes izlīdi!
Bans tev nespīd, bet Klauna statuss gan!

Samuraj es esmu pjutitajs ? Ok ... UU uzliki klauna statusu man .. AARPRAAC KAAD SMAN TAGAD KAAAAAUNS ... UUUUUIIIII ...

VNK tas ir DE BII LI pielikt paris modus sho to nomainit un saukt par savu CMS .... tas ka tu saki notepad CMS tas jau tas pat kas saukt par savu CMS ....
Tu saki ka neizkatas shotas pec php bb ? jaunaa kipa versija ? pff un kaa veel izskataas ...
--------------------------
HEHE PWNS
No: samurajs
Kam: Dupsis
Ievietoja: Svētdiena Decembris 02, 2007 11:42 pm
Tēma: Brīdinājums Citēt ziņu
Izsaku brīdinājumu par Noteikumu 4.punkta pārkāpšanu tēmā https://notepad.lv/viewtopic.php?p=9155#9155.
Spams ir nodzēsts.
Jums te ir pat vsiaadi skaitaampantinji?
...
Sore bet manuprat shis ir otrs pokemoniskakais "IT" portals aiz system32
gegegege
-------------------------
Eee dzeki man tagad ir sava Blog sisteema uzliku Wordpressam citu skinu pamainiju apris bildite un pieliku 3 modus ... DupsisBlogSystem .... Negribat nokacat ? Man ir arii mapiite ar avatariem

VNK tas ir DE BII LI pielikt paris modus sho to nomainit un saukt par savu CMS .... tas ka tu saki notepad CMS tas jau tas pat kas saukt par savu CMS ....
Tu saki ka neizkatas shotas pec php bb ? jaunaa kipa versija ? pff un kaa veel izskataas ...
HEHE PWNS
No: samurajs
Kam: Dupsis
Ievietoja: Svētdiena Decembris 02, 2007 11:42 pm
Tēma: Brīdinājums Citēt ziņu
Izsaku brīdinājumu par Noteikumu 4.punkta pārkāpšanu tēmā https://notepad.lv/viewtopic.php?p=9155#9155.
Spams ir nodzēsts.
Jums te ir pat vsiaadi skaitaampantinji?
Sore bet manuprat shis ir otrs pokemoniskakais "IT" portals aiz system32
gegegege
-------------------------
Eee dzeki man tagad ir sava Blog sisteema uzliku Wordpressam citu skinu pamainiju apris bildite un pieliku 3 modus ... DupsisBlogSystem .... Negribat nokacat ? Man ir arii mapiite ar avatariem
- foxsk8
- Moderators
Laikam jau man būs jāiejaucas jūsu karos
Abiem, gan tam Du*sim gan foxam ir savā ziņā taisnība. Protams, ka ir nedaudz nekorekti phpbb produktu nosaukt par "notepad cms", un es drīzāk piekristu lai to nosauc par "phpbb notepad.lv cms modification" vai kaut kā tamlīdzīgi, tā ir tikai un vienīgi ētika.
Otrs, protams, nav vērts šeit mētāties ar apvainojumiem un pārmetumiem, jo arī jau gatava produkta pārveidošana, apspēlēšana ir savā ziņā pat vēl laikietilpīgāks process (jo izburties cauri cita radītam kodam ir elle), nekā uztaisīt pašam savu CMS, kas, protams, ir daudzkārt vienkāršāk.
Tā kā beidziet kasīties jo*tva*ma*!
Abiem, gan tam Du*sim gan foxam ir savā ziņā taisnība. Protams, ka ir nedaudz nekorekti phpbb produktu nosaukt par "notepad cms", un es drīzāk piekristu lai to nosauc par "phpbb notepad.lv cms modification" vai kaut kā tamlīdzīgi, tā ir tikai un vienīgi ētika.
Otrs, protams, nav vērts šeit mētāties ar apvainojumiem un pārmetumiem, jo arī jau gatava produkta pārveidošana, apspēlēšana ir savā ziņā pat vēl laikietilpīgāks process (jo izburties cauri cita radītam kodam ir elle), nekā uztaisīt pašam savu CMS, kas, protams, ir daudzkārt vienkāršāk.
Tā kā beidziet kasīties jo*tva*ma*!

- foxsk8
- Moderators
- samurajs
- Administrators
- Atbildes: 14988
- Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
- Atrodas: Liepājas anomālā zona
Dupsis: es arī turu tevi pie vārda. Tad jau redzēsim... anyway esi gatavs kritikai! :die:
Lielā priekā paziņoju, ka domain name www.dupsis.lv vēl ir brīvs!

Atskirib ano jums es maku uznemt kritiku ...
*
---------------
Un kas tur tik prieciigs ?
Tu esi laikam paaraak aizraavies ar virtuaalo pasauli ...
*
---------------
Un kas tur tik prieciigs ?
Tu esi laikam paaraak aizraavies ar virtuaalo pasauli ...
- foxsk8
- Moderators
- foxsk8
- Moderators
Apakšā foteri tak copyraigts stāv un ar to pietiek. Ja izņem to laukā, tad jā. Piem skaties par nosaukumu. Nosaukums var būt dajebkāds. Bet lapā visu laiku rādīsies: