Web lapu, saitu dvēsele, gars.
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
Web lapu, saitu dvēsele, gars.
Tātad nedaudz zem grādiem sākās domas par mājas lapu, portālu vai jebkuru citu web vietnes dvēseli, garu. Vai mājas lapām piemīt dvēsele, gars? Kā tas izpaužās? Kā mēs to saskatām? Vai dvēseli ir vērts pārdot, tirgot kā tādu mantu, uzvārīties uz viņu? Tādas domas manī pašlaik raisās.
Lūgums atbildēt tiem, kas nodarbojās ar tādām lietām kā web veidošanu, web reklamēšanu uttt... Š eit sanāktu interesanta diskusija.
Lūgums atbildēt tiem, kas nodarbojās ar tādām lietām kā web veidošanu, web reklamēšanu uttt... Š eit sanāktu interesanta diskusija.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi
Nedaudz gruutaak atbildeet, jo neesmu zem graadiem...
Nu, man liekas, ka dveeseliite rodas no visiem tiem purniem, ar kuriem var padziit bazaaru... Ar to es domaaju forumus... Blogos tas ir savaadaak, jo visu biida tikai viens cilveeks, kursj speej vai arii nespeej radiit to gaisotni... Var jau arii parastaas, informatiivaas lapelees redzeet, kur viss taisiits aatri un naudas deelj, un kur ir ieliktas aknas un dveesele, lai radiitu visu infas kopumu... To var just, jo ja paskataas uz web dizaineru portfolio lapaam, uzreiz redzams, ka tas ir dariits taapeec, ka gribeejaas taa izdariit un nejau naudas deelj... Siiku firmu lapelees redzams, ka tas ir taa, kaa zjnjaudzoties... Vispaar atsjkjiriibu pamaniit var un taada ir... Piemeeram notepadaa dzenot bazaaru ir taada fisjka... Tas nav komerciaali un nevienam nekas nav uzspiests... Kad kaads pasaakums komercializeejas, tad viss aiziet na#ig greizi.
- foxsk8
- Moderators
- karnaiss
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 175
- Pievienojies: 21 Mar 2008, 00:57
- Atrodas: a vot
Un kaa ar mani?preddetor wrote:Mhhhhh... TU esi kaut kas preteejs... Ar tevi diskuteet noziimee norakt sevi...QueenZ wrote:Un shito jautaa sysops:D ? Bet ja par teemu tad domaaju, ka tas gars vareetu buut pashi lietotaaji, kuri uztur maajas lapu dziivu un aktiivi rosina diskusijas.. nu piemeeram ES
esmu tikai cilveks
- foxsk8
- Moderators