Es vismaz 7 stundas diena
Cik daudz laika pavadat notepad ?
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- Morpheus
Cik daudz laika pavadat notepad ?
nu ko , sakam cik daudz laika no savas dzives atrodamies šeit? 
Last edited by Morpheus on 31 Mar 2008, 22:49, edited 1 time in total.
ļoti spēcīgi atkarīgs no tā, cik daudz darāmā ārpus virtuālās pasaules. Tīri matemātiski ja jāpieraksta atbilde, tad teiktu, ka (0; 4) stundas. Janvārī-februārī pa nedēļu noteikti kopā vidējais rādītājs nebija stunda, bet vakar, vai šodien, turpretī - daudz vairāk.
Kā jau ne reizi minēts, īstie zinātāji vismaz nojauš par to, kāpēc man šāds apmeklējums ...
Kā jau ne reizi minēts, īstie zinātāji vismaz nojauš par to, kāpēc man šāds apmeklējums ...
- Morpheus
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
48 stundas
. Rēķinam ka es šeit visvairāk no visiem esmu pavadījis. No pašiem pirmsākumiem, domās un darbos, kas saistīts ar šo portālu.
Tātad matemātika nekad nav gājusi. Aptuvenie aprēķini ņemti no 22 Februāris 2007.
Vidēji dienā 10 stundas.
365 X 10 + 600 = 4250 stundas kopā. Diezgan iespaidīgi. Protams tie ir tikai vidējie aprēķini. Vajadzētu fīču, kas skaita online stundas visiem.

Tātad matemātika nekad nav gājusi. Aptuvenie aprēķini ņemti no 22 Februāris 2007.
Vidēji dienā 10 stundas.
365 X 10 + 600 = 4250 stundas kopā. Diezgan iespaidīgi. Protams tie ir tikai vidējie aprēķini. Vajadzētu fīču, kas skaita online stundas visiem.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi
šāda fīča būtu ļoti subjektīva, jo ir tomēr starpība, vai lapu atver background, kur ieskatās labi ja reizi 2ās stundās (piemēram, lai izvairītos no timeout) vai arī šeit aktīvi lasa, izsakās un komentē. Online pavadītais laiks skaitītos tik un tā.
Bet teorētiski kaut kāda veida statistika katram varētu būt interesanta. Tikai novietojama gan tā ir kaut kur, kur lieki nekrīt acīs.
Bet teorētiski kaut kāda veida statistika katram varētu būt interesanta. Tikai novietojama gan tā ir kaut kur, kur lieki nekrīt acīs.
- foxsk8
- Moderators
- foxsk8
- Moderators