Kur atrast pazudusho desktopu?

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

GnoMs
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 4
Pievienojies: 13 Apr 2008, 13:30
Reputācija: 0

Kur atrast pazudusho desktopu?

Post no GnoMs » 13 Apr 2008, 13:37

Tātad, tikko veicu system recovery izmantojot kaut kādu iebūvētu HP recovery un uzliku svaigu sistēmu. Problēma vienkārsha - ir pazudushi visi faili, kas bija uz desktopa (110gb). Starp tiem bija daži man ļoti svarīgi dokumenti. Viss pārējais ir palicis. Apmulsumu rada tas, ka HDD stāvoklis ir tāds pats - 2/143gb free un tas, ka ieselectojot visu C: saturu(ar visiem hidden), parāda tikai 35gb used. Kur ir mans desktops? Searchā neko neatrod.

shady
Moderators
Atbildes: 5311
Pievienojies: 06 Mar 2007, 19:20
Reputācija: 1
Atrodas: Rīga

Post no shady » 13 Apr 2008, 13:42

Ja tas tavs HP recovery nenodzēsa nost tavus datus, tad mierīgi varēsi atgūt tos kaut vai ar kādu Linux Live CD vai DOS, etc..
Ja ir nodzēsis, tad paskaties kadus dat atjaunošanas programmas, piemēram:
=> http://www.google.lv/search?hl=lv&q=dat ... 1ana&meta=
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/

GnoMs
Reģistrēts lietotājs

Post no GnoMs » 13 Apr 2008, 13:44

Es pat īsti nesaprotu vai ir nodzēsis. Cietais ir pilns, tāpat kā bija, bet viss C saturs ir tikai 35gb. Kur paliek 110 izmantoti gb es nesaprotu.

Failus atradu, bet tagad netieku viņiem klāt. Viņi ir mapē USERDATA, izmēru rāda 0 bytes, iekshā ieet nevaru. Access is denied.

Kā tikt iekshā?

shady
Moderators

Post no shady » 13 Apr 2008, 14:19

Tev gadījumā neuzrāda tā, ka tev tas disks ir palicis mazāks? Vairs neuzrāda agrāko lielumu, bet rāda, ka ir mazāks?
------
Edited: nodzēs visu no admina tiesībām.
Kad startē windowu, parādās Welcome Screen (tur, kur niki), paņem nospied divasreizes ctrl+alt+del n ieraksti pie nika Administrator un parole ir tukša, ja neesi uzlicis.
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/

GnoMs
Reģistrēts lietotājs

Post no GnoMs » 13 Apr 2008, 14:26

Tiku galá jau. Tagad párrakstu permissions mapei. Ar recovery progu tiku tai mapé un ieraudzíju failus. Tálák jau nebija problému.
Izpildíju sho procedúru uz tás mapes: http://support.microsoft.com/?kbid=308421 .

Starp citu, man jau pirms ilga laika pagadíjás, ka disks ir mazáks. Sákotnéji bija 160gb. Jau aizmirsu par to.

To vél var labot? Pagájushi 7 méneshi jau. :)

shady
Moderators

Post no shady » 13 Apr 2008, 14:32

Tu vari atslēgt System Restore, kas rij diska vietu, bet neiesaku to darīt, jo var noderēt.
Pārējie nedaudzie GB ir mazāk dēļ diska ražotāja, bet tas ir normāli.

GnoMs
Reģistrēts lietotājs

Post no GnoMs » 13 Apr 2008, 14:35

Né, man system restore ir pat oti vajadzígs. Vismaz reizi ménesí tíru windu. Failus atradu, dabúju un esmu pateicígs. Liels paldies!
/datvuveelvé<notepadelvé/

VAR SLÉGT!

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 13 Apr 2008, 17:35

Nē - neslēgšu vis un pateikšu tev - prātiņ, nāc mājās! :duno: :duno: :duno:

Tu maz zini, ko nozīmē tīrīt Windu? Reizi mēnesī system restore - tas ir psc! Š itas jau ir avārijas variants ja kāds vīruss saķerts, veca reģistra bekupa uzlikšana. Procesā parādās virkne nepiesaistītu failu, kuri karājas gaisā un Winda vēl vairāk aizd*ršas. Man tikai 2 vai 3 reiz sanācis šo lietot.

Windas ikmēneša profilaktiskā tīrīšana, kā es to daru:
1. Scan ar antivīrusu
2. Scan ar Ad-awari
3. Disc defragmenting (ja vajag)
4. Visu tempu tīrīšana ar CCleaner
5. Nevajadzīgo reģistra ierakstu atrašana un dzēšana ar CCleaner.
6. Viss, Winda kā jauna.

Pēc šīs tehnoloģijas kopta Winda jau 3 gadus iet tikpat ātri kā svaiga instalācija.
Image

marr
Vecākais lietotājs
Atbildes: 569
Pievienojies: 23 Mar 2007, 23:05

Post no marr » 14 Apr 2008, 09:07

samuraj, pirmoreiz kad lasīju pirmo rindiņu, es izlasīju "pirātīņ, nāc mājās" :D :D :D :doh:
bet par tēmu pieminot - man profilaktiskā tīrīšana izpaužas gauži vienkāršāk - adware skaneris, disc cleanup un punkts. Ja kaut kas lielāks noticis, tad arī attiecīgi meklē vainu...

Pievienot atbildi

Return to “Windows”