Ko gribētu saņemt dāvanā? Izsakās džeki!
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- samurajs
- Administrators
- Atbildes: 14988
- Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepājas anomālā zona
Ko gribētu saņemt dāvanā? Izsakās džeki!
[imgl]https://notepad.lv/bildes/atteli/200 ... 205865.jpg[/imgl]Man neskaitāmas reizes daiļā dzimuma pārstāves jautājušas: ko dāvināt puisim (brālim, radam, draugam) dzimšanas vai vārda dienā?
Pašam jau arī apnicis saņemt tradicionālās dāvanas - odekolonus, dezodorantus, skuvekļus, pastulbus suvenīrus...
Tāpēc palīdzēsim dāmām iegādāt dāvanas priekš mums pašiem!
Protams, ja mēs saejamies ar Stīvā Balmera vai kāda deputāta meitu - droši varam izteikt mājienu, ka ilgojamies pēc jaunākā "Suzuki" moča vai kabrioleta. Bet, ja nu izredzētā ir nabadzīga studente?
Tātad: kāda dāvana sagādātu vislielāko prieku?
Pašam jau arī apnicis saņemt tradicionālās dāvanas - odekolonus, dezodorantus, skuvekļus, pastulbus suvenīrus...
Tāpēc palīdzēsim dāmām iegādāt dāvanas priekš mums pašiem!
Protams, ja mēs saejamies ar Stīvā Balmera vai kāda deputāta meitu - droši varam izteikt mājienu, ka ilgojamies pēc jaunākā "Suzuki" moča vai kabrioleta. Bet, ja nu izredzētā ir nabadzīga studente?
Tātad: kāda dāvana sagādātu vislielāko prieku?

Domāju, ka vajadzētu arī norādīt vecuma grupu, kurā katrs no mums iederas, piem., es esmu vidusskolnieks, manas iegribas varētu atšķirties no 24 - 30 gadīgajiem. ;>
Man jau patīkās, ja mani pārsteidz. Var arī būt kāda pastulba dāvana - dārza šķēres, maximā pirkts zemes mēslojums 20kg paka ar atlaidi par 70sant
:D galvenais jau tomēr, ka pats cilvēks ir ieradies. ;)
p.s. tīri labi der arī kkāds drēbes gabals ar kādu interesantu uzrakstu/bildi, bet tā jau tāda kažuāla dāvana..
Man jau patīkās, ja mani pārsteidz. Var arī būt kāda pastulba dāvana - dārza šķēres, maximā pirkts zemes mēslojums 20kg paka ar atlaidi par 70sant
p.s. tīri labi der arī kkāds drēbes gabals ar kādu interesantu uzrakstu/bildi, bet tā jau tāda kažuāla dāvana..
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
- AIDSkillz
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 183
- Pievienojies: 27 Feb 2007, 22:00
- Atrodas: Liepāja
Lai vai kā, bet legāls softs noderētu... Bet Jazz'am taisnība, tiešām grūti kautko pašam izdomāt un uzmuģit? Atceros, sīža korpusā ielikām pīpju paku, sviestmaizīti, mīlas gumiju paku un salveti. Būtu jūs fox'a ģīmi redzējuši...
What a man has to go through for a piece of ass in a modern age is highly ridiculous
- susurins
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 34
- Pievienojies: 13 Apr 2008, 20:41
- Atrodas: liepaja
hmmm nu visnotal tagad es savam virietim domaju davinat uz svetkiem tatto:Dvinsh itka gribeja sev uztaisit..bet baidas ta nu es te ta pratoju:D bet vel jau prata ir doma vnk uzdavinat kaut ko incigu:D apenites un maicinju un zekites ar vienu vienadu uzrakstu un zimejuminju:D ko teiktu diez vinsh par to:D?:Dvai vnk pajautat ko vinsh velas?:D
Dupsis dupsim draugs:)
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
Es gan to sieru un alu kuņģī iedabūšu nevis visu nakti rokās turēšu :party:foxsk8 wrote:labākā dāvana svētkos būtu mīļotā sievete blakus, Jāņu siers zobos un alus kauss rokā.
Tomēr domāju, ka neviens vīrietis neatteiktos no profesionālas erotiskās masāžas....
Gribēt nav kaitīgi, kaitīgi ir negribēt, bet vēl kaitīgāk ir dabūt negribot...
Grūti iedomāties par dāvanu, kas pašlaik būtu vajadzīga, bet es jau atbildēju kādā citā ierakstā par to...
Bieži esmu lasījis, ko meitenes raksta, ka nezin ko lai dāvina savam puisim, man no tiem ierakstiem jau sāp galva, bet (tas meiteņu portālā) meitenes reāli nezin, ko lai uzdāvina un tad tik sākās diskusiju kaudze forumā par to
Piemēram meitene domā, ko uzdāvināt savam puisim..
Dāvini kaut ko noderīgu, piemēram, pulksteni, sudraba gredzenu vai smaržas
dāvini jebko kas ir no sirds vai piemēram skaist plīša lācīti zinu tas ir bērnišķīgi bet mīļ
Jā, tas liek aizdomāties, ko mūsu draudzenes / sievas mums dāvinās, uz to jābūt gatavam..
Bieži esmu lasījis, ko meitenes raksta, ka nezin ko lai dāvina savam puisim, man no tiem ierakstiem jau sāp galva, bet (tas meiteņu portālā) meitenes reāli nezin, ko lai uzdāvina un tad tik sākās diskusiju kaudze forumā par to
Piemēram meitene domā, ko uzdāvināt savam puisim..
Dāvini kaut ko noderīgu, piemēram, pulksteni, sudraba gredzenu vai smaržas
dāvini jebko kas ir no sirds vai piemēram skaist plīša lācīti zinu tas ir bērnišķīgi bet mīļ
Jā, tas liek aizdomāties, ko mūsu draudzenes / sievas mums dāvinās, uz to jābūt gatavam..
Man lūdzu Geforce Titan, Kindle e-rīderi, Ubuntu viedtelefonu, Ubuntu planšetdatoru, 2. paaudzes MS Surface un Unity pro licences PC, iOS un Android platformām. Paldies jau iepriekš, dāmas.
EDIT: Pavisam aizmirsu, man arī jaunu telti vajag, vecā par daudz vietas aizņem, tāpēc dāviniet kaut ko piemērotāku velo ceļošanai.
EDIT: Pavisam aizmirsu, man arī jaunu telti vajag, vecā par daudz vietas aizņem, tāpēc dāviniet kaut ko piemērotāku velo ceļošanai.
ÄŒomam atradu labu davanu seit : www.mansome.lv
- MeistarsUnVergs
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 1405
- Pievienojies: 22 Aug 2014, 15:14
- Reputācija: 1
- barkley128
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 59
- Pievienojies: 22 Mar 2009, 20:01
Mēs parasti skatamies te, jo emocijas vienmēr ir svarīgākas, kā matriālās lietas - http://ej.uz/labadavana jeb http://labadavana.lv
- MeistarsUnVergs
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 1405
- Pievienojies: 22 Aug 2014, 15:14
- Reputācija: 1