Klavieru spēlēšana!
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- normis_161
- E-žurnālists
- Atbildes: 436
- Pievienojies: 31 Mar 2007, 00:01
- Reputācija: 0
Klavieru spēlēšana!
Varbūt kāds varētu ieteikt lētu variantu, kur varētu klavieres iemācīties spēlēt? Mūzikas skola man šķiet vairāk neder, tā kā man jau ir 18 gadi.
Domāju, ka privātskolotāju nav problēmas atrast.. Ja nesanāk/dārgi no sludinājumiem, tad neesi slinks un pastaigā pa mūzikas skolām un pat parastajām skolām, kur vienkārši laipni pavaicā mūzikas skolotājām - gan jau kāda atradīsies, kura vēlas piepelnīties.
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/
- normis_161
- E-žurnālists
- normis_161
- E-žurnālists
- normis_161
- E-žurnālists
- samurajs
- Administrators
- Atbildes: 14988
- Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
- Atrodas: Liepājas anomālā zona
Sid, tev patiešām nav ne mazākās sajēgas par ģitāru. Tā tak nav vijole kur var greizi nospēlēt, te katrai notij fiksēta vieta. Kur tu esi redzējis, ka rokmūzikā izmanto kaut kādu faking vibrāciju??? Vēlreiz atkārtoju - tā nav vijole!
Nu es piekrītu - kādā romantiskā balādē vibrato iederas, bet tas tak ir elementāri iemācīties!
Nu es piekrītu - kādā romantiskā balādē vibrato iederas, bet tas tak ir elementāri iemācīties!

- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
- AIDSkillz
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 183
- Pievienojies: 27 Feb 2007, 22:00
- Atrodas: Liepāja
Nezinu par klavierēm, bet man sencis mēģināja iemācīt tauri pūst. Nesanāca, bet iemācījos elpot pilnu krūti bez piepūles. Bet man patīk tās klavieres, ko pie mums par spiedpogu plakandēli sauc. Un šitma instrumentam tikai viens pedālis, ''shift's'', nevis 3.
Bet doma par konservatorijas meičām man patīk.
Autoram, neesi slinks, apstaigā mūzikas skolotājas, gan jau atradīsi kādu kas grib piepelnītires. Varbūt pat neprecētu atradīsi, varbūt pat smuku.

Bet doma par konservatorijas meičām man patīk.
Autoram, neesi slinks, apstaigā mūzikas skolotājas, gan jau atradīsi kādu kas grib piepelnītires. Varbūt pat neprecētu atradīsi, varbūt pat smuku.
What a man has to go through for a piece of ass in a modern age is highly ridiculous